vineri, 14 iunie 2013

2013 - Apa va fi vedeta buletinelor meteorologice - Urania


În această vară, apa va fi vedeta buletinelor meteorologice

Apa, provenind din dezghețarea zăpezilor montane și ca urmare a 
fenomenelor de
 vreme extremă (ploi torențiale, furtuni, averse, tornade), a permis dezvoltarea inundațiilor în întreaga Europă. Din Vest până în Est, adică până în Rusia, Europa este sub ape. Toate râurile și pâraiele, toate fluviile reprezintă acum o amenințare. Apele au distrus drumuri, terasament, dar mai ales terenuri agricole. Culturile sunt compromise și prin frigul brusc, cantitatea de grindină sau vânturile puternice care s-au dezlănțuit. Fenomenul este departe de a se fi epuizat. El se află abia la începutul manifestărilor meteorologice, iar din punct de vedere astrologic, premisele sunt proaste. Din păcate, nu doar Europa trece, în aceste zile, prin aceste încercări ale vremii rele. Teritorii întinse de pe alte continente se confruntă cu aceeași situație.
Din această perspectivă, întreaga vară va fi marcată de ipostaze climaterice care privesc 
regimul apei: cantitățile uriașe de apă vor provoca distrugerea în totalitate a unor culturi, amenințând atât aprovizionarea zilnică a piețelor cu fructe, legume, zarzavaturi, cât și posibilitatea
depozitării cerealelor chiar în perioada secerișului. Amenințate sunt și culturile târzii, viticultura și pomicultura. Dar vara aceasta va aduce și reversul inundațiilor, adică seceta, chiar în zonele care acum suferă de exces hidrologic. 
Inundațiile nu vor înceta în următoarele două trei-zile, ele vor continua și, în unele locuri, se vor agrava. Ținând cont de faptul că, în următoarele două săptămâni, segmentul zodiacal al Racului va fi suprasolicitat astral, avem motive să credem că acest fenomen fie se va intensifica în unele zone geografice, fie va depăși regional zonele afectate în prezent. Fenomenele meteo vor continua și, 
cum comerțul nu cunoaște granițe prin însăși definiția lui, e de anticipat un lanț întreg de efecte negative asupra schimbului de mărfuri înspre și dinspre zonele afectate. 



Efecte subtile astrale doar  „pour les connaisseurs“




Încă două săptămâni de acum încolo se petrec o serie de evenimente care țin de ordinul discretului sau subtilului percepțiilor economice naționale sau internaționale. Cei care au dexteritatea relațiilor internaționale, care călătoresc, se informează, ei înșiși au o pregătire specială sau o experiență remarcabilă, sesizează oportunitățile pe termen lung și se „mișcă“ repede. Din punct de vedere comercial, partea bună a tranzitelor celor trei planete prin zodia Gemenilor nu s-a epuizat, dimpotrivă, continuă și este de partea celor curajoși, stăpâni pe situație. Dialogul, analiza corectă a rapoartelor, excelenta cunoaștere a unui domeniu, consultările utile, deciziile lucide, realiste - și, mai ales, oneste! - sunt factori esențiali pentru orice tranzacție. Uneori, este vorba de tranzacții în care volumul mare al mărfurilor sau sumele vehiculate dau măreție succesului, alteori, este vorba de contracte și gesturi comerciale de mai mică importanță, în cazul cărora aproape nici nu se poate vorbi de „succes“, dar care, prin evoluția ulterioară, pot conduce la o mare realizare.
 În acest din urmă caz, acum se pune doar o „bornă“ ce marchează începutul unui succes viitor. 
Este momentul de grație al unor oameni deosebiți, care dau dovada măiestriei lor profesionale, în care inteligența speculativă joacă un rol esențial. 
Riscurile și greșelile economice țin tot de planetele din zodia Gemeni 
Trei planete de Foc, masculine, active, diurne sunt un factor pozitiv pentru multe demersuri publice. Uneori însă, pe cei cu structuri dizarmonice, pe cei slab pregătiți profesional, pe cei care nu au vo­cație în domeniul finanțelor, ad­ministrației, speculațiilor economice, co­mer­țu­lui, această „vâlvătaie“ astrală îi face vulnerabili: ei pot înțelege greșit, nu meditează suficient asupra unor consecințe, calculează anapoda relația risc/câștig, câștig/investiție, pierdere/câștig etc. 
Cu alte cuvinte, se hazardează, se grozăvesc și se lansează în gesturi cu consecințe financiare uneori dezastruoase. Dar pentru ca cineva să poată beneficia de pe urma acestei analize astrologice, este necesar să se cunoască cu obiectivitate și să-și identifice limitele. Dacă va recunoaște că nu este suficient de bine pregătit social, profesional sau economic, este un om aproape salvat. Ar mai fi o a doua categorie, a celor îngâmfați care nu acceptă, în ciuda multor succese anterioare, că nu se poate merge tot timpul pe mâna norocului. Aceștia sunt micii comercianți, negustorii „pleșcari“, întreprinzătorii care au ca slogan formula „mie îmi place să risc“,
 ca și cum această atitudine, care nu dovedește nicidecum curajul, ci frizează doar inconștiența, ar 
fi singura condiție pentru o reușită. Cei care se vor lăsa duși de valul acestui moment astral efervescent, solicitant și incitant din punctul de vedere al relațiilor comerciale se vor afla, chiar înaintea acestei toamne, cu aripile pârlite ca fluturii care se lasă ademeniți de o flacără pârlindu-și aripile.



Din punct de vedere numerologic, 2013 se află sub dominaţia cifrei 6 (adunând cifrele care îl alcătuiesc, obţinem 6). Astfel de ani au mai existat în istorie, dar trebuie să ţinem seama că prezentul creează viitorul, 2013 seamănă cu 1932
Privind în trecut, anii care au stat sub vibraţia cifrei 6 au fost: 1905, 1914, 1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995 şi 2004. Din 1905 până în 1950, fiecare an în parte a avut o influenţă specială. Astfel, în aceşti ani, 
oamenii au fost plini de speranţă, au trebuit să-şi recapete încrederea în providenţă, să-şi păstreze credinţa, au prosperat în afaceri şi în orice tranzacţie financiară, iar influenţele benefice s-au manifestat în toate aspectele ce au avut legătură cu domeniul spiritual.
După 1959, au fost ani de instabilitate şi răsturnări guvernamentale, pericole de războaie sau de conflicte, scandaluri publice, catastrofe, acte de violenţă. însă, din punctul de vedere al vibraţiilor numerelor, 2013 se va manifesta într-o oarecare măsură asemănător cu anul 1932, diferenţa dintre aceştia făcând-o CALEA prin care se vor manifesta cele două vibraţii. 
Dacă secolul trecut a fost dominat de 19 – un număr karmic în care cifra 1 (a individualismului) a stat alături de cifra 9 (care s-a manifestat în ambele ei forme, atât pozitive, cât şi negative, evidenţiind astfel atât dezvoltarea umanităţii din toate punctele de vedere, cât şi decăderea ei prin războaiele, agresiunea şi conflictele ce au existat) -, cifra 2 preia acum conducerea. 2 reprezintă conştiinţa în schimbare, este o cifră feminină, a contrariilor (bine/rău, adevăr/ minciuna, umed/uscat, rece/cald, masculin/feminin, viciu/virtute), dar şi una pacifistă în manifestarea ei pozitivă. De aici începem să înţelegem cum manifestarea numerelor în lume poate fi pozitivă, negativă, iar uneori chiar distructivă.
2013 aduce armonie
Un an magic, în care Soarele (1), Luna (2) şi Jupiter (3) îşi vor uni şi armoniza
energiile pentru a „transcende portalul nemărginirii în eternitate” (0). 2013 stă sub influenţa lui 2, intensificat în vibraţie de 0 (20) şi de 13, primul din cele patru numere karmice (13, 14, 16 şi 19), care ne aminteşte de faptul că este important să rămânem concentraţi până la finalizare pe lucrul pe care-l facem, Altfel spus, un an în care emoţiile şi sentimentele adăugate gândurilor au ca finalitate acţiunea.
An bun pentru familie şi investiţiile
Este un an al stabilităţii şi al echilibrului, al armoniei şi fericirii, favorabil relaţiilor familiale. Pentru cei necăsătoriţi, este benefic construirii unei familii solide, trainice, în timp ce pentru persoanele căsătorite va fi un an de încercări. Dacă familia a fost construită pe baze solide, ea va 
deveni şi mai puternică, dar, dacă fundaţia a fost slabă, familia se va destrăma. De asemenea, 2013 este foarte bun pentru conceperea unui copil, iar interesele familiei sunt în prim-plan,
2013 este anul conştientizărilor atât pe plan intern, cat şi extern, iar sănătatea, bunăstarea socială şi educaţia devin priorităţi la nivel naţional. Conflictele internaţionale tind să se rezolve pe cale amiabilă fiindcă 6 e o cifră plină de armonie. Un an favorabil investiţiilor imobiliare şi obligaţiunilor bancare. Un an excelent pentru schimbarea domiciliului sau pentru înfrumuseţarea acestuia, un an de asumare a responsabilităţilor, de perfecţionare, de armonie creatoare, un an al respectului de sine, dar şi unul în care vom renunţa la interesele personale dacă cele ale grupului din care facem parte sunt mai importante. 
sursa



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu