vineri, 13 septembrie 2013

Ce spun alunitele de pe fata ta, despre caracterul tau

ALUNITA1
Alunitele ascund secrete de caracter       
1 – Persoana va prezenta mult interes pentru persoanele de sex opus. La femei simbolizeaza capriciul si mandria. La barbati inseamna ca o sa aibe relatii tensionate cu femeile, mai ales daca este de culoare inchisa. Daca este abia vizibila, inseamna ca va fi foarte iubit de femei.
2 – Arata o persoana care nu este capabila sa ia decizii intelepte(atat la barbati, cat si la femei). La barbati, daca este deschisa la culoare aduce si iubire, iar daca este rosie simbolizeaza un temperament urat.
3 – La femei arata o atitudine aroganta, iar cele de culoare inchisa simbolizeaza o predispozitie la depresii. La barbati aduce fericire. Daca este rosie, barbatul este inzestrat cu o sanatate de fier, dar cu cat este mai inchisa la culoare, cu atat barbatul va fi predispus si el la depresie. Daca este deschisa la culoare, barbatul este inteligent si ia decizii bune.
4 – Este semnul unei femei foarte onesta si care cauta aceasta calitate in relatiile cu ceilalti. La barbati indica sensibilitatea.
5 – La femei indica o personalitate slaba, iar la barbati sanatate subreda(cand este inchisa la culoare).
6 – Atat pe femei, cai si pe barbati ii asteapta evenimente nefericite in familie.
7 – Pentru femei inseamna o atitudine degajata si fara de griji, la barbati capacitatea de a comunica foarte usor.
8 – La femei aduce noroc la bani, mai ales din mosteniri. La barbati este un semn de noroc financiar, dar si ca barbatul are tendinte spre a-si controla iubita/sotia.
9 – Aceasta alunita aduce mult noroc. La femei inseamna bogatie, o casnicie reusita si succes in toate aspectele vietii. La barbati, viata lunga si afaceri reusite.
10 – La femei inseamna ca vor avea noroc de parinti si soti instariti, iar la barbati, o viata traita la maximum si plina de adrenalina.
11 – O alunita deschisa la culoare indica succes in orice ar face o femeie, una inchisa la culoare avertizeaza femeia sa fie atenta ce zice, intrucat vorbele ii pot crea probleme. O astfel de alunita este semnul unei femei ce va fi o sotie buna. La barbati este aducatoare de succes.
12 – De obicei semnifica succes, dar si faptul ca vei avea prieteni falsi. Daca este de culoare inchisa, femeia va fi modesta;la barbati, o casnicie fericita si succes financiar. Daca este deschisa la culoare, barbatul va avea prieteni loiali.
13 – Este semnul unei femei inteligente, care va avea o viata lunga si plina de succese. La barbati denota munca si succes obtinut pe cont propriu.
14 – La femei arata un mariaj cu un barbat instarit. Daca alunita este deschisa la culoare, cel mai probabil femeia isi va gasi un sot din alta tara. Daca este inchisa, se va marita cu un barbat care va calatori mult si o va lasa singura perioade indelungate. Daca alunita este mare, inseamna ca si ea va calatori alaturi de sotul ei. La barbati prezice calatorii multe si succes in afaceri, dar daca este inchisa la culoare, sotia il va insela.
15 – 18 – Alunite fara nicio semnificatie.
19 – Atat pentru femei, cat si pentru barbati, inseamna ca vei obtine o mostenire de la cineva sau ai parinti instariti.
20 – Pentru ambele sexe inseamna inteligenta si progres datorita ei. Vei avea de asemenea multi prieteni. Ai grija daca alunita este neagra, pazeste-ti bine economiile si caminul!
21 – O astfel de alunita indica in general o casnicie fericita si fara lipsuri financiare. Daca este neagra, inseamna ca situatia se poate schimba.
22 – La femei: aceasta doamna iubeste luxul. La barbati: respectul celorlalti si pozitie sociala inalta. Alunita rosie la barbat: va dobandi o mostenire neasteptata.
23 – La femei: mariaj fericit. Daca alunita este neagra, este posibil ca femeia sa aiba doua casnicii, a doua fiind cea care ii va aduce fericirea. La barbati: succes la femei si popularitate.
24 – Femeile care au o astfel de alunita vor parasi tara natala. La barbati indica ceva probleme de care vor scapa greu.
25 – Indica o femei aroganta si putin nesabuita. La barbati, darnicie.
26 – Aceasta femei are temperamentul violent si este mai bine sa n-o superi. De asemenea, va fi nefericita in casnicie si poate fi implicata intr-un accident. Barbatul care are aceasta alunita nu stie ce vrea de la viata, va suferi de depresie si indoilei. Daca este rosie, inseamna ca are probleme in relatie.
27 – Pentru ambele sexe: vei reusi numai prin munca, fara ajutorul celorlalti.
28 – La femei: au lipsa de respect si sunt nepasatoare. La barbati: probleme mari; daca alunita este deschisa la culoare, barbatul va avea probleme cauzate de prieteni; daca este neagra, din cauza femeilor.
29 – La femei: cel mai probabil se vor casatori de doua ori. La barbati: probleme cu legea.
30 – Femeia cu astfel de alunita va calatori mult, dar barbatii nu vor fi fericiti in casnicie si vor avea o sanatate subreda, desi vor avea succes la bani.
31 – La ambele sexe reprezinta o viata plina de zbucium.
32 – Indica o femeie extravaganta si un barbat cheltuitor, care poate avea probleme cu alcoolul.
33 – Avertizeaza ambele sexe ca vor avea parte de certuri, probleme cu legea si alte inconveniente.
34 – La femei: vor avea probleme cu barbatii. La barbati: colegii de munca nu ii vor agrea.
35 – Valabil pentru ambele sexe: pazeste-ti foarte bine sanatatea!
36 – Atat barbatii, cat si femeile care au o astfel de alunita vor fi invidiati si multi ii vor uri.
37 – La femei: pot avea parte de soti care nu sunt persoane bune; alunita neagra reprezinta dusmanii pe care femeia ii are. La barbati: ai grija la rudele care pot avea intentii necunoscute tie.
38 – Ai grija de sanatatea ta(pentru ambele sexe)!
39 – La femei: vor calatori mult dupa ce se vor casatori. Atat femeile, cat si barbatii trebuie sa aiba grija de sanatatea lor cand ajung la maturitate.
40 – 42 – Alunite fara semnificatie.
43 – Arata o femeie careia ii place sa se certe, dar va avea o viata lunga si o casnicie fericita. Barbatii care au aceasta alunita sunt aerieni si deseori au un comportament impulsiv.
44 – Prevesteste accidente, deci ai grija cand esti in apropierea apelor sau a locurilor inalte.
45 – Alunita fara semnificatie.
46 – Femeia cu o astfel de alunita va avea o viata confortabila. Barbatul va avea ceva probleme cu sanatatea, mai ales cu digestia, dar norocos la bani.
47 – Femeile vor fi iubite de catre barbati cu stare financiara foarte buna. Totusi, sunt arogante si nu au incredere in nimeni. Barbatii cu aceasta alunita vor avea personalitati negative.
48 – Idem 43.
49 – La femei: copiii le vor face probleme. La barbati: succes.
50 – Arata o femeie extravaganta, fara griji si careia ii place sa flirteze. La barbati arata drumuri lungi. Daca este deschisa la culoare, barbatul va reusi in strainatate.
51 – Femeia cu o astfel de alunita nu isi va iubi barbatul si il va dispretui. Barbatii sunt predispusi sa aibe probleme cu sexul opus.
52 – La femei inseamna decizii gresite in dragoste, ia la barbati drumuri lungi si probleme de sanatate.
53 – Indica obstacole in viata ambelor sexe.
54 – Probleme in viata pentru femei. La barbati inseamna ca vor datora bani femeilor(alunita deschisa), vor avea probleme cu rudele(alunita rosie), probleme in casnicie(alunita neagra).
55 – Ambelor sexe le place luxul.
56 – Indica o femeie prea sensibila si emotiva. La barbati este semn de inteligenta si pasiune.
57 – Femeile vor avea parte de obstacole in viata. Barbatii vor suferi consecintele comportamentului urat.
58 – La femei inseamna un mariaj nefericit; alunita neagra insemna ca femeia va cauza nefericirea. Barbatii trebuie sa aiba grija de sanatate si la alte primejdii.
59 – Pentru ambele sexe indica o viata imprevizibila, plina de intamplari neasteptate, atat bune cat si rele.
60 – O viata tulburata la femei si comportament violent la barbati.
61 – Probleme in dragoste pentru ambele sexe. Femeile cu o astfel de alunita de culoare neagra isi vor insela barbatii.
62 – Indica o femeie fidela. La barbati indica o viata plina de aventuri.
63 – Arata o femeie care nu isi va iubi barbatul si va aroganta si insensibila in casnicie.
64 – Femeile vor avea parte de experiente neplacute cu barbatii si pot ramane cu traume. Barbatii se vor certa des cu sotiile lor.
65 – Femeile cu aceasta alunita vor fi foarte atrase de sexul opus. Sunt predispuse sa aibe probleme sexuale si cu fidelitatea. Barbatii cu aceasta alunita sunt inselatori si vor avea probleme de sanatate.
66 – Femeile vor intampina multe obstacole in viata. Barbatii pot suferi accidente.
67 – Indica ceva probleme la inceputul casniciei, dar mai apoi vor avea o viata placuta si un mariaj reusit.
68 – Indica o sotie buna, care se descurca foarte bine cu gestionarea banilor si face economii. La barbati indica succes financiar si o persoana chibzuita.
69 – Arata o femeie creativa, care va reusi in viata cu ajutorul creativitatii. Simbolizeaza o viata lunga si fericire conjugala. La barbati nu are semnificatie.
70 – Indica o femeie mandra si orgolioasa, dar iubita de ceilalti. La barbati arata fericire conjugala, dar probleme de sanatate.
71 – Posibilitatea unei accidentari fizice, dar nu va lasa semne.
72 – Femeia va fi populara in randul barbatilor. Barbatul va face avere, dar numai dupa ce se va casatori.
73 – Femeile vor suferi de depresie si anxietate, iar barbatii vor avea un temperament violent.
74 – Succes social in cazul femeilor; bunastare materiala obtinuta prin munca in cazul barbatilor.
75 – Aceasta femeie se va imbogati cu ajutorul barbatilor. Daca alunita este neagra, va avea obstacole in calea ei. La barbati nu are nicio semnificatie.
76 – Intorsaturi neasteptate in viata ambelor sexe.
77 – Femeia va avea un sot bogat. Barbatii cu o astfel de alunita au noroc la bani si vor fi instariti.
78 – Femeia va avea prieteni neloiali, dar va avea noroc de un sot cu bani.
81 – In viata femeii vor fi multe certuri.
83 – La femei inseamna o viata usoara. La barbati, viata lunga si abundenta creata prin propriile eforturi.
84 – Indica virtute si modestie la femei. Barbatii poseda inteligenta, ceea ce ii va ajuta in drumul spre succes.
85 – Aceasta femeie va fi foarte iubita, dar va suferi din cauza prietenilor falsi. Alunita de culoare deschisa semnifica multi copii. Barbatul cu o astfel de alunita va avea o sotie care il va iubi foarte mult si va face orice sa fie fericit.
86 – Femeia care are aceasta alunita va fi foarte apreciata de sexul opus si va fi o maestra a flirtului. Barbatul cu aceasta alunita va avea o relatie cu o femeie pe care o va iubi foarte mult, dar nu se vor putea casatori.
X – Ca femeie, trebuie sa fii foarte atenta cum iti alegi sotul, intrucat poti fi nefericita in dragoste. La barbati indica un caracter urat.
Ai putea fi interesat si de prima parte a articolului semnificatia alunitelor de pe corp sau de partea a doua a articolului semnificatia alunitelor de pe corp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu