miercuri, 31 iulie 2013

Cucerirea Paradisului - Copilaria - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea ( 2 )


Ne nastem fericiti. Pana la adolescenta pierdem fericirea, apoi ne chinuim pana la moarte sa o dobandim din nou. Asa ca, intre nastere si moarte scriem " CARTEA DOBANDIRII FERICIRII"!

Citeste prima parte aici:

Asa cum v-am spus in prima parte, noi suntem cei care ne alegem familia in care ne nastem si asta pentru a fi intrunite" toate conditiile" pentru a ne "pune in scena" conditiile pentru a ne invata lectiile de viata si a asigura evolutia sufletului spre noi dimensiuni, ceea ce este de fapt ce conteaza.
De aceea parintii nu sunt alesi la intamplare, caci de cele mai multe ori ei sunt suflete care in vietile anterioare au fost copiii sau partenerii nostri si modul cum ei se comporta cu noi, este modul cum noi ne-am comportat cu ei. 
In aceasta viata, ei vor incerca sa imprime copilului lor niste "programe", pe care ei le considera bune si universal - valabile, dar care de cele mai multe ori nu vor face altceva decat sa ingradeasca spiritul copilului si  vor incerca "sa ofere" copilului ceea ce lor le-a lipsit in viata. 
Problema este, ca ceea ce lor "le-a lipsit" de cele mai multe ori nu le trebuie copiilor lor, iar asta este principala problema. 

Toti vrem sa crestem copii fericiti si sa "ii educam" cum putem noi mai bine, fara sa ne intuim ca aceste principii de viata nu sunt poate ceea ce copiilor nostri le trebuie, caci fiecare generatie are si o lectie colectiva de viata, iar fiecare copil isi are propriul destin, pentru care el se naste "pregatit", iar prin "educatia" pe care noi i-o dam, nu facem altceva decat sa ii denaturam invatamintele ancestrale cu care Dumnezeu i-a permis sa se nasca, tocmai pentru a reusi sa-si dobandeasca fericirea. 
De aceea ne trezim ca noi, la maturitate am dobandit niste boli grele, iar copii nostri au toate sansele sa le faca si ei, iar medicina va decreta ca acesta boala este cu transmitere genetica. 
De fapt, genele nu au nici o treaba sa ne imbolnaveasca, ba din contra, ele nu fac altceva decat sa ne vindece. 

Ceea ce noi mostenim de la parintii nostrii sunt obiceiurile alimentare si tiparele comportamentale si de gandire, aici incluzand fricile, bolile facute de parinti sau rude apropiate (din frica vor deveni tipare si sigur le vom face si noi), modul cum reactionam la stimulii nervosi (facem ceea ce am vazut in familie: ex: un copil batut de parinte isi va bate si el copii, desi a suferit groaznic in copilarie), dogmele religiei (daca am fost invatati sa ne temem de Dumnezeu asta vom transmite si copiilor nostri), si enumerarea poate continua.
Toate aceste constrangeri si frici inoculate, nu fac altceva decat sa blocheze accesul omului catre Adevarul Divin si nu-i va mai permite sa foloseasca "uneltele" date de catre Dumnezeu pentru a fi liber si fericit. 

De aceea, noi trebuie sa constientizam ca nimeni nu ne-a vrut raul, ca doar noi am permis sa ajungem in aceasta situatie, si sa cautam solutii pentru a ne ELIBERA DE ORICE CONSTRANGERI SI CA DOAR DE NOI DEPINDE DACA NE CONSTRUIM AICI PE PAMANT RAIUL SAU IADUL IN CARE SA TRAIM! 





Urmariti clipul aici:

va urma

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu