miercuri, 31 iulie 2013

23 de zile până la APOCALIPSĂ? Blestemul lui Rasputin: Sfârşitul lumii va fi pe 23 august 2013

Toate vieţuitoarele vor fi nimicite şi se va aşterne o linişte sinistră pe Pământ
Toate vieţuitoarele vor fi nimicite şi se va aşterne o linişte sinistră pe Pământ
În decembrie 2012, era anunţat Sfârşitul Lumii, potrivit calendarului mayaş şi previziunilor lui Nostradamus. Am răsuflat uşuraţi când am văzut că am scăpat, dar se apropie încă o dată pentru o presupusă Apocalipsă.
23 august 2013. Un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planeta pustie va fi o linişte apăsătoare.
Aceasta este viziunea pe care a avut-o celebrul călugăr rus Rasputin, preferatul ţarinei Alexandra, la începutul secolului trecut. Rasputin ar fi prezis că forţele creştine se vor alia într-o nouă cruciadă împotriva celorlalte religii, în 2007, iar un milion de suflete vor pieri într-o singură bătălie numită „Marele Măcel“. Va fi cel mai mare carnagiu înregistrat vreodată în istorie, iar lumea se va sfârşi pe 23 august 2013.

Din arhivele KGB, au ieşit la lumină 11 pagini ale unui dosar ultrasecret cu scrieri semnate de celebrul călugăr rus Grigori Yefimovich Rasputin, supranumit „Călugărul Nebun“ sau „Călugărul Diavolului”. Politologul american David W. Norvalk a descifrat o parte din scrierile lăsate de călugăr şi susţine că acesta ar fi anticipat mari evenimente din istoria Rusiei şi ale Omenirii: Revoluţia bolşevică din 1917, sfârşitul dinastiei Romanovilor, apariţia, dominaţia şi sfârşitul lui Hitler, scrie historyofrussia.org. 

A mai prezis, cu aproximaţie, atentatele teroriste din 9 septembrie 2011 din America, uraganul Katrina, „Operaţiunea Furtună în deşert” şi sfârşitul lui Saddam Hussein. 

„Este greu de crezut că toate aceste evenimente vor avea loc, dar îngrijorător e faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin până acum s-au adeverit”, constată americanul. 

Cine a fost Rasputin

Grigori Efimovici Rasputin s-a născut în 1869, într-un sat din Siberia. De mic, el a avut multe viziuni divine şi darul de a vindeca bolile.

Şi-a părăsit familia la 35 de ani şi s-a făcut călugăr, iar la scurt timp a fost prezentat familiei imperiale a Rusiei. A devenit favoritul  ţarinei Alexandra după ce a alinat suferinţele moştenitorului tronului.
Influenţa lui Rasputin a nemulţumit rudele ţarului care au decis să îl ucidă. A fost nevoie să îl otrăvească cu cianură, să îl împuşte de două ori, să îl ciomăgească, apoi să îl arunce în râu. De aceea, i s-a adus faima că ar avea puteri supranaturale.

Multe din viziunile lui s-au îndeplinit

În decembrie 1916, Rasputin i-a trimis ţarului o scrisoare în care îi prevestea că va fi ucis. 
„Simt că voi părăsi această viaţă înainte de 1 ianuarie. Dacă voi fi ucis de asasini de rând, şi în mod special de fraţii mei ţăranii ruşi, tu, ţarul Rusiei, nu trebuie să te temi de nimic pentru copiii tăi, ei vor domni sute de ani în Rusia. Dar dacă voi fi omorât de boieri, nobili şi dacă ei îmi vor vărsa sângele, mâinile lor vor rămîne mânjite cu sângele meu, pentru 25 de ani şi ei nu-şi vor spăla mâinile de sângele meu. Ei vor părăsi Rusia. Fraţii îşi vor ucide fraţii şi se vor ucide şi se vor urâ şi pentru 25 de ani nu vor fi nobili în ţară. Ţar al pământului Rusiei, dacă vei auzi sunetul clopotului care îţi va spune că Grigori a fost ucis, trebuie să ştii asta: dacă rudele tale mi-au provocat moartea, atunci nimeni din familia ta, adică nici unul dintre copiii tăi sau dintre rudele tale nu vor mai rămâne în viaţă pentru mai mult de doi ani. Vor fi ucişi de poporul rus.“

23 de zile mai târziu, Rasputin a fost ucis de rudele ţarului Nicolae al II-lea, iar la zece săptămîni după moartea lui Rasputin, Revoluţia Rusă din 1917 a răsturnat ultima dinastie a Romanovilor. După mai puţin de doi ani, Nicolae, cei 4 copii şi doctorul casei, au fost executaţi în Siberia.

A fost pe aproape în multe predicţii

2001 Rasputin credea că în 2001 va fi un val masiv de sinucideri în urma atestării teoriei reîncarnării de către un fizician european. Oamenii vor prefera să moară în speranţa că într-o viaţă viitoare o vor duce mai bine. 

Cel mai cumplit eveniment din 2001 a fost atentatul din Statele Unite, coordonate de Al-Qaeda: 19 terorişti sinucigaşi au deturnat patru avioane  pe care le-au prăbuşit în Turnurile Gemene din New York şi în clădirea Pentagonului. Au murit 2.993 de oameni, din 90 de ţări.

2003 Va apărea un virus mortal, scăpat din laboratoarele americane care se va răspîndi cu repeziciune în SUA. Mulţi americani panicaţi vor părăsi acest stat. În final, virusul va fi ţinut sub control. 

În martie 2003, un om de afaceri american a murit în Vietnam de o boală necunoscută, care a răspândit panică pe toată planeta. Maladia a fost numită sindrom respirator acut sever (SARS) şi s-a răspândit în 37 de ţări, inclusiv nordul Americii. Virusul H5N1, al gripei aviare, a început să facă victime pe toată planeta din 2003, iar focarele s-au răspândit în 15 ţări, inclusiv America.

2005 Vor avea loc schimbări dramatice în clima planetei. Tot atunci va apărea Iisus pe Pământ, în timpul unei furtuni.

30 august 2005: Uraganul Katrina devastează sudul SUA. Australia a fost măturată de vânt puternic şi ploi torenţiale. Pagubele au fost estimate la 216 milioane de dolari. Un seism cu magnitudine 8,7 pe scara Richter s-a produs în Sumatra şi a provocat moartea a zeci de persoane şi pagube uriaşe.

2007 Fundamentaliştii islamici vor prelua puterea în Arabia Saudită, Irak şi Kuweit, formând un singur bloc, opus celui din America. În acelaşi timp, creştinii vor prelua conducerea guvernului din SUA. Forţele creştine se vor reuni într-o nouă cruciadă împotriva Estului care va dura 7 ani. Un milion de suflete vor pieri într-o singură bătălie numită «Marele Măcel». Va fi cel mai mare carnagiu înregistrat vreodată în istorie.

La 2 august 1990,  Irakul, condus de Saddam Hussein, a invadat emiratul Kuweit şi l-a anexat. ONU a condamnat agresiunea,iar la 3 ianuarie 1991, a declanşat „Operaţiunea Furtună în deşert”. Situaţia a rămas tensionată în zonă, iar în decembrie 1998, Irakul a fost bombardat, în „Operaţiunea Vulpea deşertului”. În 2003, Irakul a fost invadat de o coaliţie condusă de Statele Unite, în mandatul preşedintelui creştin George W.Bush. Coaliţia se află şi astăzi în Irak, iar preşedintele actual al SUA este tot creştin.
Nostradamus: în 2013 va începe al Treilea Război Mondial
Şi în previziunile lui Nostradamus, renumitul medic şi farmacist francez, care a scris lucrarea „Profeţiile“ şi care a prezis mari evenimente ale lumii, în anul 2013 ne pasc multe pericole.
Interpreţii operelor lui susţin că acesta ar fi avut viziuni conform cărora în 2013 începe cel de-al Treilea Război Mondial, iar înainte de asta vor fi asasinaţi, în acelaşi timp, patru preşedinţi.

În opinia lui Nostradamus, războiul se va desfăşura până în anul 2016 şi un scenariu apocaliptic va pune stăpânire pe întreaga omenire, care în cele din urmă va ajunge la autodistrugere.

Tot în anul 2013, conform mitologiei scandinave, anumiţi cercetători au anunţat că va avea loc Ragnarok -Ziua Judecăţii sau a Ispăşirii-, adică ultima bătălie dintre zei şi monştri, în timpul căreia va pieri lumea actuală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu