miercuri, 23 octombrie 2013

Nasterea unui nou Pamant, interviu cu Drunvalo Melchizedek septembrie 2013 - prima parte

Urmareste video aici:

Beryl Thomas (BT): Salutari si bine v-am gasit la un alt episod al Wired for success TV! Sunt Beryl Tomas si gazduiesc aceasta emisiune, impreuna cu Melanie Gabriel.

Melanie Gabriel (M): Salutari tuturor!

BT: Asadar, iata o zi foarte incitanta pentru noi! Pe masura ce intram in aceasta fereastra de mari schimbari pe planeta Pamant, multi dintre noi resimt lipsa armoniei in vietile lor. Sistemele economiilor lumii se clatina, ceea ce se reflecta, din punct de vedere climatic, in tiparele tot mai instabile ale vremii.
Invitatul nostru special de astazi este Drunvalo Melchizekek, lider spiritual si profesor cunoscut in intreaga lume. El ne va ajuta sa deslusim cate ceva din toate aceste schimbari. Nu e niciun fel de exagerare sa spunem ca munca lui Drunvalo este exceptionala si unica, misiunea lui fiind de a ajuta planeta si omenirea, in ridicarea nivelului de constiinta. El a petrecut peste 30 de ani calatorind prin lume, studiind cu peste 70 de profesori spirituali si aprofundand toate practicile spirituale cunoscute pe planeta noastra. El a petrecut, literalmente, zeci de ani alaturi de triburi indigene, cercetatori stiintifici si maestri ai cunoasterii spirituale din Rusia, Europa, SUA s.a.m.d. Vasta sa cunoastere spirituala ii permite sa inteleaga, intr-un fel unic, ceea ce se petrece atat pe planeta Pamant, cat si in afara ei, iar invataturile sale sunt o promisiune de innoire spirituala, care le da oamenilor putere in aceste vremuri nesigure, elevandu-le nivelul de constientizare a responsabilitatii pe care o are fiecare dintre ei, de a-si spori cunostintele in legatura cu ceea ce se intampla cu adevarat in lume si de a nu le mai permite liderilor sa continue sa ne puna valul pe ochi, pe masura ce ne conduc pe drumul catre autodistrugere.
Dar nu este totul pierdut, iar noi suntem acum pe calea de a renaste pe un Pamant nou nout. Da, sistemele vechi se dezintegreaza, iar acest lucru este necesar pentru ca noul sa-si faca loc.
Dar ne mai confruntam si cu cea mai mare amenintare din viata noastra: slabirea campului magnetic. Trebuie sa ne trezim, sa ne ajutam pe noi insine si sa invatam sa trecem prin toate aceste transformari, astfel incat omenirea sa nu fie exterminata.

Bine ai venit, Drunvalo!

Drunvalo (D): Bine te-am gasit, Beryl, bine te-am gasit, Melanie!
Va salut si va multumesc!

BT: Este o bucurie imensa pentru noi. Am fost atat de norocoasa sa petrec un timp alaturi de tine, mai devreme, in acest an, in Sedona, unde am urmat programul tau: Trezirea inimii iluminate! Acum, pentru ca eu si Melanie te cunoastem de atata vreme, consideram ca toata lumea a auzit de tine. Dar, de fapt, nu te cunoaste chiar toata lumea. Si de cate ori le vorbesc oamenilor despre tine, prima intrebare este: Ce inseamna numele acela? Ce este cu numele acela? Deci, daca ai putea sa impartasesti cu noi cum ai capatat acest nume…

D: Nu l-am capatat..., de fapt, pentru a putea explica ce e cu acest nume, trebuie sa ies din modul normal de a gandi. Am venit aici dintr-un alt loc, cu mult timp in urma, si am venit sub constiinta Melchizedek. Am fost indrumat sa vin aici, impreuna cu alti 4 Melchizedeci, de fapt, cu 3 dintre ei, unul fiind aici, alaturi de omenire, inca de la inceput, cam de 200.000 de ani sau chiar mai mult. Este doar un nivel de constiinta care exista in Univers, si sunt miliarde de alti Melchizedeci, toti avand acces la acelasi mod de a percepe realitatea. Noi functionam asemenea unei globule albe din sange, incercand sa reparam lucrurile intr-un anumit fel, in mare parte fiind vorba despre constiinta interdimensionala, si asta se intampla si aici, pe Pamant, acum, din cauza a ceva ce s-a intamplat in trecutul nostru recent, cu aproximativ 13.000 de ani in urma. Ne-am pierdut abilitatea de a face schimbarea pe care trebuie sa o facem in aceste vremuri, si nu avem de ales, trebuie sa o facem, dar nu stim cum. Asa ca, oamenii ca mine, si mai sunt si altii, sunt aici pentru a va sprijini sa treceti mult mai usor prin aceasta schimbare, prin tranzitia catre o alta dimensiune. E chiar atat de simplu.

BT: Asadar, cand spui: sa trecem prin aceasta schimbare… poti sa detaliezi putin aceasta informatie? Pentru ca vorbim despre dimensiuni diferite, nu-i asa?

D: Da, este o cale de a o percepe si este cel mai simplu mod de a vorbi despre ea. E ca o statie TV; daca te uiti la televizor, ai accesat o lungime de unda foarte specifica, iar daca schimbi acea lungime de unda, ceea ce faci de fapt este sa schimbi canalul, iar atunci accesezi o imagine cu totul diferita. Realitatea functioneaza in acelasi fel; chiar in spatiul in care te afli, sunt alte 144 de nivele dimensionale, iar ele se afla chiar acolo, iar tu, daca ai putea sa schimbi canalul in felul in care manevrezi televizorul, ai vedea o cu totul alta lume si o cu totul alta structura. Si majoritatea fiintelor din Univers sunt constiente de acest lucru, asa functioneaza ele, asa se misca, asa se deplaseaza dintr-un loc in altul, iar constiinta este legata de asta. Deci, chiar acum, noi suntem una dintre cele mai joase nivele de constiinta care exista. Suntem la al doilea nivel, iar noi am cartografiat peste 11.200 de nivele de constiinta cu totul diferite si specifice, care se gasesc in cele 144 de nivele ale dimensiunilor existente in Univers. Apoi, sub fiecare dintre acestea, sunt milioane si milioane de derivate posibile. Ceea ce parcurgem noi acum reprezinta o schimbare de constiinta. O poti privi ca si cum «lumea se schimba si sunt probleme si tot felul de asemenea lucruri», dar, de fapt, suntem ca un fat in pantecul mamei si stam acolo si tocmai ce ne dam seama ca va trebui sa facem ceva. Ha, ha, ha!

BT: Ha, ha, ha!

D: Nu mai putem ramane acolo in continuare, trebuie sa ne miscam si trebuie sa aparem intr-un alt nivel de existenta. Si unele tari au ajuns la aceasta concluzie, isi dau seama ca nu mai putem ramane unde suntem acum, pentru ca nu vom putea supravietui aici. Sunt lucruri care se petrec si care, cu siguranta, nu vor permite acest lucru (supravietuirea).
Rusii au ajuns la concluzia ca nu exista nici macar o singura posibilitate de a ramane aici, ca trebuie sa facem aceasta schimbare foarte curand, dar problema este ca majoritatea oamenilor de pe Pamant nu-si amintesc cum sa renasca dincolo, intr-o alta dimensiune. De aceea i se acorda acum atat de mult ajutor Pamantului; sunt foarte multi oameni care chiar stiu despre ce vorbesc si care sprijina procesul! In acelasi timp, ca in cazul oricarui alt lucru, totul este polarizat, deci avem si oameni care sunt doar niste sarlatani si care nu au nicio idee despre ceea ce fac, fiind interesati mai mult de bani sau de faima, sau cam de asa ceva. Dar asta e viata, si cu asta trebuie sa ne confruntam. Nu e vorba ca e gresit sau rau, dar asta este situatia si trebuie sa mergem mai departe. Si o vom face, aceasta este una dintre trasaturile constiintei Melchizedek, noi suntem capabili sa vedem foarte clar in viitor exact ce se va intampla si stim ca totul va fi foarte din scurt, la limita, va fi putin dificil, dar vom reusi sa trecem. Iar apoi, totul va fi bine, va fi usor pentru noi toti. Odata ce ajungem acolo, vom realiza ca: Uau! A fost usor! Apoi, ne vom da seama de natura acelei lumi noi, care este foarte diferita de cea de aici. NU vom mai avea acest zbucium de aici, datorita a ceea ce suntem, cu adevarat, in interiorul inimilor noastre. Am uitat acest lucru, nu ne mai amintim – cel putin cri mai multi oameni nu isi amintesc – dar sunt cativa care isi amintesc. Asadar, va fi mult mai usor de acolo inainte. Dar, chiar acum, trebuie sa stim cum sa respiram si sa ne amintim cum era acel proces, cand am trecut de unde ne aflam, la momentul in care am ajuns pe planeta Pamant, ca bebelusi. Iar asta e tot ce facem, adica din nou acelasi lucru, la un alt nivel de existenta. Nu plecam de pe Pamant, tot ce facem este sa trecem de la o frecventa a Pamantului, la o alta frecventa a Pamantului. Deci, nu mergem nicaieri, schimbam doar circumstantele exterioare care ne inconjoara. Si… cand te vei afla in proces, iti vei aminti, pentru ca nu ai facut-o doar o data, ci de milioane de ori, doar ca nu iti amintesti.

M: Spui ca am mai trecut prin acest tip de renastere, de milioane de ori?

D: Oh, da! Din pacate sau din fericire, ideea ca traim numai o data, pur si simplu, nu este corect. Dintr-un punct de vedere Melchizedek, noi stim, nu trebuie sa ghicim, noi stim ca fiecare fiinta umana care este acum pe Pamant exista dintotdeauna! Nu a fost niciodata vreun timp in care ele sa nu fi existat! Nu sub aceasta forma, dar spiritul unei persoane, memoria, constiinta a ceea ce este s-a imprimat in caracterul sau, si toate celelalte lucruri vor ramane la fel, si, desigur, cu totii crestem, devenim tot mai batrani si intelegem lucrurile mai bine, dar tot ce vom face acum este sa ne schimbam corpurile fizice cu altceva si la un alt nivel; insa spiritul nostru este acelasi, si am facut asta de milioane de ori inainte. Si, probabil, de mai mult decat de milioane de ori.

M: Cand spui ca am mai facut asta de multe ori inainte, te referi la ciclurile cosmice si la schimbarile care au loc si care, in mod clar, ne determina sa evoluam intr-un mod diferit?

D: Ei, bine, ciclurile cosmice reprezinta totul; in termeni de constiinta si evolutie, totul se bazeaza pe cicluri. Nu exista nimic altceva. Este tot ceea ce exista; intregul Univers a fost conceput ca o sfera. Si poti aplica fiecare lege a fizicii, raportand-o la sfere si... nimic mai mult. In momentul in care ajungi sa vezi acest lucru, e foarte impresionant si poti vedea cat de simple sunt de fapt lucrurile. Dar nu mai stiu unde vroiam sa ajung cu asta. Mi-ai adresat o intrebare, nu mai tin minte exact directia in care mergeai, spune-mi din nou…

M: Deci, spuneai ca am trecut prin acest fel de nastere de milioane si milioane de ori, iar eu cred ca vroiam sa aflu ce declanseaza acest proces al renasterii, care, in mod clar, este un proces evolutiv; iar eu intrebam: oare ce anume il declanseaza?

D: OK, ei bine, e complicat. Este foarte complicat, adica ciclurile sunt complicate, nu numai ciclurile prin care trece Pamantul; incearca sa intelegi de ce este Pamantul intr-un asemenea haos chiar acum. In ce directie mergem cu toate astea? Si de ce se intampla asta? Daca privesti situatia dintr-o abordare occidentala, ei bine, se spune ca este vorba de suprapopulatie si de lipsa de minerale si toate lucrurile de acest gen... Dar, daca privesti evenimentele din perspectiva orientalilor, ei ar fi putut sa prevada cu precizie, inca de acum 10.000 de ani, ceea ce se intampla acum. Simplu! Ar fi stiut exact cum sa faca asta, pentru ca ei stiu, in legatura cu ciclurile pe care le parcurge Pamantul, si sunt multe, ca unul dintre aceste cicluri se numestePrecesiunea Echinoctiilor si ca este un ciclu care dureaza 25.625 de ani, iar acest ciclu este cel prin care am trecut in 21 decembrie 2012. Am trecut prin aspectul fizic al acestui ciclu, planeta noastra indepartandu-se de centrul galaxiei; iar in acel moment, am inceput sa ne deplasam catre centrul galaxiei. Iar ei stiu, din timpuri indepartate, despre latura intunecata a acelui ciclu; cand te afli in celalalt capat al sau incepi sa te misti indepartandu-te de centrul galaxiei si intri in intuneric, acel ciclu se misca in directia masculina, iar barbatii preiau controlul planetei. Ei protejeaza femeile si copiii si toata omenirea, pe masura ce intram in intuneric. Problema e ca atunci cand ne apropiem de incheierea acestui ciclu, barbatii se comporta ciudat, incep sa devina dominatori, si au loc razboaie si tot felul de asemenea lucruri, pentru ca ei ies din starea de echilibru, iar de atunci, din in acea zi de 21 decembrie 2012, femeile incep sa preia controlul, barbatii urmand sa l-il predea. Ei vor inceta sa mai faca ceea ce fac si le vor permite femeilor sa-si indeplineasca misiunea lor. Acest schimb se petrece dintotdeauna, intr-un fel sau altul. Ceea ce facem noi este... daca ai fi intrebat un tibetan, in urma cu 5.000 de ani, despre ceea ce ar fi urmat sa se intample acum, ar fi explicat exact acelasi lucru, si anume ca toate sistemele globale pe care barbatii le-au cladit, sistemele financiare si toata structura pe care au construit-o, pentru ca barbatii asta fac, toate acestea se vor narui, pentru ca lumea nu mai este sustinuta de energia masculina. Vor trebui sa cedeze rolul dominant. Pe de alta parte, femeile vor incepe sa implementeze un alt mod de a percepe viata. Aceleasi femei vor vindeca aceste probleme, si veti vedea lumea trecand printr-o transformare, si este pur si simplu incredibil pentru puterea de intelegere a occidentalilor. Acest ciclu tranzitoriu se numeste «yuga», iar orientalii stiu exact cat de lungi sunt, cand se termina, iar noi trecem prin diferite stadii ale acestora. Ei le-au urmarit, si, de indata ce ajungem in acelasi punct in care am inceput, aproape de centrul galaxiei, acela este momentul in care femeile incep sa devina ciudate... si incep sa fie autoritare... si toate aceste lucruri incep sa se petreaca... si, foarte curand, barbatii vor incepe sa spuna: Ah, nu mai suport!... si atunci trec de acel moment si preiau ei puterea si ne protejeaza din nou, pe masura ce intram in intuneric. Si e foarte frumos! Nu este nimic in neregula cu asta, exceptand faptul ca, atunci cand ajungem in acel loc din „kali yuga”, in punctul de distrugere, nimeni nu vrea sa creada, nimeni nu vrea sa renunte la ceea ce are, dar va pot spune ca lucrurile la care va trebui sa renuntati nu reprezinta nimic, in comparatie cu ceea ce veti primi! Ha, ha, ha!

BT: E incurajator ceea ce ne spui, Drunvalo, pentru ca, in timp ce inregistram acest interviu, la inceputul lunii octombrie 2013, se intamplau niste lucruri majore, eram la un pas de razboi cu Siria, iar acest conflict s-a aplanat foarte repede. Si mai este si actuala criza economica din SUA. Lucrurile par sa se intample foarte repede. Drunvalo, suntem deja in mijlocul acestui proces? Asistam la prabusirea energiei masculine?

D: Da, dar, momentul exact e greu de prezis. Am discutat pe aceasta tema cu popoarele indigene de pe glob, inclusiv cu urmasi ai popoarelor stravechi din sistemele tibetane si hinduse, pentru ca ei sunt batrani si privesc lucrurile dintr-o cu totul alta perspectiva. O parte din acest proces este foarte greu de tradus dintr-o perspectiva occidentala, deoarece noi credem ca suntem corpurile noastre fizice si ca lumea exterioara este solida si foarte reala, dupa felul in care o percepem noi, dar vom descoperi ca lumea feminina se bazeaza pe un alt mod de a percepe realitatea si ca ceea ce credem ca e solid nu este chiar atat de solid pe cat credeam. Totul e mult mai mult sub controlul energiilor provenite din inima decat am fi visat vreodata. A fost un timp cand stiam, insa, in acest moment, suntem cu valul pe ochi. Acest mod diferit de a percepe lumea consta in faptul ca tu creezi tot ceea ce vezi; facem acest lucru chiar acum, cu fiecare respiratie. Si tu o faci, chiar acum, in aceasta lume. Exista insa un interval de timp, care este mereu altul, in care poti urmari procesul; daca mentii o atentie clara asupra fiecarui gand si sentiment pe care il ai, generezi tot ceea ce exista in jurul tau! Pana la cele mai indepartate stele! Despre asta este vorba in scrierile antice. In sutrele inimii, aceasta era calea straveche, si ne vom intoarce la acest mod de perceptie, doar ca, de aceasta data, vom merge mai departe decat am facut-o vreodata inainte. Acesta nu este un ciclu al Precesiunii Echinoctiilor, nu e un cerc care se tot invarte, repetand aceleasi lucruri, desi, intr-un fel este, unele lucruri din ciclu fiind aceleasi, dar este mai mult o spirala care se invarte. De fiecare data cand ajungem in puncte similare, dar reactionam la ele in mod diferit si evoluam, ne vindecam, devenind tot mai buni in ceea ce facem. Peste tot in lumile indigene se spune ca acest ciclu este unul diferit de oricare altul pe care l-au vazut sau cunoscut, iar aceasta este o afirmatie importanta. Toti spun acelasi lucru, ca acest ciclu este foarte neobisnuit, si ezita sa vorbeasca despre acest aspect, este foarte greu sa-i convingi sa abordeze subiectul, pentru ca aproape ca depaseste pana si puterea lor de intelegere. Acesta este un ciclu maret, este un salt urias in constiinta, nu este una dintre micile trepte, ci o treapta inalta, si la acest lucru fac toti referire.
Mayasii il privesc diferit, ei il raporteaza la «Long Count (Numaratoarea lunga)», care reprezinta un ciclu de 5.125 de ani; dar, in momentul in care iei in considerare 5 astfel de cicluri, care incep exact in momentul 21 decembrie 2012, si le pui cap la cap, ele nu se vor potrivi, vor fi in mod constant cicluri diferite, in etape diferite. Dar daca inmultesti 5.125 cu 5, rezultatul este 25.625 de ani, care este ciclul Precesiunii Echinoctiilor, si exista un moment in care ele se potrivesc perfect. Iar noi tocmai am trecut prin asa ceva. Pentru a putea intelege cand si cum se va intampla si ce anume declanseaza aceste cicluri, atat triburile mayase, cat si hopi, si multe alte triburi indigene de pe glob spun: trebuie sa intelegem ca exista aspectele masculin si feminin. Aspectul masculin este logic si precis, asa ca ei pot privi cerul, stelele, si pot spune cu o precizie de secunde cand se termina acest ciclu, dar nu pot spune cand va incepe noul ciclu, pentru ca nu aspectul masculin decide, ci aspectul feminin! Aspectul feminin va decide, numai aspectul feminin, nu cel masculin. Toti spun acest lucru, asa ca apare o fereastra in timp, ce se numeste «sfarsitul timpului» si care dureaza, in mod normal, 7-8 ani. Știm cand a inceput, pe 24 octombrie 2007, insa nu stim exact cand se va inchide. In toate consiliile din Guatemala si Yukatan si in diverse alte locuri de pe planeta unde am vorbit despre acest lucru, toata lumea spune: «nu stim precis cand se va termina, dar credem ca va fi in noiembrie sau decembrie 2015». Iar eu am spus ca, daca pana la 1 ianuarie 2016 nu se va intampla nimic, mayasii au gresit. Din punctul lor de vedere, pana cum nu am iesit deloc din ciclu, desi acest lucru se poate intampla oricand, in orice secunda. Asa ca va trebui sa asteptam pana la 1 Ianuarie 2016, pentru a putea fi siguri daca ciclul s-a incheiat sau nu. Schimbarile despre care vorbesc, si care reprezinta ceva atat de vast, fac referire la faptul ca trecem printr-o schimbare de constiinta si ca percepem totul intr-un mod cu totul nou, intr-un mod in care, brusc, totul incepe sa devina foarte simplu, si incepem sa intelegem. Desi, acum, aceasta schimbare e un mister chiar si pentru stiinta, noi vom intelege foarte clar!

Sursa: editura_foryou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu