vineri, 14 iunie 2013

Cunoasterea este doar aceea pe care ti-o dezvaluie inima ta.

Pe parcursul a cinci ani, un grup de 17 cercetatori si profesori neurocardiologi, psihocardiologi si cerebrocardiologi, de la diverse institute de cercetari si universitati internationale, impreuna cu clarvazatori cuantici de renume mondial, reuniti in cadrul Institutului de Cerebrocardiologie din Lhasa, au intreprins un studiu amplu pe 400 de voluntari selectionati dintre calugari budisti tibetani, calugari ortodocsi isihasti si spiritualisti si ezoteristi specializati in tehnica gandirii cu inima.
Creierul inimii



Ei au pornit acest studiu de la descoperirea epocala a doctorului neurocardiolog J. Andrew Armour de la Institutul HeartMath (Boulder Creek, California) care, in 1991 a ajuns la concluzia ca inima are un sistem nervos propriu si contine neurotransmitatori, o retea de 40.000 de neuroni si anumite, tipuri de proteine asemanatoare celor existente in creierul constient. Vezi si http://www.heartmath.org/research/research-science-of-the-heart.html si http://dan-ioanitescu.blogspot.ro/2013/06/creierul-inimii.html
El a denumit acest sistem nervos, pe buna dreptate, creierul inimii, desi marea majoritate a oamenilor de stiinta din lumea medicala nu a fost de acord cu aceasta denumire, intrucat, daca creierul omului care are 1300-1400 de grame si 86 de miliarde (86.000.000.000) de neuroni, iar creierul unui sobolan care are doar 2 grame si detine nici mai mult nici mai putin de o suta de milioane (100.000.000) de neuroni, cum ar putea ca un conglomerat ganglionar de 40.000 de neuroni sa fie numit creier si sa mai aiba si capacitatea de a fi sediul constiintei, asa cum sustineau spiritualistii, budistii si isihastii? Ba inca omul, pe baza proceselor cognitive aferente creierului inimii sa mai aiba si acces la Constiinta Universala (sau la Duhul Sfant – parte a Sfintei Treimi – in acceptiunea isihastilor) si sa se mai si unifice cu ea (El)...!?

Faptul ca multi ani mai tarziu a fost posibil ca dr. Suzana Herculano-Houzel, o cercetatoare braziliana, sa numere 86 de miliarde de neuroni, spulberand astfel paradigma celor 100 de miliarde de neuroni, cum se credea pana atunci ca ar detine creierul uman – adica cu mai putin de 14 miliarde decat se credea, vezi: http://www.scientia.ro/blogul-scientiaro/3162-cai-neuroni-are-creierul-uman.html; i-a determinat pe cercetologi sa verifice numarul 40.000 de neuroni, avansat de neurocardiologul J. Andrew Armour, pe care i-ar contine creierul inimii. Iar aceasta verificare a avut loc, deoarece la data estimarii numarului de neuroni ai inimii, metoda dupa care ei puteau fi estimati in mod corect, inca nu aparuse. Nu mica le-a fost mirarea cerebrocardiologilor, atunci cand au constatat ca sunt exact 40.000 de neuroni, niciunul mai putin si ca denumirea de “creierul inimii” nu este catusi de putin o metafora, asa cum o percepeau scepticii, ci, este purul adevar.
 
Creierul cuantic, budic sau Christic?

Si iata de ce: utilizand electronoholografia, o nanotehnica de ultima generatie, derivata din electronografie – tehnica ceva mai veche, bazata, la randul ei, pe efectul Kirlian, vezi http://www.medicina-alternativa.ro/index.php?p=electronografia – cercetatorii au pus in evidenta un creier compus din trei emisfere, localizat in dreptul inimii si situat in corpul budic. Creierul holografic astfel detectat, de o marime neasteptata, format din ganglioni cuantici, trece cu mult peste limitele corpului budic, inglobandu-l practic pe acesta si nu poate fi vazut cu ochii fizici. Cercetatorii au oscilat intre a-l denumi creier cuantic, asa cum s-au pronuntat de indata fizicienii cuantici, cerebrocardiologii, neorocardiologii si psihofiziologii, creier budic, cum au solicitat calugarii budisti tibetani si spiritualistii atei si creier Christic, cum au dorit sa-l denumeasca calugarii isihasti si spiritualistii mistici. Pana la urma insa, in literatura de specialitate s-a impus termenul stiintific de creier cuantic, chiar daca in spiritualitate il intalnim frecvent si cu denumirea de creier Christic.
 
Cercetatorii cerebrocardiaci au mai constatat un lucru surprinzator – si anume, acela ca cele doua tipuri de cuante, respectiv cardionii si psihonii (vezi http://buriculpamantului.blogspot.ro/2012/12/particula-lui-satan.html) pe baza carora functioneaza creierul intracranian, precum si cel al inimii, identificat de neurocardiologul J. Andrew Armour, vibrand din momentul nasterii individului, la unison, au generat in creierul cuantic un nou tip de cuante si anume, cardiopsihonii, un “hibrid” cuantic specific numai omului.
Cardiopsihonii

Potrivit BBC-Medical, descoperirea noilor cuante a fost certificata dupa lungi dezbateri si de catre alti fizicienii subatomici cuantici, de renume international. Cardiopsihonii, au confirmat ei, constituie materia prima din care este plamadita, la randul ei, constiinta. Clarvazatorii cuantici, impartiti in trei echipe si utilizand tehnica numararii fractalice, din mie in mie, au reusit sa numere, in cele trei emisfere ale creierului, nu mai putin de 174 de miliarde de cardiopsihoni (aproape dublu fata de numarul de neuroni ai creierului intracranian).
 
Cercetatorii cerebrocardiologi, impreuna cu fizicienii cuantici, au descoperit ca aceste particule subatomice, numite cardiopsihoni, vibreaza doar pe doua tipuri de lungimi de unda si anume:

– a) pe propria lor lungime de unda, acordata ritmului batailor inimii si frecventei Shumann, generand un camp de iubire cerebro-cardiac, identificat in prima analiza cu campul enisic si mai apoi cu constiinta individuala, camp circumsferic, ale carui unde se intind de la 4 m, pana la 400 de km. Peste aceasta lungime de unda a campului, constiinta individuala se ajuta de Constiinta Universala. Masurate in unde Hertziene, s-a constat ca cele doua creiere ale omului, creierul intracranian si creierul cuantic, rezoneaza permanent, ele generand binecunoscutele stari de constiinta modificata Alpha, Theta si Delta, care variaza de la 2 Hz (Delta), pana la 30 de Hz (Alpha). In aceste stari de constiinta modificata apar si se manifesta pregnant, cea mai mare parte a capacitatilor asa zis paranormale.

– b) pe lungimea de unda a campului de iubire cosmic, specific Constiintei Universale, dupa cum ii spun budistii si spiritualistii atei, sau altfel spus a Duhului Sfant, dupa cum o mai numesc isihastii si spiritualistii religiosi. Pe principiul rezonantei, pe aceeasi lungime de unda a campului de iubire cosmic la care se accede din creierul intracranian, din starea de constiinta modificata Gamma (cuprinsa, dupa cum se stie, intre 30 de Hz si 100 de Hz) apar si se manifesta capacitatile paranormale de exceptie si starile de constiinta extinsa. Ele conduc, intr-un final, la dizolvarea constiintei individuale in Constiinta Universala, dupa parerea budistilor tibetani – sau la indumnezeire, dupa parerea isihastilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu