marți, 1 octombrie 2013

Exercitiul lui Bashar - un exercitiu foarte puternic

Postat Maria

Pentru inceput, rosteste de 4 ori cu voce tare urmatoarea afirmatie:

1.      Doresc sa imi definesc dedicatia pentru detasare.

2.      Doresc sa imi definesc dedicatia pentru detasare.

3.      Doresc sa imi definesc dedicatia pentru detasare.

4.      Doresc sa imi definesc dedicatia pentru detasare.
 
Priveste mai apoi, desenul de mai jos din punctul si de la distanta de la care poti vizualiza spirala in forma unui cub tridimensional careia ii lipsesc cateva linii pe care va trebui sa ti le imaginezi, ducand figura in spatiu , intr-un mod tridimensional. Cand vei reusi sa vizualizezi figura geometrica intr-un mod spatial, ai ajuns la distanta corecta si buna de vizualizare.  Aceasta trecere a vizualizarii de la figura geometrica spiralata bidimensionala la o figura geometrica in spatiu activeaza acele aspecte neuronale care interpreteaza ideea de dimensionalitate, de trecere dintr-o dimensiune in alta. Acea zona din creier care se ocupa de trecerea de la vizualizarea imaginii din 2D in 3D este zona din creier in care vrei sa te afli in momentul in care faceti trecerea din 3D in 4D sau din 4D in 5D, etc.

Dupa rostirea de patru ori a afirmatiilor respiri  usor si urmaresti linia de la inceput spre centru de patru ori,  spunand ;

1.      Sunt deschis, exprim dorinta de a explora si a descoperi cine sunt . Cand ajungi in centru zabovesti privirea pentru un moment in centru  , cand simti ca este de ajuns , te intorci din centru inapoi.

2.      Exprimi intentia de a adauga informatia primita (subconstient sau constient) si privesti iarasi de la inceput spre centru, zabovesti putin, apoi te intorci.

3.      Exprimi intentia de a adauga informatia primita conceptului de dedicare, urmaresti linia de la inceput spre centru, zabovesti putin in centru si te intorci.

4.      Exprimi intentia de a te detasa de informatiile care nu iti servesc. Urmaresti linia de la inceput spre centru, zabovesti putin in centru si te intorci.
Inainte de a privi cel de al doilea desen, afirmatia urmatoarea se va spune doar o singura data:

Dinlauntrul fiintei, prin vedere, auz, pipait
Si sentimentele ies la iveala calea, ferestrele
Si usile catre necunoascut, acesta la radul sau,
aducând intotdeauna inapoi inlauntrul finite
 
 

Pe tot parcursul exercitiului, ramai deschis si intr-o totala detasare, lasand fiinta sa isi urmeze propria cale de readucere a subconstientului si constiintei in centrul fiintei
 
Bashar ne sfatuieste sa repetam acest exercitiu o singura data pe zi, in fiecare zi, timp de 30-90 de zile. Facand acest exercitiu in fiecare zi, vom observa o crestere a sincronicitatilor ( coincidentelor ) in viata noastra de zi cu zi si o crestere a informatiilor referitoare la sistemul nostru interior de credinte si modalitati prin care putem modifica aceste credinte inspre beneficul nostru. Invatand aceasta metoda, iti vei putea schimba realitatea precum iti vei dori sa fie. Este un exercitiu foarte puternic si Bashar garanteaza ca diverse lucruri si fel de fel de sincronicitati se vor intampla cu siguranta. Ideea este de a-ti dori cu adevarat sa te schimbi, de a fi atent la ce emiti si de a fi sincer si consecvent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu