marți, 10 septembrie 2013

Cinci pasi simpli de a te deconecta de la Matrix


matrix-woman-in-red
“Daca realitatea este ceea ce simti, mirosi, gusti si vezi, atunci realitatea nu este altceva decat semnale electrice interpretate de creierul tau” – Morpheus, Matrix
Atata timp cat esti conectat la un calculator, programat sa-ti ruleze realitatea, nu poti scapa, iti controleaza intreaga viata. Esti programat si reprogramat fara sa-ti dai seama doar pentru a uitat cat de puternic esti cu adevarat. Atata timp cat esti programat sa slujesti stapanii inselatori ai vietii tale, nu vei sti niciodata ca poti sa-ti schimbi viata intr-o clipa. Stapanii, corporatiile pentru care lucrezi, religia pe care o adori, societatea pe care incerci sa o pacalesti si sa o copiezi, te-au transformat din clipa in care ai pasit in aceasta viata. Te-au programat sa crezi ca esti mic, neajutorat si nepurincios. E timpul sa te trezesti si sa-ti iei viata in propriile maini! Iata cateva metode cu care sistemul te tine inchis:

1. Te hipnotizeaza cu planul lor. Participand la programele media, urmarind show-rile Tv, reclamele agasante, atunci iti programezi singul creierul pe frecventa pe care o doresc ei. Realitatea pe care o prezinta aceste arme folosite cu iscusinta de manipulatori duce catre violenta, ura rasiala, diferente religioase, consumerism exacerbat, distragerea atentiei, nepasare… Fii diferit! Televizorul e pentru scavi iar tu esti o fiinta libera !

2. Otravesc tot ceea ce folosesti. Apa este contaminata cu metale grele, mancarea este intoxicata cu culturi modificate genetic, industria farmaceutica va aprovizioneaza cu medicamente ce provoaca alte si alte boli. Ei va ofera boala si tot ei vin cu solutia… de cele mai multe ori solutia fiind mai daunatoare decat boala in sine. Esti o fiinta naturala asa ca incearca sa te comporti ca atare. Nu poti gandi coerent daca esti imbibat de chimicale, pe care le-ai platit cu banii tai. Fara chimicale si produse ce nu se gasesc in natura! Acest lucru te ajuta atat fizic cat si spiritual.

3. Se folosesc de religii pentru a perpetua minciuni. Un subiect fierbinte pentru foarte multi oameni. Utilizarea religiei este unul dintre cele mai simple moduri de a divide si cuceri omul. Am fost crescuti si indoctrinati sa credm ca “religia noastra este cea adevarata”. Fiecare religie are in centru mesajul de iubire fata de semen si compasiune. Cu toate aste ade cate ori apare cineva care nu e de acord cu credintele noastre acest mesaj esta uitat si lasat in urma. Acesta este si scopul… de a ne diviza si de a ne lupta intre noi. Liderii miscarilor religioase stiu cum sa manipuleze pentru a detine controlul absolut. Nu te lasa manipulat !

4. Invatamantul este indoctrinare nu educare. Oamenii ar trebui sa fie educati sa gandeasca analitic si cu scepticism. Insa in tote scolile din lume trebuie sa asculti orbeste de dascal si sa continui propavaduirea celor invatate de la el. Scopul scolilor este de a produce un standard de cetatean, destul de destept si de docil cat sa lucreze pentru sistem. Cazurile izolate de oameni care au incercat sa demonstreze ca anumite paradigme in care credem sunt gresite au fost ridiculizate si date la o parte. Informeaza-te !

5. Te-au convins ca asta este singura realitate si ca nu poti face nimic impotriva sistemului; te-au manipulat sa crezi ca esti prea mic pentru o schimbare; te-au manipulat sa nu iti pese, sa iti ridiculizezi vecinul care e diferit si nu se conformeaza normelor; te-au indoctrinat ca fericirea in viata inseamna doar iluziile cumparate de la ei. Insa tu sti ca nu e doar atat. Tu sti ca poti sa iti contlolezi singur viata… trebuie doar sa vrei. Trebuie doar sa privesti in jur si sa te intrebi daca asta e lumea in care vrei sa creasca copiii si nepotii tai. Trezeste-te !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu