marți, 18 iunie 2013

RECLAMA - SEMINAR DEOSEBIT – ROMANIA, ANAHATA TERREI

Romania anahata
Dragi prieteni,
 
          Iata un anunt pentru un seminar foarte interesant si nu in ultimul rand important, daca va ganditi ca prin participarea voastra la acest seminar, va puteti aduce un aport cat de mic, la binele viitor al tarii noastre dragi si nu in ultimul rand al intregii planete. El va fi sustinut de o prietena draga a mea, pe care cititorii acestui blog si cel al lui Dan Gaucan, o cunosc mai degraba cu numele de Profa de Geogra, decat cu cel real.
 
“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!
 
Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita Luni, 24.06.2013, ora 17, la seminarul “Romania – Anahata Terrei”.

Ghizii mei au ales ca seminarul sa aiba loc in aceasta zi foarte speciala, cand se sarbatoreste concomitent Dragaica / Sanzaienele / Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si de asemeni Sfanta Treime, amble sarbatori avand semnificatii profunde pentru poporul roman. Mai multe o sa aflati pe parcursul seminarului.

Tematica intalnirii este urmatoarea:

1.        Meditatie de curatare, armonizare pe grup;
2.       Semnificatiile zilei de 24.06.2013;
3.  Meditatie de vindecare cu Energia Gratiei Divine – discutii privind semnificatiile Gratiei Divine din perspectiva Scolii Kryon – meditatia Respiratiei lui Dumnezeu – SOL’A'VANA;
4.       Romania – Anahata Terrei:
Activarea „Cercului de Foc” al spatiului romanesc; 
Romania – Anahata Terrei – scurte explicatii privind banda sacra a Anahatei Terrei, informatii preluate de pe blogul lui Remer Ra. Puteti urmari si un filmulet pe you tube, in care este prezentata aceasta banda sacra, de catre domnul Remer Ra, accesand – Marile Taine ale Pamantului Romanesc – Vortexul Sacru, acesta fiind si titlul ultimei carti scrise de domnia sa;
Meditatie  – activarea / conexiunea la banda sacra a Anahatei Terrei – Om si conectarea cu tripleta – Centrul Sacru al inimii Omului – Centrul Terrei/ Soarelui si Centrul Galactic. Astfel devenim constienti de conexiunile / codurile care ne leaga de fiinta noastra spirituala, de Geea, de faptul ca apartinem de acest Sistem Solar (prin Soare) dar si de faptul ca apartinem de Galaxia Caleea Lactee, pregatindu-ne sa devenim fiinte spirituale multidimensionale.
Seminarul va avea loc intre orele 17-21, in locatia unde Mihaela (Ashtara) a tinut cursul sau cu Ingeri, care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.
Pretul seminarului – 35 RON
Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:
mihaela_popescu2007@yahoo.com
Cu mult drag,
Profa de Geogra – Mihaela Popescu”
 Sursa: 
Nota Dan Gucan: Nu puteam sa lipsesc la un astfel de eveniment.  :)
Va asteptam cu drag!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu