vineri, 13 septembrie 2013

Chemarea Duhului, mostenirea strabunilor si redesteptarea Romaniei III

Urmariti partea a doua aici:
\http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/09/chemarea-duhului-mostenirea-strabunilor_13.html

download (1)
In fiecare generatie, in vremuri tulburi, tainica lucrare prin care Dumnezeu ne-a legat pe toti cu iubire, rodeste in genele poporelor. Pentru noi, urmasii unui neam sacerdotal, cunoscator al vazduhului si cu puterea de a intelege si comunica cu Viul, pamantul Patriei este sfant, caci in el odihnesc sfintii si eroii Tatalui.
Inima este cea care intretine viata, iar in inima Romaniei se afla sanctuarele stramosesti, lasate genertiilor viitoare, pentru a se lega cu radacinile pline de putere si de slava ale neamurilor care ne pulseaza in vene, aceasta uluitoare mostenire genetica. Asa cum noi producem celule germa, care ne supravietuiesc noua, in copiii, tot astfel noi cei de azi suntem purtatorii intregului ansamblu de informatii, energii si emotii ale tuturor generatilor, de pana la noi. Azi, noi suntem stramosii nostri, dar pentru a intelege asta, trebuie sa iti iubesti traditiile, poporul si pe Dumnezeu. Un tradator, un venetic, un Bastos…nu au cum sa inteleaga ca sangele este viu si marcat de pecetea nemuritoare a strabunilor.
Recomand romanilor care simt doina cum le incalzeste inimile sa parcurga, macar odata in viata, cu mintea, inima si pasii conectati la seva pamantului drumul catre si dintre asezamintele strabunilor nostri daci. Fara cuvinte si preconceptii, ramaneti descult pe iarba grasa, limpeziti-va mintile de zgura orasului si respirati informatia care va va invalui tainic de peste tot. Sa vorbiti cu copacii, cu soarele, cu luna, cu vietatile. Nimic nu se pierde, nimic nu se distruge, asa ca noi suntem transformarea!
download (2)
download (3)
images (2)
Sarmisegetuza Regia este marele sanctuar, iar de acolo, drumuri inguste si anevoioase va vor purta pasii curati catre Costesti, Blidaru si Fetele Albe. Evident ca acestea fiind locuri de putere, veti intampina toate dificultatile potrivnicului, doar, doar, descurjati sa nu mai reveniti in aceste locuri de putere.
Dar, nu mor caii cand vor jigodiile si nici lupii cand chitaie sobolanii! Incarcati cu seva stramoseasca si binecuvantati de Patriarhul Neamului Romanesc, parintele Arsenie Boca, veti ajunge in cele din urma si la Sambata de Sus, la Manastirea Brancovenilor, unde Hristos le vorbeste romanilor dintr-o tainica padurice.
Dupa aceasta incursiune magica in centrul inimii noastre, vom descoperii puterea pe care si geniul fibrei noastre omenesti, Mihai Eminescu a gasit-o in versurile:
Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
Braţele nervoase, arma de tărie,
La trecutu-ţi mare, mare viitor!
Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu