duminică, 6 octombrie 2013

Ne-a fost amputata IUBIREA si am devenit infirmi - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea



Cand Dumnezeu a creat omul, i-a daruit un suflet curat si o minte dornica de cunoastere, care sa-i asigure evolutia. Si-a dat seama ca are nevoie si de o arma, pentru a se apara impotriva eventualelor vicisitudini pe care le-ar fi intalnit pe drumul vietii lui. Atunci i-a daruit cea mai puternica arma, pentru a-i folosi in existenta lui in Univers : IUBIREA. 
Dumnezeu a considerat, ca daca ai  sufletul plin de iubire, atunci nu ai cum sa atragi asupra ta nimic rau. Si asa a fost. O perioada. Pentru ca apoi, s-a intamplat ceva. Cineva sau ceva s-a amestecat si a inceput sa-i transmita omului, ca IUBIREA nu-i mai este de ajuns si ca trebuie sa se teama. Sa se teama de orice si oricand si mai mult chiar, au inceput sa denigreze iubirea si sa o transforme intr-o rusine, in ceva scarbos, care trebuie sa se intample doar intre parteneri, parteneri sexuali, pentru a putea apoi sa-l faca pe om sa se simta vinovat ca iubeste. Astfel s-a ajuns, ca in unele culturi, a iubi este o mare crima sau in cel mai bun caz, este un mod de a perpetua specia. 



Este monstruos, pentru ca prin iubire poti alina, prin iubire poti imbarbata si mai ales prin iubire poti vindeca. IUBIREA este panaceul universal, este modul prin care poti sa rezolvi tot, este modul prin care sa te descurci in orice situatie. 
Ce faci atunci cand un copil s-a lovit si plange? Il iei in brate, il pupi si il imbratisezi cu multa iubire si astfel el se vindeca. Ce faci atunci cand un semen de al tau se afla la un mare necaz? Il strangi in brate, ii spui cuvinte de alinare si de imbarbatare si ii transmiti toata iubirea ta. Ce faci atunci cand ai de rezolvat o problema birocratica, sa zicem? Ati incercat vreodata sa va umpleti sufletul cu iubire si apoi sa mergeti sa rezolvati acea problema sacaitoare? Va asigur, ca daca ati fi facut asa, atunci, spre surprinderea voastra, totul s-ar fi rezolvat foarte repede si bine. Din pacate, marea majoritate merg suparati si amarati, sa rezolve acea problema si acolo, bineinteles vor da peste niste chipuri acre, si mai marate si mai suparate decat ei si totul se transforma intr-un consum inutil de energie din ambele parti. Eu am experimentat si credeti-ma, a fost un miracol.

Animalele reactioneaza foarte bine la persoanele care isi umplu inima cu iubire si nu cu frica sau ura. 
Daca am analiza putin, am observa  ca atunci cand doua persoane se imbratiseaza, chakra inimii li se uneste. 
Faceti acest exercitiu si incercati sa v-o deblocati si sa emiteti iubire prin chakra inimii. Oriunde sunteti si oriunde mergeti, indiferent de ce aveti de facut, luati-va IUBIREA cu voi. Usor, usor, veti constata ca oamenii din jurul vostru se schimba si isi schimba atitudinea fata de voi. 
Lasati iubirea sa creasca in inimile voastre, pentru a va pregati pentru noua zi care va veni!



http://www.youtube.com/watch?v=bpJnwwmM6mk

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu