miercuri, 23 octombrie 2013

"Elita" continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear "impotriva asteroizilor"

"Elita" continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear "impotriva asteroizilor". Evenimentul este vazut ca o imensa surpriza de catre mass-mdeia de propaganda supusa "Elitei", desi fusese dezvaluit de von Braun inca din secolul trecut.

SUA şi Rusia se aliază cu armele nucleare contra unei "ameninţări comune"

Mass-media de propagandă anunţă "Un acord istoric între SUA şi Rusia, pe care nimeni nu şi l-ar fi putut imagina în timpul Războiului Rece". Este vorba de o colaborare dintre oamenii de ştiinţă din domeniul armelor nucleare. Acesta prevede construirea şi folosirea unor bombe nucleare împotriva asteroizilor, ca un mijloc de apărare al Pământului.

Mai exact, secretarul american al Energiei, Ernest Moniz, a semnat un acord cu Rusia, fapt ce ar putea deschide perspectiva unei colaborări între cercetătorii ce lucrează în sfera armelor nucleare, conform NBC News.

Reamintim că dr. Carol Rosin a dezvăluit plănuirea acestor "manevre" încă din anul 2001 atunci când a vorbit în cadrul Proiectului Dezvăluirea (Disclosure Project) iniţiat de dr. Steven Greer.Dr. Carol Rosin arată cum unul dintre ultimii oameni de ştiinţă ai Germaniei Naziste, Wernher von Braun, a anticipat în detaiu Războiul Împotriva Terorismului, un fals război împotriva astroizilor, şi în final un alt fals război (înscenare) împotriva extratereştrilor. 

Dr. Carol Rosin a subliniat că Wernher von Braun a atenţionat generaţia noastră despre această listă a "inamicilor" care cuprinde "terorişti, asteroizi, şi extratereştri".

Von Braun a fost luat în serios abia când s-a declanşat înscenarea cu evenimentele de la 11 septembrie 2001, care a fost un precursor al Războiului Împotriva Terorismului. 

Von Braun îi spusese lui Carol Rosin: "Noi trebuie să împiedicăm înarmarea spaţială, pentru că ceea ce se spune publicului este o minciună de la un cap la altul. Înarmarea spaţială este promovată ca soluţie la numeroşi inamici inventaţi. Acum (în 1975) inamicul sunt ruşii; apoi va fi vorba de terorişti, apoi vor fi naţiunile din lumea a treia pe care le numim naţiuni-problemă (cum ar fi Afganistan, Irak, Iran, etc), apoi vor fi asteroizii... ASTEROIZII ! Se vor construi arme spaţiale împotriva asteroizilor... Dar ultimul AS, ultima carte, va fi ameninţarea extraterestră... Ţine minte Carol, ultima ameninţare vor fi extratereştrii, se vor construi arme spaţiale împotriva extratereştrilor! Dar toate astea sunt doar o imensă minciună! Totul!".

Carol Rosin a adăugat că, deşi von Braun nu a menţionat un calendar exact al acestor etape din planul Cabalei, el a subliniat că evenimentele se vor precipita extraordinar de mult. Aşadar, după războiul împotriva terorismului, urmează cel împotriva unor ţări din lumea a treia, apoi cel împotriva asteroizilor, şi în final cel împotriva extratereştrilor. Dar toate aceste ameninţări vor fi false, iar toate aceste războaie vor fi o minciună.

Von Braun a specificat că toate aceste etape de război se vor succeda atât de repede încât oamenii nu vor reuşi să îşi dea seama de adevăr decât după ce planul va fi deja pus în aplicare.

Iată că după 11 septembrie 2001 toată lumea a înţeles că acest război împotriva terorismului nu este decât o minciună, el fiind finanţat de către vectorii de acţiune ai Cabalei (CIA, NSA, etc). Apoi a urmat un război cu Irakul, acum se prefigurează ca aproape sigur un război cu Iranul...

Pe de altă parte, observăm că, deşi preşedintele american Barack Obama s-a obligat ca Statele Unite să creeze o lume fără arme nucleare, iată că se prefigurează o nouă "gaură neagră" prin care se va justifica cheltuirea bugetului SUA: sute de mii de dolari pe an vor fi alocaţi pentru a studia folosirea armelor nucleare împotriva asteroizilor.

Mass-media de propagandă anunţă un fapt "extraordinar": laboratoarele nucleare americane sunt gata să lucreze cu cele ruseşti pentru a rezolva problema. Cercetătorii din ambele ţări invocă pericolul pe care îl reprezintă asteroizii, pentru a justifica construirea unui exploziv nuclear cu randament foarte mare... o MEGA BOMBĂ!

Sursa: Public Integrity

http://roaim.de.vu/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu