marți, 10 septembrie 2013

Sufletele gemene in astrologia chinezeasca. Cele 4 Grupuri de compatibilitate


Descopera care sunt cele 4 Trinitati ale horoscopului chinezesc si afla care sunt zodiile chinezesti intre care exista o mare compatibilitate a simtirii si a gandirii!
Fiecare zodie a astrologiei chinezesti este asociata cu alte 2 semne zodiacale, formand astfel cele 4 grupuri de compatibilitate cunoscute sub numele de “Trinitati”. Ce inseamna insa “Trinitate” din perspectiva astrologiei si ce anume au in comun cele 3 zodii care o formeaza? Cei apartinand aceleiasi trinitati impartasesc o atitudine similara asupra vietii, dar si viziuni asemanatoare. Au multe trasaturi, sentimente si interese in comun si privesc in aceeasi directie in viata. Sunt parca meniti sa intervina in destinul nostru si al celor din jur pentru a facilita implinirea unui scop sau a unui tel comun. Nu sunt in niciun caz ceea ce am putea numi suflete pereche, ci mai degraba suflete gemene. Putem regasi aceste trinitati in familiii, in grupuri de afaceri, in grupurile noastre de cunostinte, prieteni, colegi etc.


Prima Trinitate: Sobolan, Dragon si Maimuta

Dintre toate cele 4 trinitati, aceasta trinitate se numara poate printre cele mai puternice, rezistente si pasionale. Atunci cand cele 3 zodii se reunesc sau se asociaza unui scop anume, ideile si viziunile pot deveni cu usurinta realitate. Zodiile acestei trinitati sunt inzestrate cu o cantitate tripla de energie masculina, energie Yang. Indivizii aflati sunt semnul lor au personalitati puternice, remarcandu-se in multe cazuri ca si lideri.
Sunt inteligenti, au siguranta de sine si incredere in propriile abilitati, emana autoritate. In plus, au o prezenta impunatoare care exercita un farmec deosebit asupra celor din jur. Deoarece energia lor este extrem de intensa si nu este intotdeauna canalizata intr-un mod benefic, poate produce sir au. Atunci cand nu ii poti face fata, aceasta energie poate cauza manipulare, razbunare, cruzime, inflexibilitate, prejudecati, goana dupa putere, egoism.


A doua Trinitate: Bou, Sarpe si Cocos

A doua trinitate se face remarcata prin perseverenta si printr-un simt innascut al afacerilor. Cele trei semne zodiacale se cauta unul pe celalalt, iar atunci cand se gasesc si se reunesc pentru implinirea unui tel pot atinge rapid reusita si succesul. Relatiile dintre aceste zodii sunt stabile si de lunga durata, guvernate indeosebi de energia Yin.
Indivizii apartinand acestei trinitati sunt fermi, constant, calmi si tacuti, respectati de cei din jurul lor pentru natura lor precauta. In acelasi timp, au opinii si puncte de vedere puternice si o personalitatemai rigida decat a membrilor primii trinitati. Au in general un suflet bun si un spirit caritabil si nu se dau in laturi de la munca grea. Dau dovada si de loialitate si de simt practic, asumandu-si cu brio roluri de lider. Uneori insa, pot avea o gandire limitata, pot fi critici, rautaciosi sau chiar fatarnici.

A treia Trinitate: Tigru, Cal si Caine

Zodiile care formeaza cea de-a treia trinitate graviteaza una spre cealalta animate de motivatii comune si de dorinta de a atinge succesul in viata. Toate cele 3 zodii care formeaza aceasta trinitate isi doresc sa atinga performanta in ceea ce fac. Indivizii acestor zodii au o identitate si o individualitate bine conturate si dispun de multa energie. Sunt toti inzestrati cu harul comunicarii verbale. Vor fi atrasi de-a lungul vietii de relatiile, contactul si conexiunile pe care le stabilesc cu ceilalti, dar si de ideea de iubire - suflet pereche pe care si-o doresc cu ardoare in viata lor.
Chiar daca pun mare pret pe propria independenta, poti fi parteneri excelenti intr-o relatie de iubire. Dau dovada de entuziasm, onoare, cinste, dinamism si eficacitate. Ca aspecte negative ale personalitatii lor am putea enumera indisciplina, schimbarea brusca a dispozitiei, caracterul artagos, rebeliunea, impulsivitatea. Nu accepta sa li se spuna ce trebuie sa faca sau ce ar avea de facut decat daca este un sfat venind din partea celor dragi sau o opinie pe care ei insisi o solicita.

A patra Trinitate: Iepure, Oaie si Porc

Poate ca nu este o trinitate la fel de puternica precum celelalte trinitati, insa este cu siguranta o trinitate fara de care lumea ar fi infinit mai saraca si mai urata. Cele trei semne zodiacale care formeaza aceasta trinitate sunt suflete pasnice, sensibile si precaute. Sunt totodata firi creative si intuitive, uneori artistice si emotionale, atasate de frumos in toate formele sale.
Iubitori si afectuosi, indivizii acestei trinitati pot da dovada si de o emotivitate exagerata. Sunt insa printre cei mai calmi din toate grupurile, cei mai indatoritori, cei mai dispusi sa se sacrifice pentru binele celor dragi. Ei par cei mai detasati si mai resemnati fata de conditia lor. Oricum ar fi, au opersonalitate unica si interesanta. Printre trasaturile negative am putea enumera naivitatea, nehotararea, pesimismul, incapacitatea de a lua o decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu