miercuri, 31 iulie 2013

DARPA urmărește să creeze organisme sintetice Immortal cu comutator Kill

BioDesign este un proiect care obiectivul este de a crea forme de viata artificiale care vor trăi pentru totdeauna, sau până când li se permite să moară.







Departamentul american al apărării, Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), va susține un proiect de 6 milioane de dolari, care își propune să creeze forme de viata artificiale.Se crede că aceste organisme pot trăi practic pentru totdeauna. 


nou proiect DARPA, a ordonat de Pentagon, este numit "BioDesign"  



Potrivit reprezentanților DARPA, se va utiliza cele mai recente evoluții în domeniul biotehnologiei și va permite ingineria genetica pentru a crea viață, respirație organisme capabile de a oferi anumite caracteristici biologice. 



Agenția nu publică dacă aceste organisme artificiale vor fi multicelulare, se evidențiază doar faptul că celulele lor vor fi rezistente la procesul de imbatranire si moarte. De exemplu, celulele canceroase au caracteristici similare. 



Aceste noi creatii vor fi introduse cu markeri ADN, care vor ajuta la identificarea lor similar cu arme de foc sunt identificate prin numerele de serie.  



Se urmărește, de asemenea, pentru a le proteja de activitățile de modificare a programului. 



DARPA, de asemenea, dorește să le introducă, cu un "întrerupător", care va acționa la nivelul celulelor durata și scopul său va fi auto-distrugerea imediată.









Este raportat că DARPA este, de asemenea, intenționează să aloce 20 de milioane de dolari pentru noul program de biologie sintetica. Agenția intenționează să investească încă 7,5 milioane de dolari în analiza genomului și accelerare a programului de schimb. 



În opinia New York University Biologie Profesorul David Fitch, DARPA încearcă să schimbe punctul de vedere al evoluției ca o succesiune aleatorie de evenimente.  



Cu toate acestea, obiectivul de a ființe crea nemuritoare poate fi prea dificil.  



evoluțiile recente în terapia genica, care au fost realizate de gene artificiale introduse în organele de soareci pentru a crește longevitatea celulelor, prelungit viața cu doar 20 la suta.



Poate că această nouă invenție de viață artificială va ajuta la observarea va fi stabilit imbatranire, - procesul de imbatranire si leac pentru cel mai vital uman "boala".  



Dar lucru înfricoșător este că proiectul este finanțat de organizația militară și să sperăm că această nouă invenție nu este creat pentru scopuri de război. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu