duminică, 27 octombrie 2013

Atmosfera astrala a saptamnii 28 Octombrie- 3 Noiembrie 2013- „Construieste viitorul”

„Viitorul unui om, ca si al unei lumi, se construieste, nu se viseaza.”-Tudor Musatescu
Luni, 28 Octombrie

 • Atentie la Luna vida din perioada 15:26 (28 octombrie) - 05:41 (29 octombrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil. Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. (exemplu: in timpul perioadei de Luna Vida o femeie a declarat sotului sau ca l-a inselat acum un an, reactia acestui nu a fost violenta, desi el reactiona astfel la lucrurile marunte.)


Marti, 29 Octombrie

 • Luna intra in sectorul Fecioarei si ne aduce ordine si ratiune. Atentia se indreapta in sfera actiunilor practice, analizam, organizam si gandim lucrurile astfel incat sa avem un randament mai bun.  Suntem atenti la detalii, iar cand acestea nu sunt bine finisate devenim cicalitori si critici. Atentie la replicile acide care pot genera conflicte chiar si in relatiile familiale. Un domeiu de interes este sanatatea, este bine sa facem cateva cercetari chiar daca nu ne doare nimic, deoarece este mai usor sa previi decat sa tratezi. Energia ne-o consumam in treburile casnice si in organizarea activitatilor.
 • Mercur Retrograd este conjunct cu Saturn (in semnul Scorpionului) aduce o gandire profunda si o analiza in detaliu a situatiilor. Acum putem descoperi anumite lucuri ce pana acum nu le-am luat in considerare sau au fost ascunse. Serioazitate si prudenta sunt cuvintele care caracterizeaza conjunctia. Daca ne confruntam cu probleme este bine sa ne informam riguros iar apoi sa actionam. Faptul ca Mercur este retrograd nu ne ajuta sa improvizam, sa corelam rapid informatiile asftel incat sa nu mai fie nevoie de munca de cercetare. Saturn ne invata sa fim perseverenti dar sa avem si rabdare. Deciziile luate acum pot avea efecte pe termen lung, asa ca mare atentie.Miercuri, 30 Octombrie
 • Nu se inregistreaza aspecte notabile

Joi, 31 Octombrie
 • Atentie la Luna vida din perioada 05:48 - 14:16. Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.
    Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. (exemplu: in timpul perioadei de Luna Vida o femeie a declarat sotului sau ca l-a inselat acum un an, reactia acestui nu a fost violenta, desi el reactiona astfel la lucrurile marunte.)
 • Marte (Fecioara) realizeaza un trigon cu Pluton (Capricorn). Prin analiza puternica, prin forta de concentrare putem ajunge la efecte durabile care consolideaza domeniul pe care ne axam. Avem acum forta de a termina proiecte mai vechi si de a primi rezultatele asteptate. Actiunile efectuate acum vor avea actiuni indelungate, foarte  probabil vor aduce schimbari destul de profunde. Chiar daca nu dorim schimbarea, vom observa ca efectele vor fi pozitive. Acest marcaj aduce efcienta si durabilitate.
 • Luna trece in semnul Balantei 
   
  si ne activeaza diplomatia si dorinta de armonie. Avem tendinta de a evita sa actionam fiindca nu dorim sa deterioram echilibrul. Cel mai dificil in acest moment este luare deciziilor...ne este teama sa nu dezamagim, dorim sa multumim pe toata lumea. Sunt sustinute relatiile cu partenerul,fie cel de afaceri ,fie cel conjugal, si de asemenea lucurul in echipa si cooperarea.

Vineri, 01 Noiembrie,
 •  Inceputul de luna aduce o reactivare a aspectului de careu/cuadratura dintre Uranus (Berbec) si Pluton (Capricorn). Fiindca acest aspect se repeta pana in Martie 2015 vom prezenta cinci analize referitoare la acest eveniment:
 1. Gabriela Tautu-Uranus careu Pluton 1
 2. AstroLaborator- Uranus careu Pluton 2
 3. Otilia Mazilu- Uranus careu Pluton 3
 4. Gabriela Apostol- Uranus Careu Pluton 4
 5. Ella Cernat- Uranus Careu Pluton 5
 • Mercur Retrogard (Scorpion) face sextil cu Marte (Fecioara). Chiar daca Mercur este retrograd si ne inhiba initiativele de a comunica, Marte ii ofera forta necesara pentru a convinge. Conversatiile vor fi concrete, scurte si la obiect. Acum trebuie abordate problemele care cer curaj. Sunt sustinute activitatile comerciale si calatoriile de distante scurte. 
 • Soarele (Scorpion) formeaza sextil cu Pluton (Capricorn) acest aspect continua ideea saptamanii trecute de distrugere si regenerare. Acum avem energia necesara pentru a lua de la capat proiecte care au esuat sau putem cladi noi parteneriate. Pentru ca actiunile noastre sa aiba un efect constructiv si durabil se cere sa analizam atent si sa observam orice detaliu. Va trebui sa avem o vointa de fier pentru a putea finaliza aceste transformari radicale. Atentie mare deoarece este un moment important in viata.
 • Soarele imparte acelasi semn (Scorpion) cu Mercur, aflandu-se in conjunctie. Cum Pluton aduce idei radicale si proiecte indraznete, Marte aduce forta fizica, vine si Mercur aducand forta intelectuala. Efectele retrogradarii sunt atenuate de aspectele benefice, astfel ca Mercur sustine comunicarea. Este un moment bun pentru a ne afirma, aduce simt practic si capacitati oratorice. 

Sambata, 02 Noiembrie
 • Mercur formneaza sextil cu Pluton si continua efectele aspectelor efectuale cu Marte si Soarele, astfel Mercur avand menirea de a concretiza idei. Vointa de la nivel mental, se transpune la nivel fizic iar apoi ideea prinde forma. Ne putem schimba perspectiva asupra lumii, privim  mai profund realitate. Eliminam caractere si asimilam noi concepte. Gasim usor idei pentru a depasi obstacolele.
  • Atentie la Luna vida din perioada 14:47 - 19:32. Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.
  Totusi Luna Vida amelioreaza reactiile colerice. (exemplu: in timpul perioadei de Luna Vida o femeie a declarat sotului sau ca l-a inselat acum un an, reactia acestui nu a fost violenta, desi el reactiona astfel la lucrurile marunte.)
 • Luna intra in Scorpion si isi aduce si ea aportul de forta in toata acesta conjunctura. Suntem precauti si nu dorim sa pierdem sub nicio forma ceea ce ne poate aduce o oarecare doza de egoism si intoleranta pentru ceilalti. 
   
  Cu Luna in Scorpion putem cerceta in profunzime, puteam scoate la iveala lucruri nestiute dar care ne influenteaza. Insa trebuie sa evitam sa devenim manipulatori si prea suspiciosi. Sunt sustinute actiunile legate de relatia intima, psihologia si renuntarea la obiceiurile nocive.

Duminica, 03 Noiembrie 
 • Marte si Soarele se afla in sextil. Avem energie, avem forta...trebuie doar sa ne punem la treaba. Este un moment excelent pentru a actiona in scopul realizari dorintelor noastre. Avem curaj si initiativa si este fovorizata creatia si gasirea unui echilibru...atat interioar cat si exterior.
O saptamana echilibrata si multa inspiratie!
   Ne gasiti si pe Facebook, la adresa:


Cu mult drag si respect Alexandru Păunescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu