miercuri, 23 octombrie 2013

Stanley Meyer – Omul care a fost ucis pentru ca a inventat motorul cu apa, precum si alte dispozitive ce functioneaza pe baza energiei libere

Cazul lui Stanley Meyer nu este deloc singular în cercul inventatorilor de geniu, care expun tehnologia „free-energy”. Din fericire, descoperirile şi viaţa sa pot fi mediatizate, astfel încât să înţelegem sistemul abominabil de acţiune a cabalei malefice, ce nu permite progresul omenirii către o viaţă superioară.



Apa este descompusă în hidrogen şi oxigen, care mai apoi sunt folosite la realizarea propulsiei. Meyer a făcut demonstraţia funcţionării unui astfel de automobil, iar în clipul de mai jos este prezentat sistemul de injecţie al motorului.



Sistemul de alimentare cu energie trebuie dezvoltat tehnologic, dar din punct de vedere conceptual, el este perfect funcţional, după cum se poate urmări aici:

 

Stanley Meyer a fost ucis prin iradiere cu uraniu pentru a nu prezenta lumii întregi descoperirea sa. El se pregătea să susţină o amplă conferinţa de presă după ce a refuzat mita de 1 miliard de dolari pentru cedarea dreptului de proprietate asupra invenţiei sale. 


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu