vineri, 13 septembrie 2013

Semnificatia si harta alunitelor de pe corp! Ce spun despre tine, viitor si caracter!

Ce spun alunitele de pe corp despre tine conform cu stiinta orientala? Afla din urmatorul articol!
Alunita 1 – Viata o sa fie o provocare pentru tine si o sa existe perioade cand n-o sa-ti fie usor. Vestea buna este ca daca alunita este rosiatica si este mai mult in fata decat in spate, o sa treci cu usurinta peste orice obstacol.
Alunita 2 – Esti o persoana predispusa la stres. Aminteste-ti sa tragi adanc aer in piept si sa te calmezi de fiecare data cand de simti presat de cei pe care ii iubesti.
Alunita 3 – Esti o persoana populara si eficienta, iar viata ta o sa fie un lung sir de provocari. Iti place sa muncesti si in egala masura sa ai o viata sociala dezvoltata. Cel mai probabil vei ocupa o functie inalta si plina de responsabilitati.
Alunita 4 – O alunita apropiata de mijlocul pieptului te avertizeaza sa ai grija la ce mananci si la alimentatia nesanatoasa, mai ales daca alunita este neagra si proeminenta. Daca este de culoare deschisa, inseamna ca vei avea noroc in dragoste si un partener de viata care te va iubi enorm.
Alunita 5 – O alunita pe partea superioara a sanilor reprezinta o viata fericita, cu putine griji. Trebuie totusi sa ai grija de sanatatea ta, mai ales cand te apropii de varsta de 50 de ani.

Alunita 6 – Acesta este semnul persoanelor foarte ambitioase si cu aspiratii inalte. De asemenea, anunta un viitor incununat de succes profesional.\n
Alunita 7 – O alunita in acest loc simbolizeaza un om bun la suflet si generos. Esti o persoana care-si tine promisiunile si de onoare in afaceri.
Alunita 8 – O alunita pe stomac reprezinta o persoana foarte norocoasa; viata ta o sa fie una lipsita de complicatii si sigura. Aceasta alunita este una norocoasa si cu cat este mai mica, cu atat este mai bine.
Alunita 9 - O astfel de alunita prezice noroc la bani, mai ales daca este de culoare inchisa si foarte vizibila. Cu cat este mai mica, cu atat este mai bine. Daca alunita atinge buricul, ai toate sansele sa devii un om foarte bogat.
Alunita 10 – Se spune ca persoanele care au o astfel de alunita vor avea multi copii.
Alunita 11 – La fel ca alunita 10, posesorul alunitei 11 va fi binecuvantat cu copii ascultatori, care vor ajunge departe in viata.
Alunita 12 – Semn de noroc, desi vei avea si niste momente de rascruce.
Alunita 13 - Este in general un semn ce indica frumusete. Vei avea noroc ca si partenerul de viata sa fie inzestrat cu frumusete pe masura. 
Alunita 14 - Este un semn de noroc la bani, mai ales pentru barbati. Cu cat este pozitionata mai in interiorul bratului, cu cat mai sus vei ajunge.
Alunita 15 – O astfel de alunita spune ca trebuie sa muncesti din greu pentru tot ce vrei sa obtii. De asemenea, mai poate insemna ca vei avea munca de fizica.
Alunita 16 – Semnifica munca din greu, dar putina recunoastere pentru toata activitatea.
Alunita 17 - O sa ai cam toata viata de-a face cu multi bani, nu neaparat ai tai. Ai totusi mare grija cu tranzactiile financiare.

Alunita 18 – Sugereaza probleme financiare, deoarece iti place sa cheltui multi bani. Pe mana stanga simbolizeaza cheltuirea banilor mai repede decat ii poti face. Pe mana dreapta inseamna totusi noroc financiar.
Alunita 19 - La barbati simbolizeaza o mostenire; la femei inseamna ca te poti imbogati, dar numai prin forte proprii.
Alunita 20 – Nu este un semn bun, indica de cele mai multe ori greutati mari in viata.
Alunita 21 – Denota o viata plina de calatorii, atat in interes de serviciu, cat si pentru relaxare. Daca alunita este foarte mica, inseamna calatorii de succes. Daca este mare, inseamna calatorii care iti vor crea probleme sau calatorii facute de nevoie.
Alunita 22 – De cele mai multe ori indica o viata scurta, intrucat ai tendinta sa fii foarte stresat. Invata sa te relaxezi!
Alunita 23 – Persoanele care au o astfel de alunita vor fi responsabile de intreaga familie. De asemenea, meritele le vor fi recunoscute, dar mai tarziu in viata.
Alunita 24 – Indica o persoana foarte pasionala si cu un apetit sexual dezvoltat.
Alunita 25 – Denota persoane familiste, care iubesc copiii.
Alunita 26 - Aceasta persoana trece de la o stare de spirit la alta foarte usor. Mai ales la femei, mai semnifica si o persoana foarte cheltuitoare.
Alunita 27 - Femeile care au astfel de alunite sunt predispuse la barfa, nu musai cu rea intentie. Le placea sa palavrageasca mult si pot da in vileag secretele altora fara sa-si dea seama.
Alunita 28 – Ai grija de banii tai, intrucat esti predispus sa-i pierzi.
Alunita 29 – Semnifica o persoana optimista si fericita, care va avea parte de prosperitate financiara.
Alunita 30 – Persoana plina de respect fata de cei din jur si la randul ei bucurandu-se de un mare respect din parte celorlalti.

Alunita 31 – Cu o alunita pe genunchi, va trebui sa muncesti foarte greu pentru a reusi in viata.
Alunita 32 – Indica o persoana nu foarte ambitioasa si care nu-si cunoaste foarte bine prioritatile.
Alunita 33 – Semnifica o persoana care-si cunoaste foarte bine interesele, dar poate deveni rea si sa calce pe cadavre pentru a-i fie ei bine.
Alunita 34 – Nu o sa ai foarte mare noroc in dragoste cu o astfel de alunita. Daca are o culoare rosiatica, inseamna ca iti place sa flirtezi si de aceea vei avea probleme cu persoana iubita.
Alunita 35 - Alunita de pe ceafa inseamna ca ai tot ceea ce iti trebuie pentru a reusi in viata. Este foarte probabil sa devii bogat sau cel putin sa nu ai probleme financiare.
Alunita 36 - Barbatii care au o astfel de alunita sunt susceptibil la dureri de spate acute si vor avea destul probleme in viata.
Alunita 37 - Femeile care au alunite pe umar au multe greutati si responsabilitati si este posibil sa aiba multe de tras in viata.
Alunita 38 - Esti predispus sa fii barfit si tradat de prieteni. Este mai bine sa indepartezi o astfel de alunita.
Alunita 39 - Este un indicator al lipsei de prosperitate. O sa iti fie dificil sa-ti pastrezi locul de munca, fie pentru ca nu iti place ceea ce faci, fie pentru ca nu esti suficient de bun.
Alunita 40 - Are aceeasi semnificatie ca alunita 39.
Alunita 41 - Indica lipsa ambitiei si indecizie. Vei descoperi ca este greu sa-ti gasesti motivatii pentru a face ceva si va trebui mereu sa fii impins de la spate pentru a actiona. Pe de alta parte, aceasta alunita este un semn ca vei avea noroc in casnicie.
Alunita 42 - Sugereaza ca vei avea suces si avere, mai ales daca incepi propria afacere.
Alunita 43 - Indicator al inteligentei, creativitatii si intelepciunii. Vei avea un statut inalt si vei fi foarte respectat.
Alunita 44 - Esti foarte carismatic si popular si vei avea parte de mult noroc in viata.
Alunita 45 - Indica o persoana foarte inteligenta si de incredere.
Alunita 46 - Din pacate, se spune ca va trebui sa suporti multe lucruri neplacute in viata.
Alunita 47 - Te vei bucura de relatii bune cu majoritatea persoanelor si vei avea multe lucruri de facut pentru care vei primi recunoastere meritata.
Alunita 48 - Barbatul care poseda o astfel de alunita are tendinta sa stea mereu departe de casa sau sa se mute departe de familie. Este semnul unui om mereu in miscare.
Alunita 49 - Alunita de pe spatele unei doamne indica o femeie care poate fi lipsita de clasa sau de finete, asa ca ar fi mai bine sa nu o arati, ci sa o acoperi.
Alunita 50 - Semnifica probleme in casnicie si in dragoste. Cu cat este mai inchisa la culoare, cu atat are semnificatii mai negative.
Alunita 51 - Persoanele inzestrate cu o astfel de alunita au tendinta sa fie dezordonate si neglijente.
Alunita 52 - Indica posibilitatea ca mariajul sa ti se destrame sau cel putin o viata amoroasa foarte agitata in jurul varstei de patruzeci de ani. Cel mai bine este sa acoperi o astfel de alunita pentru a-i diminua efectele.
Alunita 53 - Daca ai o alunita pe spatele palmei, pastreaza-o! Inseamna ca vei castiga multi bani.
Alunita 54 - Implica o casnicie cu posibile urmari nefericite.
Alunita 55 - Indica o persoana de incredere si responsabila. Vei avea toata atentia indreptata spre munca.
Alunita 56 - Este semnul unei vieti protejate, confortabile si plina de noroc.
Alunita 57 - O sa induri multe barfe si tradari in viata daca esti purtatorul unei astfel de alunite.
Alunita 58 - Indica o persoana plina de rabdare, dar care poate exploda cand ii sunt testate limitele.
Alunita 59 - Este semnul unei persoane care se descurca bine cu cifrele si cu banii. Poti fi un contabil de succes daca ai aceasta alunite.
Alunita 60 - Indica o persoana cu excelente capacitati interpersoanle si in relatii bune cu majoritatea oamenilor.
Alunita 61 - O alunita foarte norocoasa, care semnifica o persoana inconjurata de prieteni de nadejde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu