marți, 18 iunie 2013

Horoscop: Previziuni - O săptămână în care dorinţele devin realitate!

Momentul solstiţiului de vară deschide seria celor douăsprezece nopţi magice, un eveniment pe care îl întâlnim de două ori într-un an calendaristic, acum şi la solstiţiul de iarnă.
Vineri, 21 iulie, Soarele trece din semnul Gemenilor în semnul Racului, în momentul solstiţiului de vară (ora 8:04).
Două zile mai târziu, duminică, 23 iunie, se formează faza de Lună Plină în semnul Capricornului, iar două zile înainte de solstiţiu se produce conjuncţia Soare-Jupiter (care se produce o dată pe an) chiar înainte ca Soarele să părăsească semnul Gemenilor.
De-a lungul timpului, aceste perioade, a celor douăsprezece nopţi magice, au fost denumite “nopţile cerurilor deschise”, considerându-se că în aceste nopţi putem accesa mai uşor planurile energetice, putem lansa intenţii cu o putere mai mare şi putem primi îndrumarea de care avem nevoie cu o mai bună claritate.

În fiecare noapte rezonam cu vibraţia unui semn zodiacal, începând cu semnul Peştilor în noaptea de 21 iunie către 22 iunie şi, continuând în ordinea inversă a cercului zodiacal (Vărsător, Capricorn, Săgetător, Scorpion, Balanţă, Fecioară, Leu, Rac, Gemeni, Taur, Berbec).
Putem rezona cu vibraţia propriului semn zodiacal, sau putem rezona cu semnul zodiacal care are o anumită importanţă în harta natală proprie sau care, găzduieşte un anumit sector de viaţă în care dorim să facem schimbări acum.
Sau, putem accesa vibraţia fiecărui semn zodiacal, în noaptea respectivă, pentru a primi potenţialul pe care îl putem prelua şi valorifica acum, în mod particular fiecare dintre noi.

Momentul solstiţiului de vară se produce cu două zile înainte de faza de Lună Plină, într-un interval de efort maxim, când este posibil să ne implicăm total în proiectele noastre, când avem imboldul dar şi capacitatea de lucra mai mult sau pe mai multe direcţii de dezvoltare.

Ar fi potrivit să acţionăm sau să lansăm o idee, o intenţie, la începutul săptămânii, până miercuri dimineaţă (mai puţin intervalul 6:50-9:40, miercuri dimineaţă, când este o perioadă de mers în gol a Lunii), pentru a folosi influenţa energetică a trigonului Soare-Luna precum şi conjuncţia Soare-Jupiter şi, să urmărim în continuare fluxul sincronicităţilor precum şi proiecţia rezultatelor pe care le dorim.

La graniţa dintre zodii, Soarele, care simbolizează fluxul energiei spirituale, este la maximul său de influenţă şi, construieşte conjuncţii cu Jupiter (în semnul Gemenilor încă) şi cu Lilith (deja în semnul Racului) precum şi, piramida pe semne de apă cu perechea Saturn-Neptun.

Parcurgem un interval de timp terestru care, din punct de vedere energetic ne oferă ocazii deosebite de lărgire a viziunii asupra vieţii, de extindere a conştiintei până la un nivel care, oricum, depăşeşte limitele logicii noastre, aşa cum o cunoaştem şi o înţelegem noi acum.

Momentul solstiţiului de vară închide etapa parcursă de la echinocţiul de primăvară până acum, deschizând o etapă nouă în curgerea timpului, aşa cum ne-o reprezentăm noi, precum şi în derularea procesului de evoluţie personală.
Ar fi potrivit să fim pregătiţi să primim o înţelegere nouă, sau măcar mai largă, oricum mai clară, a drumului nostru în viaţă.
Luna Plină va fi faţă în faţă cu Lilith (şi cu Jupiter) şi va construi un “zmeu” cu vestitul deja şi minunatul trigon Saturn-Neptun. Iar cuadratura Uranus-Pluton angajează Ascendentul momentului de Luna Plină.

Eu cred că deja ne confruntăm cu situaţii care ne cer prelucrarea orgoliului, renunţarea la un “ceva” care nu ne mai ajută, nu ne mai reprezintă sau nu mai corespunde cu cine devenim, în acest proces de transformare personală.
Transformarea personalităţii, prin recunoaşterea şi modelarea orgoliului, este o lecţie pe termen lung, pentru parcursul întregii vieţi şi, fiecare dintre noi, dăm multe extemporale pe tema aceasta, permanent.
Este important să avem curajul să observăm ataşamentele care susţin manifestarea orgoliului (manifestare care poate fi foarte subtilă şi foarte frumos mascată de bunele noastre intenţii) şi să alegem desprinderea voluntară de acestea.

Fiecare dintre noi are în faţă porţia de potenţial personal pe care o poate accesa acum.
Rigiditatea şi încăpăţânarea blochează acest acces care, acum este cumva “liber”, fiecare având calea deschisă după cum îl ţin puterile conştientizării.
Dar, poate fi vorba despre o manieră nouă de prelucrare şi materializare a potenţialului, un mod nou de interacţiune în procesul de materializare care ne solicită folosirea conştientă a aspectului spiritual al fiinţei. Şi pentru a lucra în această nouă manieră, este important să vedem şi să acceptăm noile repere, urmând să le şi înţelegem.
Cei care au depăşit faza de dezvăluire a capacităţilor aşa-zise paranormale şi lucrează în mod curent cu ele, pot realiza un salt evolutiv deosebit. Este posibil să se manifeste simultan extinderea acestor capacităţi precum şi o putere mai mare de concentrare.
Situaţiile pe care le depăşim au rolul de a ne arăta ce ne este de folos şi ce ne ajută, încotro să privim după rezultate şi cum să focalizăm atenţia şi resursele pentru a le aduce în realitatea proprie.
Astrolog Ana Gabriela Tautu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu