duminică, 6 octombrie 2013

Luna Noua din 5 octombrie ne-a adus un Update - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea



AVERTISMENT! Acest mesaj nu trebuie citit de cei care sunt influentabili, pentru ca va contine informatii care pot dauna celor labili psihic. 

Zilele acestea, multi dintre voi ati primit diverse semne sau mesaje, in care au inceput sa apara informatiile despre cine sunteti si ce anume aveti e facut. Toti oamenii au primit asemenea informari, dar, din pacate, marea majoritate nu baga in seama astfel de mesaje. Voi cei care deja va aflati pe o treapta superioara a ascensiunii, ascultati-va Ingerii calauzitori si Ghizii vostri spirituali. Ne apropiem de momentul cand evenimentele se vor precipita si cand doar renuntarea la liberul arbitru si increderea in Puterea Divina va face diferenta. 

Azi sau zilele premergatoare acestei zile,  informatii pretioase au fost transmise Sinelui vostru Superior si deja ati capatat o liniste care vi se poate parea ciudata. chiar daca nu constientizati , stiti exact cine sunteti si ce aveti de facut. Azi, in jurul orei 18.00, un val puternic de energie a strabatut fiinta voastra si a activat anumiti centri energetici. Veti constata in zilele urmatoare, ca multe din capacitatile vostre sunt  amplificate sau ati dobandit alte capacitati noi.
Veti intelege ca tocmai s-a trecut la era in care "am - deci exist" s-a incheiat si a inceput era "fac - deci exist". Acum atasamentul fata de material inceteaza sau va inceta in curand si cine nu va intelege asta, va pierde absolut tot de ce este atasat, fie fiinta, fie material. 


Veti simti nevoia sa luati contact cu oameni, pe care nu-i cunoasteti, veti simti nevoia sa mergeti in locuri unde nu va gandeati sa mergeti, veti simti nevoia sa faceti lucruri la care nu va gandeati sa le faceti. Toate acestea fac parte din Calauzirea Divina si din Planul Divin. Nu va impotriviti si faceti intocmai. Veti constata dupa un timp, ca poate aceasta hotarare v-a salvat viata sau a salvat viata altor oameni. Lucrurile se vor lega atat de bine si de exact, incat totul va parea o minune si chiar minune va fi. 
Nu priviti in jur si nu va lasati emotionati de cele ce veti vedea. Fiecare a avut si inca mai are posibilitatea sa aleaga, sa inteleaga si sa se schimbe. Din pacate, multi nu inteleg asta si este doar alegerea lor. Voi ati ales pentru voi si nu puteti alege si pentru ei! Vor mai avea posibilitatea sa aleaga in ultimul moment. 

Cu totii simtiti ca vine schimbarea si pentru voi va fi in bine, asa incat nu va lasati indurerati de ceea ce se va intampla. Dupa cum bine stiti, schimbarea nu poate veni fara evenimente dramatice, care sa permita inlocuirea actualelor forte si ierarhii de conducere, cu un alt sistem bazat pe iubire, natura si normalitate.
Aceasta schimbare nu se va intampla peste noapte. Ea se va intinde pe perioada mai multor ani, dar va incepe in aceasta toamna. 
Nici nu conteaza ce evenimente vor urma, caci voi trebuie sa intelegeti, ca trebuie sa va indepliniti indatoririle si astfel veti vei atrage catre voi armonia si fericirea. 

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi, ca popor si ca tara!

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu