marți, 5 martie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:3-10 martie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Vă confruntați cu o altă descărcare energetică și sunteți actualizați încă o dată. După cum știți, acest proces va continua până când totul este curățat și purificat în sistemul vostru de patru corpuri. Acesta este un timp pentru a merge în interior cât mai mult posibil pentru a permite chakrei inimii voastre să se deschidă mai pe deplin, astfel încât zonele care au încă nevoie de purificare să fie abordate. Dacă simțiți acest proces foarte intens pentru voi, mergeți afară, în natură și pur și simplu conectați-vă. Acest lucru vă va împământa și vă reamintesc că sunteți o parte din Tot Ceea ce Este, iar aceste sentimente vor trece deasemenea.

Fiecare strat care este curățat vă conectează mai profund cu sinele vostru autentic, care se află în miezul ființei voastre și acest lucru este important, pentru voi pentru a avansa și modul cel mai rapid și mai accelerat de a realiza acest lucru este de a exersa în a privi fiecare situație în viața voastră și a ierta pe toată lumea și totul în toată această viață și mai ales pe voi. Sistemul de operare uman a absorbit multe mesaje false și semnale de-a lungul călătoriei voastre în fizic și acestea trebuie să fie fiecare recunoscute ca atare și eliberate. Este important de a discerne între ceea ce este de fapt energia voastră și cea care este a conștiinței colective. Uneori, acest lucru poate fi un proces dificil și mulți dintre voi petreceți ore inutile prinsi în dramele care sunt adoptate pe tot Pământul.

Este de cea mai mare importanță pentru voi toți, dragii mei să rămâneți calmi și detașati de la dramele care sunt jucate pe scena mondială. Nu adăugați energie la aceste evenimente, mai degrabă, să vă concentrați pe toate pe care le-ați dori să le experimentați în realitatea voastră. Este nevoie de un efort în fiecare zi pentru a mentine un accent pe Lumină în aceste vremuri și persistența este cheia. În timp ce faceți acest lucru, să stiți că serviți unui scop mai mare decât este evident în realitatea voastră curentă. Procesul de Ascensiune pentru Pământ și toți locuitorii lui este în curs de desfășurare și este bine să vezi modificările și transformările care au loc. Deși pare contrariul există dovezi peste tot de evolutia care are loc.

Din nou subliniem că, cultivarea unei atitudini de recunoștință și de simțire a bucuriei în ființa voastră pentru oportunitățile care vă sunt oferite sunt cruciale. Pe măsură ce treceți la echinocțiul de primăvară în martie energiile ce inundă această planetă vor fi cele mai mari si cele mai intense din cele experimentate vreodată. Permiteți-vă să înfloriți în plinătatea ființei voasstre și amintiți-vă că ați ales calea pe care sunteți în prezent și, de asemenea, că este în acest an, primul an al noi realități pe Pământ, când începeți să fiți independenți.
Luați-vă timpul necesar pentru a descoperi ceea ce doriți să creați în viața voastră și în noua realitate.

Este energia și viziunea voastră cea care crează noua realitate. Este o nouă zi și o nouă piesă. Puteți crea ceea ce alegeti pe acest șablon nou și numai ceea ce împuternicește si susține cel mai înalt bine pentru toți va avea efect asupra lui. Puterile voastre creative vin în prim-plan în zilele următoare și multe talente ascunse și abilități vor începe să se manifeste. Atmosfera este foarte animată si desăvâsită cu cele mai mari potențiale.

Credeți în voi înșivă!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati

Sursa: luminapegeea.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu