marți, 5 martie 2013

Transmisie de la nava mamă arcturiană – Realități paralele


Prin Suzan Caroll Ph.D, 19 Februarie 2013
multidimension

Noi, Arcturienii, trimitem transmisii de la Nava noastră Mamă către expresiile noastre umane care au luat formă (s-au întrupat) în câteva dintre miriadele de versiuni ale ascendentului Pământ 2013. Vorbesc cu voi acum pentru a vă oferi un scurt preambul despre Realitățile Multiple.

Realitățile Multiple cuprind Realitățile Paralele, Realitățile Alternative și Realitățile Multidimensionale. Unele Realități Multiple rezonează la aceeași frecvență de exprimare iar alte realități rezonează la frecvențe diferite de exprimare. De aceea, toate realitățile multiple care rezonează la cea de-a treia/a patra bandă dimensională de frecvență sunt cunoscute ca și Realități Paralele sau Realități Alternative. Pe de altă parte, realitățile care reprezintă diferite frecvențe de exprimare ale aceleiași experiențe sunt cunoscute drept Realități Multidimensionale.

Planeta Pământ se mută în dimensiunile mai înalte. Prin urmare, toate Realitățile Paralele și Alternative tranzitează de asemenea către frecvențe mai înalte ale formei și toate Realitățile Multidimensionale își trag în sus versiunile trei/patru dimensionale ale formei. Noi vă vom oferi o scurtă descriere a fiecărui tip de realitate. Pentru a face această descriere cât mai simplă vom numi realitatea în care citiți acest mesaj Realitatea Liniei de Bază.

REALITĂȚILE  PARALELE

O Realitate Paralelă este creată de fiecare dată când luați o decizie importantă de tipul ori/ori și care are posibilitatea de a vă schimba viața. De exemplu, dacă alegeți să renunțați la un anumit loc de muncă, va exista o Realitate Paralelă în care voi vă păstrați acea slujbă. Punctul vostru Primar de Percepție – acel Voi căruia noi îi vorbim în Realitatea Liniei de Bază – ar putea să nu știe de această Realitate Paralelă, dar Sinele vostru Multidimensional știe.

Sinele vostru Multidimensional a pornit într-o lungă călătorie coborând de la Sursă în lumea formei și vrea să experimenteze orice opțiune posibilă pentru fiecare experiență. Pe măsură ce conștiința voastră revine la gândirea multidimensională înnăscută a Sinelui vostru 5 dimensional, veți fi capabili să gestionați cu ușurință atât Realitatea Liniei voastre de Bază cât și toate Realitățile Paralele care se nasc ori de câte ori voi luați o importantă decizie ori/ori. În acest fel voi puteți avea învățarea optimă din fiecare experiență și împărtăși Realitățile voastre Paralele cu Sursa.

În timpul în care Realitatea Liniei voastre de Bază este lumea fizică, veți fi probabil inconștienți de faptul că fiecare versiune posibilă a oricărei realități date este trăită într-o Realitate Paralelă sau Alternativă. Deasemenea, există o diferență între Realitățile Paralele și Realitățile Alternative. Personalitățile voastre în toate Realitățile voastre Paralele sunt similare personalităților voastre din Realitatea Liniei voastre de Bază.

REALITAȚILE  ALTERNATIVE

Pe de altă parte, în Realitățile Alternative voi explorați tipuri alternative ale personalității în situații similare celor din Realitatea Liniei voastre de Bază. Prin urmare, Realitățile voastre Alternative sunt comparabile cu Realitatea Liniei voastre de Bază, voi treceți prin aceleași situații însă personalitățile voastre sunt diferite. În acest fel voi puteți experimenta diferite trăsături de personalitate și chiar expresii diferite ale Calităților voastre Divine în situații similare, dar ușor diferite. Situațiile devin diferite pentru că voi sunteți diferiți, și voi toți sunteți creatorii lumii voastre.

Felul în care voi vă creați realitatea este în mare măsură dependent de starea voastră de conștiință. Când sunteți într-o stare înaltă de conștiință, voi sunteți capabili să vă conectați cu înțelepciunea, puterea și iubirea voastră înnăscută. Prin urmare lumea voastră este într-o stare înaltă de avansare și învățare. Pe de altă parte, atunci când starea voastră de conștiință este limitată de gânduri și emoții constant bazate pe frică, lumea voastră este plină de conflicte, control asupra celorlalți sau victimizări din partea celor din preajma voastră.

Pe măsură ce conștiința voastră primară se extinde în zonele superioare ale celei de-a 4-a dimensiuni și în zonele inferioare ale dimensiunii a 5-a, înțelepciunea voastră crescândă, puterea interioară și iubirea necondiționată vă permit să rămâneți în interiorul Centrului vostru suficient de mult pentru a permite Realităților Paralele și Alternative ca adeseori să se ”scurgă” în Realitatea Liniei voastre de Bază. În acest fel, Realitățile voastre Paralele și Alternative converg în continuu-expansiva Unitate a sinelui vostru egotic care fuzionează cu Sinele vostru Multidimensional.

De fapt, atunci când punctul vostru de percepție se ridică în a 5-a dimensiune și dincolo de ea, veți fi capabili să vizualizați multe din Realitățile voastre Paralele și Alternative ale multor 3/4 dimensional sine ale voastre. În consecință, veți fi capabili să obțineți cele mai multe informații și învățături din timpul vostru în lumile inferioare. În plus, din perspectiva Sinelui vostru Dimensional Înalt veți fi capabili să vedeți multele manifestări ale Sinelui vostru fără a judeca.

Unul din motivele pentru care ați ales să NU fiți conștienți de Realitățile voastre Paralele și Alternative în timp ce încă mai dețineți o formă 3D este că în această dimensiune există un puternic potențial pentru auto-judecare. Această auto-judecare ar împiedica foarte mult procesul de ascensiune. Astfel, cei mai mulți dintre cei ascensionați aleg să-și limiteze percepția celorlaltor realități ale lor la cele pe care ei cred că pot să le folosească și/sau să le vindece.

În concluzie, o Realitate Alternativă este ca un copac care are multe crăci. Unele din aceste crăci sunt suficient de puternice pentru a supraviețui oricărei furtuni, dar unele crăci se vor desprinde de trunchi. Sufletul vostru a creat și a ales multe Realități Paralele pentru a-și oferi sieși cea mai mare varietate de experiențe.

Fiecare Realitate Paralelă se crează atunci când faceți o schimbare în viața voastră generată de o decizie de tipul ori/ori. Pe de altă parte, în Realitățile Alternative voi alegeți să exprimați diferite componente ale persoanei voastre complexe astfel încât să puteți trăi mai multe versiuni ale sinelui vostru într-o singură linie temporală fizică.

REALITĂȚILE  MULTIDIMENSIONALE

Voi toți sunteți puternice ființe multidimensionale cu expresii ale Sinelui vostru mai Înalt care, în același timp, se manifestă în mai multe dimensiuni diferite. Dacă voi îmbrăcați o formă fizică, această formă este ”ancora” pentru multe alte frecvențe ale Sinelui în dimensiunile mai înalte. Sinele vostru Multidimensional a coborât de la Sursă în cea de-a 12-a dimensiune cu mult înainte ca timpul să fi existat măcar ca și concept. Pe măsură ce ați coborât pe scala frecvențelor în lumile cu frecvențele cele mai joase a celei de-a 3-a dimensiuni, voi ați creat Realități Paralele și Alternative pe fiecare frecvență a Realității.

Fiecare din aceste realități pot fi pe deplin experimentate din perspectiva realităților de o frecvență mai înaltă. Pe de altă parte, în scopul de a experimenta în mod conștient o realitate dimensională mai înaltă, voi trebuie să vă expansionați conștiința în acea frecvență și să faceți conexiunea. Vedeți voi, dragi ascendenți, VOI nu sunteți corpul vostru. Voi sunteți conștiință pură. Așa cum alegeți ce haine vreți să purtați în fiecare zi, Sinele vostru Multidimensional alege ce formă dorește să poarte astfel încât să poată interacționa cu orice realitate dată.

Din fericire, atunci când vă expansionați conștiința în undele cerebrale mai înalte Tetha, Delta sau chiar mai înalte, voi puteți interacționa în mod conștient cu Sinele voastre mai Înalte care și-au făcut casa în lumile mai înalte. Mai degrabă spunem casă decât corp, deoarece unele dintre cele mai înalte realități ale Sinelui nu mai sunt limitate la o formă și trăiesc ca și pură conștiință. Aceste expresii mai înalte ale Sinelui vostru trăiesc în Conștiința Unității și nu-și mai doresc să fie un individ. Acesta este cazul Arcturienilor care vorbesc acum cu voi. Noi rezonăm de la a 8-a până la a 10-a dimensiune într-un Câmp Unificat de iubire necondiționată și lumină multidimensională.

REALITATEA PARALELĂ A PĂMÂNTULUI

Voi, curajoșii noștri dragi, v-ați luat recipiente pământești din nou și din nou. În multe dintre încarnările voastre pe corpul lui Gaia ați părut a fi murit în încercarea voastră de a o ajuta pe Gaia să revină la Sinele Său adevărat. Cu toate acestea, n-ați murit. Ați fost scoși din serviciul activ și v-ați întors la expresia voastră reală, mai înaltă. De aceea, vă reamintim că cei care au murit în serviciul Mamei Pământ de fapt nu au murit. Mai degrabă ei au fost rechemați Acasă pentru a se vindeca.

Cu toate acestea, noi nu suntem aici pentru a discuta despre întoarcerea voastră Acasă prin moarte. Noi vorbim despre întoarcerea conștientă Acasă prin Ascensiune. După cum știți, procentul de ne-treziți sau de oameni cu intenții întunecate este cu mult mai mare decât procentul celor ascensionați. Din fericire, coeficientul ridicat de lumină al celor ascensionați permite ca cei puțini să facă o diferență imensă, multidimensională.

Dacă conduceți o mașină și trebuie să vă întoarceți pentru a merge în direcția opusă, va dura ceva ”timp” pentru a vă recâștiga viteza. În aceași manieră umanitatea a trebuit să se redreseze pentru a-și schimba intențiile de la distrugere la construire. Prin urmare, va fi nevoie de iluzia timpului pentru ca Gaia să poată ”să accelereze” din nou.

Lumea voastră este obișnuită să opereze în modul Putere-Asupra Celorlalți, ceea ce a făcut ca Gaia să se înscrie într-o vrie în frecvențele joase ale realității. Ceea ce v-a permis să vă redresați percepția realității este conexiunea voastră cu Expresiile Sinelui vostru mai Înalt. Acest mare serviciu de a vă împământa lumina voastră înaltă este cel care a ajutat-o pe Gaia să înceteze alunecarea Ei pe spirala descedentă și să-și schimbe cursul pentru a urca în frecvențele mai înalte.

În timpul acestui moment de imensă tranziție vor fi multe ramificații în Realitățile Paralele. Oamenii din lumea voastră au fost învățați de mii de ani să se supună ordinelor primite de la alții, să fie săraci, să urmeze fără nici un fel de întrebări, să se îmbolnăvească și să moară tineri. Această îndoctrinare este foarte puternică în multe zone ale planetei voastre. Acești ”spălați pe creier” au provocat un sistem de rupere, o piedică în mișcarea înainte a ascensiunii. Prin urmare, ați schimbat direcția în care mergea mașina voastră în timp ce trageți după voi o remorcă fără roți.

Prin urmare, voi, ascensionații noștri, trebuie să vă creați propria voastră Realitate Paralelă, pentru că majoritatea oamenilor nu sunt deloc pregătiți să-și transfere viața într-o dimensiune mai înaltă. Mulți oameni de-abia supraviețuiesc, alții sunt plini de frică și ură iar alții sunt spălați pe creier de către cei întunecați care nu vor să renunțe la control. Cu toate acestea, din cauza comportamentului lor înnăscut de Putere-Asupra celorlalți, cei întunecați nu se pot muta în frecvențele mai înalte. Ei sunt în regulă cu această limitare deoarece ei se bucură de puterea asupra celorlalți pe care o pot câștiga și menține în frecvența dimensiunii a 3-a.

Din cauza acestor condiții, voi, ascensionații noștri, va trebui să vă creați propria Realitate Paralelă în care alegeți să reveniți la adevărata voastră vibrație multidimensională. La început, cât timp frecvența realității voastre este în spectrul în care puterea-asupra celorlalți mai are încă influență, s-ar putea să simțiți că vă mișcați cu încetinitorul.

Creșterea mișcării și frecvenței voastre pare lentă deoarece trebuie să vă rupeți de obiceiul de a fi într-o realitate 3 dimensională Putere asupra Altora. În scopul de a obține puterea colectivă necesară pentru a crea o Realitate Paralelă, care este o ramificație dintr-o lume bazată pe frică și dominație, voi trebuie să vă uniți cu mulți alți oameni care au aceleași intenții bazate pe iubire. Din fericire, Gaia și tărâmurile Sale vegetal și animal, în special Cetaceenele, doresc deasemenea să creeze această Realitate Paralelă.

Noi vrem ca voi să înțelegeți că această Realitate Paralelă a Noului Pământ va deveni, cu adevărat, realitatea dominantă, deoarece realitatea care pare a fi dominantă nu este capabilă să facă această schimbare. După cum ați înțeles acum, o Realitate Paralelă este bazată pe deciziile pe care le luați. Aceste decizii sunt puterea voastră creatoare, care se bazează pe gândurile cărora le permiteți să rămână în mintea voastră și pe emoțiile pe care le mențineți în corpul vostru.

Dragi ascensionați, există mai mult decât bănuiți voi, dar spațiul și timpul vă desparte încă. Cu toate acestea, pe măsură ce tot mai mulți dintre voi vă expansionați Punctul vostru de Percepție în Sinele vostru Multidimensional, vă construiți un ”lift” în care vă puteți ridica cu ușurință Percepția în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității. Acest lift este cel mai ușor de introdus prin fuziunea voastră cu o expresie mai înaltă a propriului vostru Sine Multidimensional.

Pe măsură ce conștiința voastră începe să se expansioneze în cea de-a 5-a dimensiune, prima expresie a Sinelui vostru pe care o întâlniți este Complementul vostru Divin. Atunci când v-ați luat pentru prima dată o întrupare în lumea voastră tridimensională, frecvența acelei realități a fost prea lentă pentru pentru a se potrivi cu Sinele vostru androgin, 5 dimensional.

Prin urmare, de fiecare dată când ați intrat în Pământul 3D a fost nevoie să vă alegeți un gen și să trăiți o viață în care ați fost doar jumătatea Sinelui vostru. De cele mai multe ori cealaltă jumătate a voastră a rămas în frecvențele mai înalte pentru a ghida și alina componenta Sinelui său care era încarnată în ostila dimensiune a 3-a.

Pe parcursul vastei voaste evoluții ați învățat cum să vă bi-locați de Complementul vostru Divin. Prin aceasta vrem să spunem că voi ați învățat cum să rămâneți în a 5-a dimensiune ca Ființă Androgină în timp ce una sau ambele voastre părți au luat formă în lumea fizică. În acest fel, fiecare dintre voi a avut de fapt posibilitatea de a-și întâlni Complementul Divin în lumea voastră fizică fără a vă pierde conexiunea unul cu celălalt în lumile mai înalte.

În trecut, Complementele Divine s-au întâlnit foarte rar unul cu celălalt în planul fizic. Lumea a fost prea întunecată și oamenii au fost prea separați unii de ceilalți. Cu toate acestea, Gaia are acum cea mai mare lumină pe care a experimentat-o de dinaintea căderii Atlantidei. Deasemenea, toată lumea, peste tot în lumea voastră oamenii pot comunica ușor unii cu ceilalți. Prin urmare, Complementele Divine se găsesc unul pe celălalt în cele mai îndepărtate locuri și intră în profunde relații intime.

Deoarece ambele complemente au avut multe încarnări atât ca bărbați cât și ca femei, aceste cupluri sunt adeseori foarte androgine ca natură. Aceste relații androgine sunt o pregătire pentru unificarea voastră în Sinele vostru androgin 5 dimensional. Din fericire, completa voastră fuzionare cu Complementul vostru Divin, cunoscut și sub numele de Flacăra voastră Geamănă, va facilita în mare măsură fuzionarea voastră cu expresii mai înalte ale Sinelui vostru Multidimensional.


Realitatea Paralelă pe care voi, ascensionații noștri, o creați este versiunea realității în care Gaia se va transmuta în Noul Pământ Multidimensional. Deoarece Gaia a petrecut 4,5 bilioane de ani ca formă fizică, ea are nevoie de ajutorul vostru pentru a reveni la adevărata Sa stare de Planetă Multidimensională. De fiecare dată când unul dintre oamenii Ei revin la Expresia Multidimensională a Sinelui lor, acesta contribuie la întoarcerea lui Gaia la Sinele ei Multidimensional.

Recipientul vostru pământesc este format din elemente ale corpului lui Gaia. Astfel, ori de câte ori veți transmuta orice componentă a propriei voastre forme fizice, simultan veți transmuta forma fizică a lui Gaia. Mai mult, atunci când conștiința voastră 5 dimensională se contopește cu Complementul vostru Divin 5 dimensional, în timp ce voi sunteți într-o relație 3 dimensională unul cu celălalt, voi aveți un picior în dimensiunea a 5-a și celălalt în realitatea Pământului ascendent.

De fapt, ori de câte ori aveți o legătură conștientă cu orice Expresie sau Expresii ale Sinelui vostru Multidimensional, minciunile și iluziile dimensiunii a 3-a nu vor avea nici o influență asupra voastră. Atunci veți vedea Pământul 3D ca pe o lume Grădiniță pe care tocmai ați absolvit-o. Cu toate acestea, este posibil ca voi să vă mai păstrați forma în acea lume pentru a-i ajuta pe ceilalți, precum și pentru a o ajuta pe Gaia. Din fericire, mulți dintre voi ați învățat să găsiți un grad de confort și siguranță în versiunea voastră fizică a Pământului. Cel mai important, voi puteți cu ușurință comunica cu mulți alți ascensionați care împărtășesc bi-locarea voastră în Realitatea Paralelă a Ascensiunii Personale și Planetare.

Când vă bi-locați voi nu părăsiți de fapt nici un loc. Dimpotrivă, voi vă deplasați conștiința voastră primară – concentrarea atenției voastre – către orice realitate pe care voi vreți să o aveți ca percepție și experiență principală. Cu toate acestea, cealaltă expresie a Sinelui vostru este întotdeauna în conștiința voastră în cazul în care aveți nevoie.

În cele din urmă, veți ști că ați făcut tot ce ați putut pentru versiunea 3D a Pământului, și vă veți plasa cea mai mare parte a atenției pe cândva paralela dar acum principala versiune a Pământului 5 Dimensional. Atunci când conștiința voastră primară este deplasată permanent de la a treia/patra dimensiune la dimensiunea a 5-a, veți fi pe deplin ascensionați.

O modalitate prin care puteți escalada ascensiunea voastră completă este fuziunea voastră cu o Înaltă Expresie a Sinelui vostru Multidimensional. Unii dintre voi vor fuziona prima dată cu Complementul lor Divin și mai apoi cu Expresiile voastre Înalte. Pe de altă parte, unii dintre voi vor fuziona prima dată cu una din nenumăratele expresii ale Sinelui vostru Înalt și abia pe urmă cu Complementul vostru Divin. Nu contează dacă fuzionați prima dată cu Expresia Înaltă a Sinelui vostru sau cu Complementul vostru Divin, deoarece în dimensiunea a 5-a nu există timp secvențial pentru a crea alegeri consecutive. Toate alegerile și toate deciziile sunt făcute în ACUM –ul lui UNU și curg în armonie în cadrul nenumăratelor voastre lumi multidimensionale.

CONEXIUNEA CORPULUI DE LUMINĂ

Elementul Sinelui vostru Multidimensional care servește ca interfață între Sinele vostru Multidimensional și recipientul vostru pământesc este Corpul vostru de Lumină. Corpul vostru de Lumină conectează corpul fizic cu Expresii mai Înalte ale Sinelui vostru.

Corpul fizic NU este capabil să accepte descărcarea completă a Sinelui vostru Multidimensional. Din fericire, Corpul vostru de Lumină servește drept tampon și conectează câmpul energetic dintre corpul vostru fizic și expresiile voastre dimensionale mai înalte. Dimensiunea a 4-a este o interfață eterică între dimensiunea a 3-a și lumile mai înalte, dar ea este prea plină de polaritate și frică pentru a conecta în mod eficient dimensiunea a 3-a cu lumile mai înalte.


Cu toate acestea, Corpul vostru de Lumină se poate deplasa cu ușurință prin dimensiunea a 4-a și vă poate conecta corpul fizic direct cu dimensiunea a 5-a. Totuși, adesea există senzația de a traversa multe goluri pe măsură ce Sinele vostru Multidimensional vă extinde Corpul de Lumină în jos dinspre lumile înalte, prin dimensiunea a 4-a și apoi în recipientul vostru pământesc.

Aceste goluri sunt de fapt inițieri pentru a vă ajuta să vă eliberați de o altă componentă a ego-ului din aura voastră 3, 4 dimensională. Uneori, aceste inițieri sunt experimentate în primul rând în corpul vostru, alteori în mintea voastră, emoțiile voastre sau chiar în viața voastră spirituală. Aceste inițieri au loc pentru că voi vă ghemuiți pentru a putea sări mai sus. Cu alte cuvinte, voi curățați vechi ancore ale fricii astfel încât să puteți să vă ridicați mai ușor în dimensiunile mai înalte.

O altă provocare/inițiere care are loc atunci când Corpul vostru de Lumină este pe deplin conectat la recipientul vostru pământesc este că veți experimenta, probabil, o mare confuzie perceptivă. Când simțurile voastre 5 dimensionale încep să depășească simțurile voastre fizice, puteți percepe ambele frecvențe, dar într-un mod amestecat și confuz. Cu toate acestea, prin practică voi veți fi capabili să discerneți diferența dintre intrările bazate pe percepția fizică și cele înalt dimensionale.

Apoi, alegând în mod constant să urmați intrările din dimensiunile mai înalte, voi alegeți în mod conștient să vă eliberați de lumea voastră fizică și să vă atașați atenția la o realitate de o frecvență mai înaltă. Vă rugăm să rețineți, realitatea pe care voi alegeți să o percepeți este realitatea în care voi alegeți să trăiți. Prin urmare, voi vă creați propria voastră realitate prin alegerile pe care le faceți legat de frecvența stimulilor pe care voi îi urmați.

Dacă vă amintiți că voi aveți Puterea de a face aceste alegeri perceptuale,  precum și Înțelepciunea ca în primul rând să vă concentrați pe alegerea percepției care se simte ca iubire necondiționată, atunci procesul vostru de ascensiune odinioară inconștient, devine conștient.

Capacitatea voastră de a face o alegere perceptuală conștientă, este, totodată, și un antidot pentru frică. Dacă în mod constant sunteți conștienți de faptul că voi aveți posibilitatea de a alege ceea ce voi doriți să percepeți, vă veți da pe deplin seama că VOI vă creați realitatea. În plus, dacă sunteți în mod constant în contact cu Expresia voastră Înaltă, veți fi capabili să puneți întrebări în scopul de a putea face alegeri cât mai înalt vibraționale. Conștientizarea libertății de a alege, precum și constanta sursă de iluminare ce provine din conexiunea voastră cu Sinele, extinde foarte mult capacitatea voastră de a urma iubirea și de a ignora frica.

Procesul de ascensiune poate să-i pară cu adevărat unic sinelui vostru uman, dar este comun pentru Expresia voastră mai Înaltă. Odată ce vă predați ascensiunea Expresiei voastre mai Înalte, paravanului de protecție al ego-ului din Formația Reticulară din creierul vostru fizic îi va fi suprapus ”Sistemul de Verificare Spirituală” al Expresiei voastre Înalte. Odată ce voi procesați datele prin percepția voastră spirituală, veți fi capabili să discerneți cu ușurință care comunicări fizice sunt suficient de importante pentru a le da atenție.

În acest fel puteți să vă relaxați în procesul de recalibrare a atenției voastre dincolo de multitudinea de iluzii ale 3D pe Adevărurile din realitatea voastră ascendentă. Când vă predați propriului vostru Sine, vă puteți relaxa în cunoașterea faptului că dacă există un mesaj la care trebuie să participați, cum ar fi să vă conduceți mașina, să plătiți la timp o factură sau să răspundeți la telefon unui apel important, ego-ul vostru poate rămâne relaxat deoarece Expresia voastră Înaltă este la datorie.

Acest mod de a lucra cu Sinele vostru este cea mai importantă pregătire pentru a trăi într-o realitate 5 dimensională. Atunci când trăiți într-o realitate mai înaltă în care fiecare gând sau emoție se manifestă instantaneu, este vital ca sistemul vostru de filtrare intern să filtreze orice gând sau emoție pe care nu doriți să o manifestați.

În timpul lungului vostru sejur în lumile materiei, voi ați permis gândurilor și emoțiilor voastre să se concentreze pe frică. Frica este o componentă necesară pentru a supraviețui în lumile joase în care Puterea Asupra Celorlalți este forma dominantă de comportament. Totodată, mulți oameni și-au pierdut complet legătura cu Marea Mamă. Când societatea voastră a fost în contact cu Mama Pământ, ați putut determina vremea, co-exista cu animalele și ați știut care plante să le mâncați.

Cu toate acestea, acum mulți oameni percep natura drept periculoasă. Acest pericol nu există în frecvențele mai înalte ale realității în care oamenii și planeta sunt O Ființă și Puterea Interioară este singurul sistem de operare. Într-o realitate înalt dimensională dacă vă este frică sau credeți că cineva sau ceva ar putea să vă facă rău, conștiința voastră va cădea instantaneu în a 4-a dimensiune.

Starea voastră de conștiință vă determină percepțiile, iar realitatea pe care o percepeți este realitatea în care trăiți. Prin urmare, atunci când conștiința voastră scade sub rezonanța celei de-a 5-a dimensiuni, voi nu o mai puteți percepe sau trăi în acea frecvență a realității. Din fericire, Sinele vostru Multidimensional este asemeni unei scări uriașe pe care conștiința voastră poate urca pentru a interacționa cu diferite frecvențe ale realității. Așadar, nu este nevoie ca voi să deveniți mai buni sau mai meritorii pentru a accesa o frecvență mai înaltă a realității. Este necesar doar să vă acordați conștiința cu rezonanța corespunzătoare Sinelui vostru Multidimensional pentru a putea percepe și interacționa cu acea frecvență a realității.

Noi, reprezentanții  galactici ai Expresiilor voastre mai Înalte, suntem foarte bucuroși să putem vorbi direct cu voi. Noi știm că expresia voastră  împământată nu-și poate aminti că voi ne vizitați. Din fericire, unele dintre mesajele pe care voi le primiți se vor scurge din această frecvență a Sinelui și în conștiința voastră fizică. Dacă sinele vostru fizic își poate aminti, simți, imagina sau închipui orice parte din mesajele noastre, deciziile pe care voi le luați zilnic se vor schimba foarte mult.

Simplul fapt de a verifica cu Expresia mai Înaltă a Sinelui vostru, mai degrabă decât cu sinele vostru egotic, înainte de a lua decizii va modifica foarte mult realitatea voastră fizică. Când verificați cu sinele vostru egotic, el își face treaba perfect. El vă spune că trebuie să fiți atenți, că este posibil să apară multe probleme și că multe persoane, locuri sau situații pot fi periculoase. Dar acest lucru nu face din sinele vostru egotic o forță negativă în viața voastră. Sinele vostru egotic își face doar teaba de a vă păstra în siguranță. Deoarece sinele vostru egotic poate percepe NUMAI realitatea fizică, el poate găsi nenumărate pericole posibile de care trebuie să vă avertizeze. Ego-ul vostru este incapabil să conștientizeze că pe ceea ce vă concentrați, aceea manifestați.

Ego-ul nu-și dă seama că, de fapt, voi creați cu adevărat acele situații pe care el vă sfătuiește să le evitați prin faptul că vă spune să vă plasați atenția asupra acelei percepții. Este adevărat că naivitatea poate fi periculoasă în lumea fizică, dar numai dacă NU sunteți conectați la Expresia voastră mai Înaltă. Expresia voastră Înaltă poate vedea orice rău posibil mult mai clar decât ego-ul vostru. Cu toate acestea, în loc să spună ”Ferește-te” care doar crează cu adevărat frica că sunteți în pericol prin atracția lui, Expresia voastră Înaltă pur și simplu vă ghidează departe de acea realitate posibilă revelându-vă o mai înaltă rezonanță a alegerii.

Această rezonanță mai înaltă a alegerii este protecția voastră deoarece ea vă păstrează gândurile și emoțiile într-o frecvență care trage câmpul vostru energetic deasupra oricărei interacțiuni cu orice realitate posibilă bazată pe frică. Cu toate acestea, există o problemă care adesea este confuză pentru ascensionații noștri. Aceasta este problema curățării întunericului vechi. Există unele momente în viața voastră fizică în care voi sunteți pregătiți să curățați vechiul întuneric/frica din conștiința voastră. În aceste momente voi ați putea experimenta că se întâmplă ceva rău. Acest lucru nu înseamnă că Expresia voastră mai Înaltă nu-și face datoria.

Nu, acesta este un eveniment peste/pe sub care nu puteți trece și nici nu-l puteți ocoli, pentru că este o inițiere importantă. Cu alte cuvinte, această ”problemă” este de fapt o inițiere pe care ați ales-o încă dinaintea prezentei voastre încarnări. Aceste inițieri nu sunt plăcute, dar ele arată că sunteți pregătiți să vă mutați într-o rezonanță mai înaltă a realității. Puteți petrece mult timp trecând prin această provocare sau vă puteți preda UNULUI și să-i permiteți  Ghidării voastre Divine să vă ghideze pe cărarea dintre mări. Apoi puteți merge mai departe cu afacerile voastre importante legate de ascensiunea personală și planetară.

Și așa dragii noștri ascensionați, noi finalizăm această transmisie. Cu toate acestea, noi, familia voastră Galactică și Celestă, vom continu să vă trimitem transmisii. Deoarece mesajele noastre sunt proiectate din tărâmurile de dincolo de timp, este posibil să accesați bucla infinită a comunicărilor noastre ori de câte ori vă calibrați conștiința pentru 5D sau mai sus.  Pentru a primi conștient transmisiile noastre:

Deschideți-vă Inima Înaltă
Conectați-o cu cel de-al Treilea Ochi
Trimiteți o coloană de Iubire Necondiționată
Apoi pur și simplu spuneți , ”Sunt pregătit/ă pentru transmisie”
Noi, Expresiile mai Înalte ale Sinelui vostru așteptăm chemarea voastră
Arcturienii și toate Expresiile voastre mai Înalte.

Traducere Monica Poka


Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu