marți, 1 octombrie 2013

Cobra - Actualizare in situatia planetară: Noul sistem financiar


Există multă confuzie in legătură cu conturile colaterale, chiar si printre cei care lucrează in spatele scenei. Să clarificăm această confuzie.

Conturile colaterale au fost o creatie a cabalistilor după Primul Război Mondial cand au convins multe natiuni să isi dea aurul in custodia lor cu scuza că un sistem financiar bazat pe aur cu banci nationale independente puternice crează instabilitate geopolitică si poate duce la războaie cum a fost Primul Război Mondial. Banca de Reglementări Internationale (BIS) a fost creată pentru asta in 1930. După crearea BIS, cabalisti s-au dus inChina si au convins pe chinezi (uneori bland alteori nu asa bland) să isi dea aurul in schimbul unor obligatiuni mincinoase. Cabalistii nu au avut niciodată intentia de a plăti inapoi aceste obligatiuni. Următoarea fază a operatiunilor lor a fost să fure restul aurului Estic prin operatiunea Crinul de Aur si apoi să-l ingroape in Filipine (aurul Yamashita) si in Indonezia. 

Acest aur a fost folosit pentru a garanta sistemul financiar vestic prin acordul de la Bretton Woods. Cabalistii au controlat sistemul financiar consimtit care era vizibil si a ascuns sistemul bancar din umbră care a fost creat prin punerea unor sume mari de bani in programele de comert a bancilor centrale, folosind aurul ascuns pentru a-si sustine investitia. Acele programe au generat curand sume astronomice de bani virtuali care nu pot fi scosi din banci că erau parte din sistemul bancar din umbră (de exemplu contul Băiatul Spiritual Alb cu toate cvadrlioanele lui de dolari virtuali) si doar o foarte mică parte din ei au fost scosi prin operatiuni de spălare a banilor. Nimănui, din cei care nu erau legati de cabali, nu le-a fost permis să se apropie de acele programe de prosperitate si chiar o mică fractiune de programe care au incercat să includă oameni neorientati spre/de cabalisti au fost curand capturate sau inchise de cabalisti. 

Cabalistii au folosit constant aurul pe care l-au furat pentru a finanta construirea bazelor lor militare subterane si a programului spatial secret intre 1953 si 2004. 

In februarie 2012, Miscarea deRezistentă au mutat tot aurul din mainile cabalistilor. Acesta e motivul pentru care Fulford nu poate găsi o dovadă reală a niciunei ascunzători de aur in Asia. Acea mutare de aur a fost o miscare genială. De atunci inainte avem un sistem financiar de bani real comandati la suprafata planetei. Acest fel de sistem financiar este foarte instabil si cabalistii trebuie să aibe grijă foarte mare cu masinatiile lor financiare. Pentru prima dată in istoria omenirii sistemul financiar nu este garantat de aur. Asta crează o tensiune dinamică care grabeste Evenimentul deoarece astfel de sistem financiar nu poate exista pentru prea mult timp si eventual ar colapsa datorită lipsei de incredere si lipsa unui fundament real si asta ar fi ultimul moment posibil pentru Eveniment. 

Acum cabalistii incearcă să garanteze sistemul lor financiar instabil prin a insfăca bunuri imobiliare si asta e motivul pentru care sunt atat de multe prescrieri de ipoteci pentru case. 

Există multă intelegere gresită legată de obligatiunile pe care Cabala le-a emis din anii `30. Aceste obligatiuni nu pot fi niciodată plătite din moment ce cabalistii nu mai au aurul pe care l-au furat de-alungul timpului de la omenire. Ei sunt de asemenea in foarte mare criză de lichidităti si putinul pe care il au este departe de a fi destul pentru a plăti inapoi chiar si o mică fractiune din acele obligatiuni. 

Scopul acestor obligatiuni nu este de a scoate o contravaloare de la cabali dar de a le folosi ca pe o unelată care să forteze falimentul sistemului lor financiar corupt la timpul potrivit. 

Proprietarii istorici a acelui aur si a obligatiunilor care il reprezintă nu sunt chinezii, nici Keenan, nici Societatea Dragonii Albi, nici cineva numit M1 (controlor monetar). Institutia M1 este o creatie a Cabalei. Proprietarul si adevăratul mostenitor este omenirea ca intreg si după Eveniment conturile colaterale vor fi transferate omenirii in totalitate. 

După Eveniment Rezistenta va da aurul inapoi omenirii si va fi depozitat la suprafata planetei pentru a garanta noul sistem financiar. De aceea acel aur nu va fi comercializat pe piete deschise, in timp ce aurul aflat in posesiune particulară va fi comercializat si schimbat liber.

Această structurare a noului sistem financiar este o parte a unui acord secret care a fost făcut intre 57 de membri ai Aliantei Estice la intrunirle Acordului de la Monaco in august 2011. 

Nu va mai fi numit niciun M1. Nici unui membru al Cabalei i se va permite să se apropie de conturile colaterale, cu atat mai putin noul papă iezuit, si majoritatea acelor oameni vor fi oricum arestati. 

Diferite grupuri (White Dragons, Keenan, OPPT) care lucrează pentru eliberarea sistemului financiar din mainile cabalistilor vor avea rol de sfătuitori si un consiliu de oficiali guvernamentali alesi democratic după Eveniment vor fi administratorii conturilor colaterale. Intregul sistem va fi complet transparent si această transparentă va fi supraveghetă de Miscarea de Rezistentă.

Reevaluarea Monedelor (Dinar Irakian, Dong Vietnamez) va avea un rol minor in restabilirea sistemului financiar căci aceasta este o tranzitie spre adevăratul nou sistem bazat pe aur sub supravegherea fortelor Luminii si NU o reevaluare speculativă a monedelor. 

Acest nou sistem financiar va fi doar o solutie temporară pentru că adevărata societate fără bani va fi creată la suprafata acestei planete după Primul Contact, sprijinit de tehnologiile spirituale avansate ale Confederatiei Galactice. Această societate fără bani va recunoaste adevărata valoare a sufletelor umane incarnate si le va oferi o abundentă fizică si spirituală.

Multi oameni se intreabă de ce nu s-a intamplat incă Evenimentul. Este pentru că toate entitătile eterice negative trebuie să fie indepărtate inainte pentru ca membrii cheie ai echipelor de operatiuni ai Evenimentului de la suprafata planetei să lucreze armonios. Este adevărat că valoarea medie statistică a victimelor la momentul Evenimentului este in jur de 100.000 oameni. Dar dacă ceva nu merge bine printre oamenii cheie a populatiei de la suprafată care coordoneză operatiunile Evenimentului, ar putea fi mult mai mare si ar putea ajunge usor la zeci de milioane si asta e ceva ce fortele Luminii nu vor să riste. Am văzut atatea exemple cand asa numitii lucrători ai luminii sau razboinici ai luminii au manifestat un comportament intolerabil pentru că erau sub influenta entitătilor negative archonice etherice. Vă amintiti poate de Revolutia Franceză. A inceput bine si stiti cum s-a sfarsit. 

Evenimentul se va intampla cand se va intampla. Pană ce se intamplă, haideti să facem tot ce este in puterea noastră să il facem să se intample cat mai curand posibil intr-un mod armonios. Este important pentru fortele Luminii la suprafata planetei să se unească, să comunice, să coordoneze informatii si să alinieze strategii. 

Următoarea parte a actualizării situatiei planetare va fi postată cel mai probabil in una sau două săptămani de acum.”

Sursa: http://2012portal.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu