duminică, 27 octombrie 2013

Secvenţial. Pe cine a DERANJAT Traian Berbeceanu? La compromiterea comisarului-şef "se lucra încă din 2007"

COMENTARIU SFATUITOAREA:
Acest om nu este vinovat de ceea ce incearca ei sa ii puna in spate. Comisarul Traian Berbeceanu   
este unul din putinii care au curaj sa se puna cu cei care s-au cocotat in sistem pe spaga si pile si care au doar o singura iubire: banii si coruptia. 
Sa dea Domnul Dumnezeu sa  fie eliberat si sa reuseasca ceea ce si-a propus!

Secvenţial. Pe cine a DERANJAT Traian Berbeceanu? La compromiterea comisarului-şef "se lucra încă din 2007" 418
Foto: Agerpres
La compromiterea lui Traian Berbeceanu se lucra încă din anul 2007. 

Dezvăluirea a fost făcută duminică, la emisiunea Secvenţial, de jurnalistul Robert Wagner, pe baza unor probe, susţine acesta.

"Din mai multe probe pe care le avem, rezultă că lui Berbeceanu i se pregătea această mârşăvie din 2007. Este vorba de nişte probe care au ajuns în posesia mea şi le-am confruntat cu ce a scris Traian Berbeceanu în scrisoare", a spus jurnalistul Robert Wagner, duminică, la emisiunea Secvenţial, de la Antena 3.

Potrivit jurnalistului, comisarul-şef Berbeceanu a fost "lucrat", pentru că a "deranjat" foarte mulţi oameni din structuri importante ale statului.
"Procurorul-şef Mureşan Ioan, de la DIICOT Alba Iulia, împreună cu Muntean Alin au încercat din 2007 să-l înlăture de la conducerea Brigăzii de Crimă Organizată, pentru că Berbeceanu e un om care A DERANJAT foarte mulţi oameni", susţine Robert Wagner.

Ziaristul a avut numai cuvinte de laudă la adresa poliştistului.

"A reuşit să stârpească găştile care se ocupau cu traficul de droguri, au fost reţinute sute de persoane. Berbeceanu a făcut linişte nu doar în Deva, ci şi în toate judeţele în care lucra", a mai spus Wagner.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu