marți, 18 iunie 2013

Horoscopul saptamanii 17-23 iunie prezentat de Astrocafe.ro

sfatulparintilor.ro-horoscop-3-stockfreeimages_com-430x322
Iata horoscopul saptamanii 17-13 iunie 2013 prezentat de
astrocafe.ro
Berbec – Doar in primele trei zile ale saptamanii mai este recomandat a face vreo intelegere sau a stabili noi demersuri care trebuie urmate. Pe urma, miscarile atmosferice astrale incep a fi schimbatoare, iar capacitatea ta de a receptiona mesajele interlocutorilor este pusa la incercare. Va trebui sa acorzi mai multa atentie detaliilor si informatiilor care nu par importante, la o prima observare. In ceea ce priveste cariera, ultimele zile ale saptamanii iti vor oferi un raspuns, caci evenimentul de Luna Plina din semnul Capricornului iti va aduce sigur o surpriza in legatura cu acest aspect.

Taur – O saptamana in care ai toate sansele de a calatori extrem de mult, chiar daca distantele pe care le percurgi nu sunt foarte mari. In cazul in care nu se pune problema calatoriilor, din motive obiective, asteapta-te sa ai de-a face cu o activitate editoriala ori care sa implice multa comunicare. In cazul in care te afli implicat in vreun proces ori disputa, s-ar putea ca gandurile pasnice sa puna stapanire pe tine, iar intelegerea cu partea adversa sa fie inevitabila. Venus, stapana semnului tau solar, inca se afla in semnul Racului in aceasta saptamana, atragandu-ti atentia asupra fratilor sau surorilor tale, ori a verilor sau vecinilor. Se vor bucura cu siguranta daca iei legatura cu ei.

Gemeni – Ultima saptamana (inainte de jumatatea lunii august) in care poti face planuri de viitor. Din punct de vedere astral, cel putin. Incepand cu saptamana viitoare este indicat sa incepi a pune aceste planuri in aplicare. Pana atunci, insa, incheie toate intelegrile de care ai nevoie si semneaza toate contractele pe care mai trebuie sa le semnezi, caci pe urma lucrurile nu vor mai fi atat de usor de controlat, ca si pana acum. Spre sfarsitul saptamanii in curs este indicat a face tot posibilul pentru a-ti plati datoriile pe care le ai (sau macar o parte din acestea). Este posibil sa primesti si un bonus, ori recunoasterea pe care de atat timp o astepti.

Rac – Se stie ca, daca nu iti poti intrezari viitorul, atunci nu esti pe drumul cel bun (in sensul ca nu te afli pe Calea Destinului) sau nu ai acces la viitorul pe care ti-l doresti. Incearca in aceasta saptamana sa meditezi la ceea ce ar trebui sa fie viata ta. Sau la cum ar trebui ca aceasta sa se desfasoare. Imagineaza-ti in detaliu in ce fel iti doresti sa traiesti si fa din acest lucru noul tau scop in viata. Este momentul strategiilor ai al noilor inceputuri. Primele trei zile ale saptamanii in curs, peremergatoare conjunctiei Soarelui cu Jupiter (ambele planete benefice, de fel), iti vor aduce surprize foarte placute, in special din partea partenerilor sau a asociatilor.

Leu – Saptamana incepe cu sansa de ate evidentia intr-un grup exclusivist. Sau poate doar in vazul lumii intregi. Stralucesti, radiezi bucurie si fericire, iar toate calitatile tale sunt exaltate. Nici chiar cel mai timid dintre nativii Leu nu va ramane in umbra. Norocul iti va surade din partea unor prieteni sau a unei persoane foarte bine evidentiate in anturajul tau. Primele doua zile ale saptamanii sunt favorabile stabilirii planului de bataie pentru urmatoarea perioada, deci nu rata sansa de a avea acces la plafonul de idei, lasandu-te inspirat de Providenta. Fii creativ ori de cate ori ai ocazia.

Fecioara – Esti precedat de faima, in special in primele doua zile ale saptamanii. S-ar putea ca mari onoruri sa iti fie rezervate in prima parte a saptamanii, iar intalnirirle din aceasta perioada sa aiba rezultate cel putin bune. Rezerva-ti aceasta saptamana pentru a stabili ce anume ai de facut de acum incolo, caci de saptamana viitoare Mercur, stapanul semnului tau solar, isi va incepe miscarea in sens aparent retrograd, ceea ce presupune o mai dificila gestionare a energiei si a resurselor financiare si mentale. Se cere o vacanta si se pare ca si influentele astrale iti confirma acest lucru. Lasa-te in voia dragostei la sfarsitul acestei saptamani.

Balanta – In continuare iti este exacerbate viziunea de ansamblu asupra lumii. Intr-adevar, inveti o multime de lucruri noi si orizonturile tale continua sa se extinda, si in aceasta saptamana. Inca o saptamana de noroc si sansa in ceea ce priveste calatoriile si relatiile cu strainatatea sau cu oameni care apartin unor culture diferite de a noastra. In cazul in care ai de sustinut examene, aceasta saptamana iti ofera confortul astral necesar sustinerii acestora. De saptamana viitoare incolo, ceea ce va fi in prim plan pentru tine (pentru o perioada de timp foarte mare, cca un an), va fi cariera si autoritatea pe care o ai in fata altora. Ar fi bine ca, pan aatunci, sa constientizezi ce anume trebuie schimbat in ceea ce priveste cariera ta. Este un moment bun pentru orice demers de gen.

Scorpion – O saptamana in care vei vedea cu ochii tai cum visele pot deveni realitate. Chiar si visele tale, nu doar ale altora. Mai ales daca este vorba de bani – se pare ca te asteapta surprize foarte placute in acest sens. In primele zile ale saptamanii poti intalni oameni care sa te ajute foarte mult in demersurile tale. In cazul in care ai o afacere a ta, ai putea avea parte de noi beneficiari, oameni care sa iti sustina cariera prin sumele mari investite in tine. In cazul in care ai nevoie de o interventie chirugicala, atunci primele trei zile ale acestei saptamani sunt mai mult decat potrivite pentru acest lucru. Nu amana semnarea contractelor sau intelegerile mai mult decat este cazul – saptamana aceasta este ultima perioada de timp inainte de sfarstitul lunii iulie cand astrele iti sunt favorabile.

Sagetator – Acum este momentul pentru a-ti uni fortele cu persoanele potrivite (persoane in care sa ai incredere, pe care sa le cunosti cu adevarat) pentru ceea ce ai de gand sa faci de acum incolo. Vorba ceea, unde-s mai multi, puterea creste. De asemenea, este o perioada foarte buna pentru a cere sfatul unor experti, indiferent de natura situatiei care implica acest lucru. In ceea ce priveste viata ta sentimentala, Uranus, prin influenta sa, se pare ca iti pregateste schimbari si surprize placute. Rezerva timp pentru achizitiile importante in prima parte a saptamanii. Spre sfarsitul acestei perioade de timp este bine sa gasesi noi moduri de a castiga, in nici un caz noi motive pentru a cheltui.

Capricorn – Inceputul acestei saptamani este favorabil aceor nativi Capricorn care au o afacere proprie. Este un moment foarte bun pentru a face angajari si pentru a demara noi strategii in ceea ce priveste domeniul in care activezi.  Practic, a doua jumatate a saptamanii ar trebui rezervata acelor activitati pe care le faci cu placere, caci vei vedea cum sprenatele tale prind contur clar, materializandu-se apoi in situatii favorabile tie. Fenomenul de Luna Plina din semnul tau solar activeaza protectia Divina in ceea ce te priveste. Pregateste-te sa avansezi catre un loc mai bun, in adevaratul sens al cuvantului, fie el virtual sau nu.

Varsator – Se pare ca cea mai norocoasa zi a anului pentru tine aparine saptamanii in curs; anume, 19 iunie, momentul in care segmentul sentimental din horoscopul tau solar este activat de influentele astrale. Ai putea chiar sa-ti intalnesti marea dragoste, ori vestea ca un copil se va naste sa-ti bucure intreaga fiinta. Daca ai de facut vreo propunere, alege inceputul aceleiasi zile pentru acest demers. Rezerva-ti sfaristul de saptamana pentru a te odihni ori pentru a petrece aceste momente in compania persoanei iubite, departe de lumea dezlantuita. Este o saptamana plina de surprize placute si o perioada de timp in care dragostea pluteste in aer, in ceea ce te priveste.

Pesti – Energia ta se afla la cote inalte in aceasta saptamana. Tot acum se intampla ca Jupiter, patronul semnului tau solar, sa perfecteze o conjunctie cu Soarele, in semnul mutabil al Gemenilor. S-ar putea ca in primele trei zile ale saptamanii sa iti gasesti un loc in care sa te asezi, pentru mult timp de acum incolo. Tot acum este un moment foarte bun pentru a lucra cu energiile trecutului, pentru a-ti vindeca trecutul si pentru a fi capabil a merge mai departe cu usurinta si cu sortii izabandei de partea ta. In cazul in care ai credite, este o perioada buna pentru a rediscuta termenii imprumutului cu reprezentantul bancii respective. Pe de alta parte, este momentul sa iti recuperezi toate sperantele pierdute. De acum incolo, lumea e a ta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu