sâmbătă, 10 noiembrie 2012

CONSILIUL NIBIRUAN





Mesajul transmis de la Consiliul Nibiruan “ Importanța  planetei Nibiru “


Noi suntem Consiliul celor Noua Nibiruan.A venit timpul sa va transmitam mesajul nostru urmator prin intermediul acestui canal al nostru.Am venit la voi din dragoste,cu dragoste si ganduri asertive,care sunt predispuse sa va ajute si sa va indrume catre zona voastra de confort.


Despre declaratiile si posibilitatile pe unii le-au auzit despre Nibiru, ca are de gand sa se prabuseasca peste Pamant,va spunem ca este o afirmatie falsa care a fost interpretata gresit de catre cei care au de gand sa creeze frica in trupurile voastre de lumina.Aici nu este nici o intentie de a atinde acest Pamant divin si de a afecta acesta,altfel decat cat este intentia Gaiei de a face ceea ce este cel mai bine si serveste cel mai inalt nivel.

Fiti centrati in inima voastra si acordati atentie pentru urmatoarele luni,deoarece acestea vor juca un rol major aici.Am ajuns pe Pamant sa formalizam anumite contacte si pentru a ne asigura ca sunt in mainile potrivite,noi acum cand spunem , nu am fost niciodata atat de aproape de punctul culminant de eliberare si libertate.

Nu ar trebui sa fie nici o teama artificial indusa si produsa in voi la acest punct,va cunoasteti bine interioarul vostru si ce rol joaca Pamantul,cel mai important rol in acest eveniment si va conduce aceasta planeta la dezvoltarea corecta a acesteia.

Noi va iubim mai presus de toate si tot ce este in curs sa se redeschida este pentru scopul specific de a va ajuta cu nevoile voastre.Unele tipuri de creaturi vor incerca in continuare sa promoveze teama printre voi,dar stiti ca nu au autorizatia de a face acest lucru,iar acum sunteti puternici mai mult ca oricand si sunteti liberi de aceasta frica.

Sa fiti legati impreuna prin acorduri de iubire si lumina si sa stiti ca fiecare celula,sunteti impreuna si formati un mare corp de lumina divina.Noi nu va putem multumi indeajuns pentru ceea ce faceti,observati schimbarile din voi si fara indoiala nu mai exista mult loc pentru indoilei,vibratiile sunt in fata voastra,aceasta iluzie este indentificata si deportata in  propria sa realiatate acum.


Permiteti-mi sa va salut din nava Arcturiana Novarta, care este responsabila pentru sistemul revelatiei care va fi pus in aplicare cat mai curand cand contactele noastre sunt indeplinite.

Novarta isi va reinoi in curand comandantii de nave si asistentii,precum si detinatorii portilor care vor fi la bord pentru motive specifice,in scopul de a va ajuta imediat si fara cusur.

Nu se vor permite intrusi in lumea voastra minunata,va reaminti ca voi sunteti creatorii de acum ai realitatii si voi o modelati acum

Aceste doua luni care vor veni,Luna vor juca un rol important,vi sa spus acest lucru inainte si pana in prezent nu sa schimbat nimic din acest lucru.Marte va influenta,de asemenea,pozitiv climatul politic al lumii,daca energia va fi corect utilizata.


Subliniem data de 21 noiembrie.Incercati sa stati concentrati pe imaginea de ansamblu si sa nu va lasati distrasi,deoarece este destinata acesta energie pentru cei care nu s-au trezit inca pe deplin.
Ramaneti centrat pe inima.


Nibiru a jucat si va juca in continuare un rol politic important in lumea voastra,pentru corelarea noastra cu Agartha,va intari relatia si va face sa se intample.

Franghiile dintre noi nu mai pot fi taiate,toti dintre voi sunt de fapt corzi.


Atunci cand gasiti timp este nevoie sa vorbiti cu voi insiva,sa fiti intuitiv si sa indrazniti sa intrebati despre voi si veti gasi toate raspunsurile de care aveti nevoie,chiar prin moduri neasteptate vor veni la voi.

Analizati-va somnul,noi suntem cu voi,suntem Unul,reuniti in dragoste.


Consiliul  Nibiruan al celor Nouă


Traducere MARIA

http://luxaeternachannelings.blogspot.com
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu