duminică, 27 octombrie 2013

Vesti bune ! EVENIMENTUL este foarte aproape

COMENTARIU SFATUITOAREA:In articolul meu din septembrie ,,Cobra – Sunteti gata pentru Eveniment ?”va
atentionam ca acest eveniment unic in istoria acestei planete este pe cale sa se intample. Nimeni nu stie cand, dar toate fortele pozitive ale acestui Univers sunt pregatite pentru a intra in actiune pe fata.
In aceste zile circula pe surse, informatii deosebite despre apropierea momentului declansarii operatiunii de eliberare a planetei si civilizatiei umane din mainile fortelor intunericului.
In ultimii 2 ani s-a negociat de nenumarate ori cu Illuminati pentru ,,predarea’’planetei fortelor Luminii in mod pasnic si fara evenimente distructive.
Ei nu au facut altceva decat sa tot amane si sa-si faca jocurile malefice in continuare. Amintesc doar cateva dintre ele.
Au avut loc cateva atacuri teroriste false, operatiuni ale lor de tip steag fals ;
Atacuri armate in scolile americane care de asemenea au fost operatiunile lor ;
Ultimul si cel mai periculos a fost declansarea unei explozii nucleare intr-un ( sau langa ) oras din SUA ;

Referitor la acest ultim subiect, pregatirea lui s-a facut cu cateva luni bune inainte. Cu cateva luni in urma Alex Jones si nu numai sesiza faptul ca ogive nucleare precum si o flotila de bombardiere strategice de pe coasta de vest a SUA au disparut, fara sa fie mentionat acest lucru in documente militare oficiale. Se itera ideea folosirii lor intr-un eventual atac impotriva Siriei sau a altui stat cu care SUA ar fi intrat in conflict. Nu a fost asa.
Informatiile recente care au iesit la iveala dau sens ideii ca fortele oculte ale cabalei au pregatit un fals atac nuclear terorist asupra coastei de est a SUA si care a fost dejucat de catre patru generali americani, actiune care a dus si la destituirea lor de catre presedintele Obama. Aceasta trebuia sa fie detonata in orasul Charleston, South Carolina dar, a expodat in Oceanul Atlantic, ceea ce a dus la provocarea unui cutremur de 4.5 grade pe Richter care a fost monitorizat si de catre Germania si Rusia. Rusia, deasemenea stia, prin intermediul serviciilor sale de informatii ca un eveniment de proportii va avea loc in SUA;

Putem aduce un omagiu celor patru generali care au salvat vietile a milioane
de americani si nu numai.

Ei sunt : viceamiralul Tim Giardina, comandantul adjunct al fortelor nucleare,

general al US Air Force Michael Careydoi generali din trupele de elita ale marinei gen.Charles M.Gurganus si gen.Gregg A.Sturdevant.Cum am precizat si-n articolele mele precedente, cabala pregateste informarea sau mai bine zis dezinformarea omenirii asupra unei FALSE invazii extraterestre. Aceasta clica malefica este tot mai speriata de fortele enorme care vin in ajutorul omenirii din Univers pentru infrangerea lor definitiva.
Consiliul Andomeda, Federatia Galactica a Luminii si Comandamentul Ashtar afirma ca sunt milioane de nave ale lor in spatiul extraterestru al Terrei care asteapta semnalul pentru a intra in actiune, pe langa marile ,,nave mama’’ care sunt stationate in apropierea planetei Saturn si la limita sistemului nostru solar.
Iata o confirmare aparuta de cateva zile.
In spatele Lunii ( fata nevazuta a Lunii ) sunt stationate doua nave enorme care nu emit niciun semnal. Ele sunt sosite recent in sistemul nostru solar si …..asteapta.

video aici :

De asemenea Cobra pe blogul lui aduce lamuriri la faptul ca o noua conjuctura astrologica favorabila se va deschide omenirii in data de 23 noiembrie, cand probabil soarele isi va schimba si polii magnetici si vom trece in noua era.


Cabala isi traieste ultimele momente pe aceasta planeta, care va fi eliberata in curand si va deveni o lume a pacii, iubirii, bunastarii si evolutiei spirituale.
Noi, trebuie sa dam concursul acestor schimbari prin meditatii, rugaciuni, dar mai ales sa nu dam curs emotiilor negative sa puna stapanire pe fiinta noastra. Oficialitatile prin mass-media aservita vor incerca sa ne induca aceste stari si mai ales de frica, panica, nesiguranta, etc. FITI PROPRII VOSTRI STAPANI !

Faceti-va ceva rezerve de hrana si apa, scoateti-va banii de prin banci, sa aveti cash la dispozitie si fiti receptivi la informatii din cat mai multe surse, mai ales internet.
Ajutati-va unii cu ceilalti, lasati orgoliile deoparte pentru ca toti suntem defapt UNUL.
Planul divin isi va urma cursul indiferent de armele cu laser, microunde,
plasma sau de alta natura pe care le detin Illuminati. Tehnologia civilizatiilor pozitive care ne ajuta in aceste momente este net superioara si cred, ca nu va fi tras nici macar un foc de arma. 
Cand EVENIMENTUL va incepe totul se va desfasura in 24 de ore. Nu va fi niciun anunt public, va cadea asupra fortelor intunericului ca un asteroid, inlaturandu-I pe veci…………..

Articol preluat de pe blogul http://prinfiltrulratiunii.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu