marți, 1 octombrie 2013

Tolec - ultimele informatii, ce se intampla in prezent

Tolec revine si revin si eu cu o postare noua. Pentru cine nu stie, Tolec este reprezentant uman pentru Consiliul Andromeda, cunoscut in mediul online pentru informatiile privind razboiul dintre Consiliul Andromeda si reptilienii aflati pe pamant. Mai exact, nu a fost un razboi propriu zis ci o actiune de curatare, de capturare a acelor reptilieni care timp de mii de ani au parazitat Pamantul. In prezent, cabala negativa (complexul militar-financiar-industrial, liderii umani negativi, etc) se tin cu dintii de putere si incearca sa construiasca noi razboaie (Siria, Iran, etc). Conform lui Tolec si o simt si eu, acum in octombrie se va intampla ceva. Asa ca maxima atentie.

Tolec vorbeste si despre o afirmatie spusa de Tanaath, cum ca el ar fi fost inlocuit cu o clona. Nimic mai departe de adevar. Ideea este ca in aceste vremuri zbuciumate sa ne folosim si intuitia dar si logica, ratiunea, pentru a nu spune lucruri false.

Daca ne uitam la Rosia Montana si la furtul de resurse ce se doreste, putem face usor o paralela intre proiectul minier si dorintele complexului militar-financiar-industrial in spatele caruia se afla cabala negativa (formata si din cativa reptilieni). Aceste informatii nu fac parte dintr-o teorie a conspiratiei. Search for yourself. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu