miercuri, 31 iulie 2013

OMUL AR PUTEA SĂ SIMTĂ ENERGIILE TELURICE, PRECURSOARE CUTREMURELOR DE PĂMÂNT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că animalele (și plantele) pot simți extrasenzorial structurarea fenomenelor telurice, precursoare  cutremurelor de pământ. În Italia, cu câteva zile înainte de cutremurul din anul 2009, broaştele au părăsit lacul din L’Aquila, migrând în masă spre zone mai sigure. În iarna anului 1975, şerpii au ieşit din hibernare şi au părăsit vizuinele cu o lună înainte de producerea seismului. Înaintea unui cutremur de pământ, furnicile îşi încetează activităţile diurne şi se distanțează  de furnicar, pentru a nu fi îngropate sub pământ. A doua zi după seism, revin la furnicar şi îşi reiau activitatea. Porumbeii când se află în zbor, detectează undele seismice premergătoare cutremurelor. 
Catastrofalul cutremur din Oceanul Pacific, din 26 decembrie 2004 cu magnitudinea de peste 9 grade pe scara Richtter, a determinat formarea unui val seismic care a ucis în zone de litoral din Asia de sud-est peste 250.000 de oameni, dar, potrivit bilanţurilor estimative oficiale, nu a curmat viaţa nici unui animal sălbatic. Elefanții au părăsit zonele joase de litoral cu căteva zile înainte de a se produce seismul și au migrat în interiorul continentului, în zone înalte. Stoluri de păsări flamingo din sud-estul Indiei şi-au luat zborul, cu câteva ore înainte de începerea cutremurului devastator. Păunii (Pavo cristatus) şi fazanii (Phasianus colichius) simt structurarea cutremurelor cu două săptămâni înainte de a se declanşa. Oamenii de ştiinţă pun această abilitate pe seama captării de către organismul lor a fenomenelor precursoare seismelor, prin infrasunete, radiaţii calorice din adâncul pământului şi a variaţiilor neperiodice ale unor unde electromagnetice care preced cutremurele. Cu alte cuvinte, s-a dovedit din punct de vedere ştiinţific, că animalele au abilitatea de a detecta extrasezorial fenomenele precursoare cutremurelor.
Mai persistă, din păcate, credinţa eronată potrivit căreia omul, deşi se consideră un produs al creaţiei divine (după unii erudiţi) sau produs biologic evoluat din rândul speciilor animale (după alţi erudiţi), nu ar deţine atributele subconştiente asemănătoare cu cele ale „necuvântătoarelor”. În realitate, semenii noştri au cu certitudine însuşiri paranormale latente care, dacă sunt activate şi dezvoltate corespunzător, pot extinde simţurile umane pe distanţe astronomice.
Cer scuze cititorilor pentru insistența cu care revin asupra abilităților extrasenzoriale ale animalelor, de a simți fenomenele precursoare seismelor și a proceda în consecință. Creierul uman a fost dopat de veacuri cu informații false, în privința abilităților extrasenzoriale ale omului. Și omul, aidoma animalelor, poate detecta extrasenzorial fenomenele precursoare cutremurelor și să se comporte ca atare. Din păcate, încă mai persistă o restricție a Guvernului mondial din umbră, în ce privește activarea energiilor extrasenzoriale ale omului, existente în subconștientul său în stare latentă. Motivele acestei restricții, poate că sunt justificate. Dar cred eu, abilitatea extrasenzorială a omului de a prevedea cutremurele de pământ asemănător animalelor, ar trebui scoasă de sub embargo. Stresul uman cauzat de iminența unor seisme este păgubos din punct de vedere economic și social. Omul poate să detecteze extrasenzorial fenomene telurice premergătoare cutremurelor de pământ și, totodată, perioadele în care nu se produc cutremure care să-i pună viața în pericol. Cred că, eliberându-l de stresul determinat de necunoașterea acestor date, omul ar putea deveni mai prolific în activitățile pe care le desfășoară.
Metoda extrasenzorială pentru predicţia cutremurelor, elaborată de autor, este rezultatul a treizeci de ani de cercetare experimentală a evoluţiilor focarelor geopatogene, în raport cu seisme ce au avut loc în România şi în alte zone ale globului. Această metodă, bazată pe monitorizarea prin detecţie extrasenzorială a fenomenelor precursoare relevate de focare geopatogene seismice, face posibilă prognozarea cutremurelor cu până la 14 zile înainte de a se declanşa.
În ce privește activarea și exersarea detecției extrasenzoriale, a se vedea Cursul teoretic și practic de apărare și autoapărare prin mijloace extrasenzoriale, pe care îl predau.  În curând, va apărea și manualul practic de predicție a cutremurelor, prin mijloace extrasenzoriale. Veți găsi în manual și o sinteză a informațiilor cu privire la activarea și exersarea detecției și teledetecției extrasenzoriale.
Iată cum puteți detecta extrasenzorial, fenomene precursoare producerii seismelor:
În primul rând, trebuie să faceți distincția dintre focare geopatogene seismice și focare geopatogene comune. Pentru acest lucru, veți găsi informații în articole publicate în Jurnal Paranormal. Fenomenele   precursoare cutremurelor sunt relevate de focare geopatogene seismice. Un focar geopatogen seismic poate fi localizat în exterior, sau o parte din zona sa de incidență să se afle chiar în locuința noastră.
Se detectează extremitatea zonei în care se fac simțite energiile telurice, ce preced cutremurele. Evoluția unui focar geopatogen seismic are loc între nivelul minim (“de așteptare”) și nivelul maxim până la care se extinde focarul. Dacă veți detecta nivelul minim (“de așteptare”) al unui focar geopatogen seismic, în următoarele 12 – 14 zile nu va avea loc niciun cutremur semnificativ, deci puteți să dormiți liniștiți. Este util să verificăm, prin detecție extrasenzorială, cam odată la două-trei zile dacă focarul se menține în parametri inițiali.
Dacă focarul geopatogen seismic se află în evoluție, urmăriți prin detecție extrasenzorială din 6 în 6 ore, pănă unde se extinde acesta. Magnitudinea cutremurului pe care îl indică focarul geopatogen este în funcție de distanța parcursă de zona lui de incidență și viteza cu care se deplasează energiile telurice.
Notă. În cazul unei evoluții la cotă maximă a focarului geopatogen seismic, se întâmplă uneori ca descărarea energiilor acumulate în plăcile tectonice să aibă loc sub forma unor cutremure multiple, de mică și medie magnitudine. De exemplu, în seara zilei de 26 iulie 2013, când focarul geopatogen seismic pe care îl monitorizez era la nivel evolutiv maxim, în noaptea ce a urmat s-au produs 13 cutremure în Bulgaria, la granița cu România, seismul cu cea mai mare magnitudine a fost de 3,9 grade pe scara Richter. În zilele următoare, în zona Vrancea au avut loc două cutremure, unul având magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter, iar două zile mai târziu, vestul Turciei a fost zguduit de un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter. Dar acesta este un caz fericit de disipare a energiilor telurice, prin intermediul seismelor multiple de mică magnitudine. Energiile acumulate în scoarța terestră se descarcă de obicei printr-un cutremur puternic, urmat de câteva replici cu magnitudine apropiată.
După producerea unui cutremur semnificativ, focarele geopatogene  seismice intră în involuție. Dacă aveți șansa (sau neșansa) să aveți extremitatea unui focar geopatogen seismic în apartament, notați pe dușumea nivelul minim (“de așteptare”) și nivelul maxim pe care îl atinge în desfășurarea sa. În acest mod veți fi la curent cu evoluția fenomenelor precursoare seismelor.
Vulcanul St. Helens în erupție.
Locuințele aflate sub incidența focarelor geopatogene sunt nocive pentru sănătatea umană și animală. Efectele nefaste ale focarelor geopatogene se simt și la etajele superioare ale clădirilor. În timpul evoluției unui focar geopatogen seismic, starea de sănătate a persoanelor expuse se degradează, suferințele fizice și psihice cresc în intensitate. Cu timpul, aceste persoane riscă să devină biosenzori ai fenomenelor telurice, în paguba propriei sănătăți. De pildă, un biosenzor american care a prezis erupția vulcanului St. Helens din anul 1980, cu 20 de zile înainte de a se produce cataclismul, a fost internat de urgență la spital.
Posibilitatea detecției extrasenzoriale a fenomenelor precursoare seismelor, nu este un atribut supranatural al omului. Toate organismele biologice începând de la un anumit nivel structural, sunt dotate cu această capacitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu