marți, 5 martie 2013

Parere personala despre perioada astrologico-mayasa pe care o parcurgem - Reprezentarea pestilor din Symbolon


De cateva zile imi suna in urechi un anume mesaj, legat de conjuncturile astrale ale acestei perioade. E vorba de aglomeratia de planete din pesti, respectiv soare, venus, marte, mercur si neptun... plus asteroidul kiron. Cinci planete din zece in cel mai spiritual semn posibil, plus un asteroid extrem de important in evolutia (si vindecarea) spirituala. 
 
Ei, se intampla lucruri, dragii mei! Dar ele se intampla foarte intens in planurile subtile. Probabil ca aveti senzatia, multi dintre voi, ca nu sunteti foarte prezenti in 3 D. Si e firesc sa fie asa. Ceea ce e important de stiut este ca e o perioada foaaarte buna pentru introspectii, meditatii, conexiuni cu fiintele din subtil si ghidare. Tot ceea ce pare a fi blocat in plan tridimensional, poate acum sa fie deblocat in plan spiritual. Nu trebuie decat sa alegeti sa mergeti cu blocajul (problema, dilema...) in planurile interioare si sa gasiti acolo raspunsuri si solutii. E ca si cand visati, de exemplu, ca rezolvati un conflict din viata reala si constatati, dupa un timp, ca lucrurile stau altfel si in aceasta realitate. De fapt, de unde stim unde e granita?? Acum e timpul sa experimentam, sa ne jucam cu ceea ce credeam ca e granita. S-ar putea sa avem surprize. Granitele dintre lumi sunt mult mai subtile, acum.
 
Pe de alta parte, s-au intamplat atat de multe lucruri cu noi, in plan evolutiv, profund, interior... in ultimele 3 luni si, pe masura ce ne apropiem de echinoctiu, ne pregatim pentru alta etapa. Multi dintre noi au trait pe propria piele rasturnarea unui tip de realitate si nasterea unei noi realitati. Inca suntem, precum bebelusii, usor neadaptatii acestei lumi noi. Inca avem nevoie de multa odihna si retragere, pentru a ne aduna puterile. Inca suntem in stadiul in care noi incepem sa fiintam pe cont propriu, dar primim sustinerea, supravegherea, ghidarea de la cei care coordoneaza acest proces, pe Pamant. Cei mai muti au inceput sa iasa din cocon, dar inca nu stiu sa zboare. Ceea ce este insa foarte important e sa curatam resturile barierelor sparte, ale vechilor valori si credinte. Mi s-a parut mai mult decat firesc mesajul Hatorilor, care se refera tocmai la acest lucru, eliberarea a tot ceea ce inca ne conditioneaza. E foarte important sa sustinem si in plan subtil acest proces, chiar daca, constient, am spart multe credinte limitative, pentru ca noi purtam foarte adanc amprentate in celulele noastre, in ADN, limitarile stramosilor nostri, ale omenirii ca specie. E important sa facem, cu responsabilitate si in profunzime, aceasta munca de eliberare a resturilor, a cioburilor. Si aceasta perioada este foarte buna pentru a ne ridica in planurile subtile si, in acest fel, sa facem mult mai usoara desprinderea rezidurilor care sunt inca bine agatate de noi.
 
Asa ca, nu va mai straduiti sa faceti lucruri in planul fizic, 3D, atunci cand sufletul va cheama la introspectie, somn, visare, meditatie... Nu faceti ca mine, sa va incapatanati sa faceti tocmai acum ordine in dressing, pentru ca mintea voastra (a mea) spune ca acum e timp, trebuia facut demult... bla, bla...  Lasati curatenia de primavara si demaratul lucrurilor, pe mai tarziu. Tot ce incercati sa faceti acum se deruleaza oricum mai greu, mai lent si nu are sens. Va veni de la sine miscarea si energia, atunci cand vor incepe planetele sa se mute in pesti, in vreo doua saptamani. Folositi acest timp pentru miscarea in planuri subtile. In acest fel va fi mult mai limpede ce aveti de facut si in ce directie sa va indreptati energia, dupa echinoctiu. Ne indreptam spre un nou inceput, spre o perioada cu multe schimbari, mari si rapide. E normal sa fie asa. Noi nu mai suntem cei care eram. Si nu vom mai putea sa continuam sa ne traim vietile ca pana acum. Si nu stim inca nimic despre urmatorii pasi. Viitorul se construieste, dar mintea noastra SIGUR nu are repere inca. Si, ca sa nu mergeti impotriva curentului, atunci cand lucrurile vor incepe sa se miste cu viteza, e necesar acest timp de introspectie si de eliberare de ce mai caram inutil in noi, pentru a putea, cu cat mai mult din potential, sa facem urmatorii pasi (cititi salturi).
 
Privind prin perspectiva calendarului mayas, inca suntem in trecena vantului - suflul divin, pe ultimele trei zile. Azi e drum de ton 11, asa ca haideti sa lucram azi, la a da la o parte ceea ce nu are legatura cu Drumul nostru. Maine este porumb de ton 12 si ne aduce capacitatea de a recepta vocea spiritului. Iar marti este jaguar de ton 13, zi in care samanul interior va privi spre urmatorul pas, pentru ca miercuri incepe trecena vulturului, cel care ne aduce perspectiva de ansamblu, din inaltul cerului, viziunea de la cel mai inalt nivel de constiinta.
 
In concluzie, nu va mai fortati sa FACETI lucruri pentru care nu aveti tragere de inima si incercati sa FITI mai mult decat orice. Acum e timpul pentru asta si urmeaza o perioada in care veti FACE foarte multe. Dar acum doar FITI. Va atasez reprezentarea pestilor din Symbolon.
 
Va imbratisez cu drag si va multumesc pentru atentie si timp!
Sa aveti o duminica minunata!
Dana Erdei
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu