marți, 5 martie 2013

Horoscop karmic: afla ce lectie de viata ai cu ajutorul Nodului Nord!

Nodul Nord si Nodul Sud sunt doua puncte virtuale din astrograma ta natala, care iti ofera insa informatii cat se poate de reale si practice despre karma si lectia ta actuala de viata.


horoscop karma: lectia de viata

Semnificatia nodurilor lunare

in astrograma

Intelegerea semnificatiei nodurilor lunare porneste de la acceptarea ideii conform careia destinul nostru pe Pamant se constituie dintr-o serie de reincarnari succesive.
Atunci cand reusim sa invatam cu succes anumite lectii de viata in cadrul unei existente, ne simtim foarte bine cu noi insene, iar sufletul si spiritul nostru ating nivele superioare de evolutie.
Foto@Dreamstimeweb.com
Nodul Nord din astrograma natala este asociat cu misiunea ta actuala de viata, si anume cu lucrurile pe care trebuie sa le faci si trasaturile pe care trebuie sa ti le cultivi astfel incat sa te simti pe deplin implinita in aceasta existenta.
Nodul Sud din astrograma natala indica acele lucruri sau atitudini inconstiente care te fac sa te simti foarte confortabil acum, pentru ca deja le-ai avut sau exersat in alte vieti. Ele constituie insa sikarma ta, pentru ca acum trebuie sa le depasesti si sa inveti sa integrezi in viata ta (si) lucrurile opuse acestora, adica tocmai cele indicate de pozitia nodului nord in astrograma ta.
horoscop karma lectia de viata
Foto@Depositphotos.com

Pozitionarea nodurilor lunare in astrograma

Din punct de vedere matematic, nodurile lunare se afla zonele de intersectie ale orbitei Lunii in jurul Pamantului cu traiectoria Pamantului in jurul Soarelui.
Nodul Nord si Nodul Sud vor fi mereu la distanta de 180 de grade unul fata de celalalt, adica se vor afla in zodii diametral opuse. De aceea, prin calculul nodului nord din astrograma ta personala, vei putea determina foarte usor si pozitia Nodului Sud.
Perechile de zodii opuse din astrograma unde pot fi pozitionate nodurile lunare sunt urmatoarele:
  • Berbec – Balanta
  • Taur – Scorpion
  • Gemeni – Sagetator
  • Rac – Capricorn
  • Leu – Varsator
  • Fecioara – Pesti.
hooscop karma lectia de viata
Foto@Shutterstock.com

Lectia de viata cu Nodul Nord in Berbec

Daca in astrograma ta Nodul Nord se afla in Berbec, atunci misiunea ta in viata este sa te exprimi autentic si pe deplin in fata tuturor. De aceea, vei fi pusa de multe ori in situatia de a-ti apara punctul de vedere in fata persoanelor cu care vii in contact, chiar daca este vorba despre persoanele apropiate tie si de la care de obicei te astepti la sustinere neconditionata. Ele sunt insa aici pentru a te invata lectia independentei in gandire si in actiune, in pofida oricaror obstacole care ti se ivesc in cale.
Tendinta ta, indusa de Nodul Sud, de a lupta pentru mentinerea armonioasa a oricarei relatii nu iti va mai aduce implinirea adevarata. Nimic nu este mai important pentru tine acum decat sa eviti orice fel de compromis, sa iei initiativa si sa te afirmi in lume prin propriile tale puteri.

horoscop karma: lectia de viata

Lectia de viata cu Nodul Nord in Taur

Atunci cand in astrograma ta Nodul Nord este pozitionat in Taur, ai de infruntat o karma legata de posesivitate si manipulare. In alte vieti ti-ai dezvoltat foarte bine capacitatea de a avansa in viata prin intermediul celorlalti, exercitandu-ti controlul asupra acestora la un nivel afectiv-emotional profund.
Foto@Depositphotos.com
Toate aceste jocuri de putere (inclusiv sexuala), pe care ai tendinta de a le practica si acum, te pot indeparta de la descoperirea celorlalte talente cu care ai fost inzestrata. De aceea, Nodul Nord in Taur te indeamna sa devii constienta de abilitatile tale naturale, pe care ar trebui sa le folosesti spre a-ti asigura un trai linistit si stabil.
Acum este randul tau sa ii sustii pe ceilalti, iar acest lucru poate fi pus in practica prin accesarea capacitatii tale de a avea incredere in tine, de a-ti organiza resursele materiale si de a te bucura cu adevarat de placerile simple ale vietii.
horoscop karma: lectia de viata
Foto@Shutterstock.com

Lectia de viata cu Nodul Nord in Gemeni

Cand Nodul Nord apare in Gemeni in astrograma ta natala, lectia ta de viata este legata de comunicare si ascultare. Nodul Sud in Sagetator iti da tendinta de a te pripi in interactiunile cu ceilalti, incercand astfel sa iti impui punctul de vedere inainte de a intelege cu adevarat toate datele situatiei.
De asemenea, Nodul Nord in Gemeni iti arata ca trebuie sa renunti la inclinatia de a trai in lumea teoriilor si ideilor, in detrimentul materializarii acestora in realitatea de zi cu zi. Implica-te in actiunipractice care tin de domeniul comunicarii si impartaseste cu ceilalti, intr-un mod creativ si flexibil, toate cunostintele pe care le-ai adunat pana acum. Acest nou tipar de a relationa cu cei din jur iti va aduce cu siguranta multa implinire personala.

Lectia de viata cu Nodul Nord in Rac

Cu Nodul Nord in Rac, lectia ta actuala de viata este legata de gasirea conexiunilor emotionale profunde cu ceilalti, atat in sensul de a darui caldura si sprijin, cat si de a accepta aceste lucruri in viata ta.
Avand Nodul Sud in Capricorn, vei simti ca implinirea profesionala este un aspect de prima importanta pentru tine si ca, cel mai adesea, trebuie sa faci totul de una singura. Insa in realitate, cei apropiati sunt aici pentru a te sprijini, este nevoie doar ca tu sa te deschizi catre ei. Iar marea implinire o vei gasi nu in cariera, ci in intemeierea unui camin stabil si plin de iubire.
horoscop karma lectia de viata
Foto@Depositphotos.com

Lectia de viata cu Nodul Nord in Leu

Daca in harta ta natala Nodul Nord se afla in Leu, lectia ta de viata se refera la obtinerea increderii in capacitatea ta de a sta in fata si de a fi un lider pentru ceilalti.
Nodul Sud din Varsator iti da inclinatia de a te baza mereu pe colectiv si de a te uita adeseori pe tine in timp ce incerci sa iti ajuti toti cunoscutii. De aceea, important pentru tine acum este sa inveti sa te iubesti pe deplin, revarsandu-ti generozitatea si caldura doar asupra acelora care iti sunt cu adevarat alaturi.
In plus, indicat ar fi acum sa tintesti cat mai sus in viata, pentru ca ai in tine resursele pentru a straluci de pe cele mai inalte culmi.

horoscop karmic lectia de viata

Lectia de viata cu Nodul Nord in Fecioara

Cand in astrograma ta Nodul Nord se afla Fecioara, ai de invatat lectia organizarii si implicarii tale practice in lume.
Nodul Sud iti va da in continuare impulsul de a fi o persoana idealista, visatoare si de a te sacrifica intr-o clipa pentru binele celorlalti. Insa acum trebuie sa inveti ca ii poti ajuta pe ceilalti in moduri mult mai practice si benefice inclusiv pentru tine.
Mai degraba decat sa te pierzi in momente de visare fara finalitate, investeste-ti energia in lucruri constructive, cum ar fi chiar activitatile marunte de zi cu zi. Contrar asteptarilor tale, implicarea in acestea iti poate aduce multa implinire, mai ales atunci cand iti activezi simtul organizatoric innascut.
Cu cat vei invata mai bine sa iti pui ordine in ganduri si in sentimente, cu atat drumul tau in viata iti va parea mai usor, iar sentimentul de satisfactie pe care il vei avea va fi mai mare.

Lectia de viata cu Nodul Nord in Balanta

Cu Nodul Nord in Balanta, ai de invatat lectia cooperarii si a acceptarii punctelor de vedere diferite de ale tale.Nodul Sud in Berbec te va determina sa te pui pe tine pe primul loc in detrimentul celorlalti, lucru vizibil mai ales in relatia de cuplu.
De aceea, acum iti vor fi testate din plin flexibilitatea si capacitatea de a face sacrificii pentru mentinerea armoniei in relatii. Pana la urma, important nu este sa renunti la punctele tale de vedere, ci sa inveti sa te manifesti cu diplomatie fata de ceilalti, respectandu-le opiniile si nevoile. In acest fel, iti vei da seama cat de multa implinire iti poate aduce implicarea in relatii semnificative cu cei din jur.

horoscop karma lectia de viata
Lectia de viata cu Nodul Nord in Scorpion

Cand Nodul Nord se afla in Scorpion in astrograma ta, lectia ta de viata se leaga de renuntarea la incapatanarea obsesiva si la credinta ca numai tu poti face lucrurile intr-adevar bine.
Ajutorul si sprijinul afectiv al celorlalti iti poate schimba cu totul perspectiva asupra limitelor umane, la fel ca si obtinerea increderii in ceea ce iti spune propria intuitie.
Foto@Shutterstock.com
Vei fi inzestrata acum cu extraordinara capacitate de a-ti explora chiar si coltisoarele cele mai intunecate ale sufletului. Accesandu-ti aceasta capacitate, vei putea sa ii intelegi mai bine pe cei din jurul tau si sa ii ajuti sa se iubeasca exact asa cum sunt. Astfel, adevarata ta implinire va sta acum in acceptarea si iertarea pe care ti le poti acorda tie insati si celor dragi.


Lectia de viata cu Nodul Nord in Sagetator

Daca in harta ta natala Nodul Nord se afla in Sagetator, lectia pe care o ai de invatat in aceasta viata se leaga de extinderea orizonturilor tale spiritual-intelectuale. Este important pentru tine acum sa iti asiguri libertatea din toate punctele de vedere, incepand cu libertatea de gandire, libertatea credintei si pana la libertatea de miscare, care sa existe inclusiv in relatia ta de cuplu.
horoscop karma lectia de viata
Foto@Shutterstock.com

Inclinatia ta naturala, dictata de Nodul Sud, este sa te concentrezi prea mult asupra detaliilor, pierzand din vedere imaginea globala si lasand pana la capat lucrurile neterminate. In plus, energia ta mentala gresit utilizata te poate face sa devii critica si neincrezatoare in ceea ce iti rezerva viitorul.
Implinirea va veni insa pentru tine acum prin adoptarea unei viziuni extrem de largi si optimiste asupra vietii, viziune cu ajutorul careia toate lucrurile pe care le visezi se vor indeplini in chip aproape magice.
horoscop karmic lectia de viata

Lectia de viata cu Nodul Nord in Capricorn

Cu Nodul Nord in Capricorn, misiunea ta in aceasta viata se refera la urmarirea unor teluri solide in viata, cu perseverenta si incredere in fortele proprii.
Tendinta data de Nodul Sud va fi aceea de a te lasa condusa de sentimente de insecuritate si frustrare, care pot aparea mai ales atunci cand nu obtii sustinere si recunoastere din partea familiei. Crezi ca aceste lucruri iti sunt cu adevarat necesare in evolutia ta si de aceea ai inclinatia de a-i acuza pe ceilalti atunci cand nu ti le ofera.
Insa de fapt tu ai in tine insati toata sustinerea si determinarea de care ai nevoie pentru a te realiza din toate punctele de vedere. Asa ca fii increzatoare si urmareste-ti neabatuta telurile, pentru ca astfel iti vei gasi adevarata implinire in aceasta viata.

Lectia de viata cu Nodul Nord in Varsator

Atunci cand in astrograma ta Nodul Nord se afla in Varsator, ai de invatat lectia cooperarii pe picior de egalitate cu ceilalti. Vei avea tendinta, data de Nodul Sud din Leu, de a te considera adesea mai speciala decat ceilalti, preferand mai degraba sa actionezi de una singura decat sa te „pierzi” in multime.
Totusi, misiunea ta in viata se refera acum la integrarea in colectiv si la sustinerea acestuia, cu ajutorul capacitatii tale innascute de a-i organiza si mobiliza pe cei din jur.
Prin urmare, incearca sa renunti la nevoia de a fii mereu in centrul atentiei, dedicandu-te cu aceeasi pasiune construirii unor lucruri de valoare pentru intregul colectiv. Doar asa, prin intermediul asocierilor si prieteniilor, vei cunoaste adevarata implinire in aceasta viata.
horoscop karma lectia de viata
Foto@Shutterstock.com

Lectia de viata cu Nodul Nord in Pesti

Cu Nodul Nord in Pesti in astrograma personala, misiunea ta de viata se refera la intelegerea si sprijinul neconditionate oferite celor din jurul tau, pe masura ce inveti sa accepti ca toti facem parte din acelasi plan divin.
Nodul Sud in Fecioara iti va da tendinta de a fi foarte analitica si extrem de critica, atat cu tine, cat si cu ceilalti. Lectia ta insa nu este acum aceea de a „imbunatati” colectivul prin solutii rationale, ci de a-l face mai bun infuzandu-l cu calitati spirituale. De aceea, in primul rand va trebui sa gasesti intelegerea, iertarea si compasiunea fata de tine insati, astfel incat ulterior sa ii poti ajuta si pe ceilalti sa le gaseasca in ei insisi.
Odata cu invatarea faptului ca fiecare are o scanteie de divinitate in el, in ciuda imperfectiunilor inerente naturii umane, implinirea ta personala se va dovedi deplina.
Andreea Peticaru
Sursa: horoscop.garbo.ro












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu