joi, 27 iunie 2013

50 de grupuri industriale formeaza o Noua Alianta pentru manipularea opiniei publice in ceea ce priveste mancarea junk (junk food), fructele si legumele alterate genetic si aditivii alimentari foarte daunatori

Mai mult de 50 dintre companiile de frunte în industria alimentaţiei pe glob – între care infamul concern MONSANTO este principalul membru - şi-au dat mâna pentru a forma o nouă coaliţie numită (in mod ironic) Alianţa pentru Hrana Viitorului. Ea este coordonată de către International Food Information Council (IFIC), fiind chipurile creată „pentru a echilibra dialogul public” în ceea ce priveşte metodele agriculturii moderne, producţia agricolă şi tehnologia pe scară largă a alimentelor. Cu alte cuvinte, această alianţă va fi chiar sursa „reală” de informare a populaţiei în ceea ce priveşte alimentaţia junk, care este vândută sub apelativul de „hrană”.


Companiile care intră în componenţa acestui larg organism nou înfiinţat la nivel mondial includ companii multi-naționale în cadrul alimentaţiei, companii ce activează în domeniul industriei bio, precum şi companii de produse chimice. Aşa cum se prezintă lucrurile în acest moment, Alianţa nou înfiinţată reprezintă cea mai mare manipulare, cea mai mare ipocrizie şi cel mai criminal atac la adresa sănătăţii umanităţii. Trist este însă faptul că mulţi oameni nu par să fie conştienţi de „cancerul” dezvoltat de astfel de organisme în întreaga lume şi nici de agenda lor secretă.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu