vineri, 13 septembrie 2013

Furtunile care s-au abatut asupra Romaniei, "plata" pentru impotrivirea la proiectul Rosia Montana

La Galaţi a plouat cât pentru două luni
Potopul care s-a abatut asupra Romaniei, nu este altceva decat o amenintare la adresa ei. Daca ati fost atenti la imaginile, in care se aratau norii, care au dus la formarea furtunii, ati constatat ca sunt nori complet diferiti de ceea ce suntem noi obisnuiti. Asemenea nori sunt de natura artificiala si inclin sa cred ca Proiectul Haarp nu ar fi deloc strain de ei. De asemenea, este uimitoatre reactia sefei INMH. Eu nu cred ca un meteorolog cu experienta, ca dansa si mai ales, ca nu este singura si fara softuri si aparatura necesara emiterii de prognoze, ar fi facut o greseala de asemenea dimensiuni. 
Din pacate, asa ceva nu putea fi prognozat.
Explicatia data pentru ca nu s-a emis cod rosu de inundatii este halucinanta: trebuiau primarii si organele in drept (groaznic suna) sa adune cotele pluviale din atentionarile de cod galben si astfel le rezulta cota de cod rosu. Explicatie de "rad si curcile" de ea, dar cum ar fi fost sa zica: "asa ceva nu se poate anticipa, caci este produsa de Haarp". Atunci cand vom auzi asemenea stiri, inseamna ca Romania s-a schimbat din temelii, in toate straturile si in toate domeniile.
Se pare anumiti "domni', doresc cu orice pret, pe de o parte sa tina oamenii in casa, pentru a nu mai protesta, pe de alta parte, doresc sa "atentioneze" pe conducatorii tarii, ca trebuie sa voteze exploatarea de la Rosia Montana sau vor avea "si mai mult de lucru".
Dupa cum este lesne de inteles, interesul pentru Rosia Montana este mult mai mare decat aurul care se afla acolo. 
Doar bietii locuitori nu vad asta. Este inteles ca ei doresc locuri de munca, dar vor avea cea mai mare dezamagire cand vor constata, ca vor fi doar cateva locuri de munca , firma pentru care acum militreaza va veni cu utilaje performante si oameni proprii si ca ei nici macar nu se vor apropia de exploatare, decat in numar extrem de mic. Si mai ales, vor ramane cu un teritoriu nelocuibil, de vor trebui sa isi lase in urma si farama de avutie  si sa plece dezradacinati unde or vedea cu ochii.
Sa ne rugam in continuare pentru inlaturarea tuturor influentelor negative din scumpa noastra tara!
Dumnezeu sa ne apere si sa ne trimita minte, putere si aparatori  pentru a putea sa ne ferim tara de amestecurile si influentele negative!

Articol scris de Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu