duminică, 6 octombrie 2013

Lamaia: superalimentul alcalin. 10 beneficii care te vor convinge sa o consumi zilnicLamaia: superalimentul alcalin. 10 beneficii care te vor convinge sa o consumi zilnic
Cand viata iti da lamai, nu face doar limonada, mananca-le in zeci de feluri. Iar asta pentru ca au o multime de beneficii asupra corpului.


 1. Sunt puternic alcaline. Lamaile au un gust acid, insa au un efect alcalin puternic si te ajuta sa-ti restabilesti ph-ul corpului. De aceea, este recomandat sa-ti incepi ziua cu un pahar de apa calda cu lamaie.

2. Sunt bogate in vitamina C si flavonoide care lupta impotriva infectiilor si te protejeaza, in special in sezonul rece.

3. Ficatul tau iubeste lamaile. Acestea sunt un stimulant extraordinar si il detoxifiaza.

4. Iti curata intestinele. Lamaile stimuleaza activitatea intestinelor si provoaca niste contractii care elimina toxinele stocate chiar si de mai multi ani.

5. Acidul citric din lamai dizolva depozitele de calciu si pietrele la rinichi.

6. Vitamina C din lamai neutralizeaza radicalii liberi responsabili pentru imbatranire si boli.

7. Lamaile au proprietati anti-bacteriale puternice. Experimente facute pe zeama de lamaie au demonstrat ca acesta distruge bacteriile provocatoare de malarie, holera, difterie si febra tifoida.
  
8. Vasele de sange sunt intarite de vitamina P existenta in lamai, motiv pentru care acestea sunt recomandate si persoanelor hipertensive.

9. Lamaile contin 22 compusi anti-cancer si stopeaza inmultirea celulelor canceroase. 

10. Lamaile sunt excelente pentru vedere. Numeroase simptome pot fi atenuate prin consumul de lamai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu