duminică, 6 octombrie 2013

Cutremurul de azi-noapte a fost o pregatire - 6 octombrie 2013



Am discutat cu mai multi oameni referitor la cutremurul din noaptea trecuta. Foarte multi au fost treziti din somn, inainte ca acesta sa se produca. La fiecare a diferit intervalul din momentul trezirii pana la inceperea seismului. Eu m-am trezit cu 10 minute inaite, desi ma culcasem undeva in jurul  orei 3.00. La fel s-a intamplat si la cel  4,5 de dinaintea acestuia, care s-a produs anul trecut, cred :). Acum, fata de atunci, sunt mult mai multi cei care au fost treziti inainte de producerea seismului. 
Daca va amintiti, exact in articolul de ieri, va spuneam ca toti am primit o updatare si ca unul din elementele acestei updatari, este exact capacitatea de a asculta indrumarile si avertizarile Ingerilor si Ghizilor nostri protectori. 

Acest seism, produs in aceasta noapte, a fost o avertizare si un fel de "antrenament" pentru altul sau altele care vor veni si unde, trezirea cu 10 minute mai devreme, va putea face diferenta intre viata si moarte. 
Inca odata va atrag atentia, sa  va asculati instinctele, caci ele sunt influentate de catre Ingerii nostri protectori si de Ghizii nostri spirituali. 

Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi pe toti si sa ne trimita Ingeri protectori si calauzitori, pentru a ne putea indeplini misiunea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu