miercuri, 23 octombrie 2013

Noua Ordine Mondiala – scurta istorie

Lucrarea „Final Warning” (Avertisment final) de David Allen Rivera reprezintă sursa exhaustivă de informare în ceea ce priveşte natura şi originea acţiunii de înființare a unui Guvern Mondial. Ea include un studiu foarte elaborat şi profund asupra rolului pe care l-au avut şi încă îl mai au feluritele ramuri ale uriaşei conspiraţii de subjugare şi control a umanităţii, din care fac parte în primul rând Rezerva Federală a Americii, Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR), Comisia Trilaterală şi grupul Bilderberg.


Pe scurt, istoria Noii Ordini Mondiale poate fi trasată începând cu formarea organizaţiei aşa-zişilor „Iluminaţi” şi cu punerea în scenă a Revoluţiei Franceze de la 1789. Pas cu pas, mai apoi au fost formate legăturile necesare şi atrase figurile importante din aproape toate domeniile de bază ale vieţii sociale, în special din cele care aveau putere de influenţă asupra maselor. Ideologia perversă a „Iluminaților” a fost insinuata cu multă dibăcie, astfel încât cei atrași în organizație să-şi imagineze că luptă pentru idealuri măreţe și nobile. Însă atunci când îşi dădeau seama că lucrurile stau exact pe dos, era prea târziu pentru a mai face pasul înapoi. Jurămintele organizaţiei sunt teribile şi totodată satanice.

În anul 1913 Statele Unite au fost practic preluate de bancheri prin înfiinţarea Băncii Rezervei Federale; apoi a urmat fabricarea celor două Războaie Mondiale, naşterea comunismului şi înfiinţarea Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Aceasta a fost infiltrată – ca orice alt organism politic important de pe planetă – de conspiratori ai „Iluminaţilor”. Membrii acestei grupări nefaste, satanice, care este gruparea „Iluminaţilor”, au deţinut controlul timp de 237 de ani asupra destinului SUA, iar în prezent sunt disperaţi să forţeze un guvern unic socialist la nivelul întregii planete, pe care ei să-l controleze în totalitate. 
Pentru mulţi oameni aceste aspecte pot să pară incredibile, desprinse parcă dintr-un film cu James Bond, dar cu toate acestea cei care cunosc dedesubturile acestei situaţii ştiu prea bine că toate acestea sunt perfect adevărate. De altfel, nici nu este dificil de observat şi corelat o multitudine de fapte şi elemente, pentru a ne convinge de aceasta. Numai lenea, prostia şi obtuzitatea minții, precum şi lipsa inteligenței îi poate face pe oameni să nege prosteşte ceea ce este evident şi clar ca lumina zilei. La o astfel de percepţie tâmpă a contribuit din plin şi mass-media, refuzând să prezinte maselor adevărul despre „Iluminați”, ba chiar străduindu-se din răsputeri să-l ascundă şi să-i nege existenţa.

În anul 1910, un mic grup de bancheri s-a reunit în secret pe o mică insulă lângă coasta statului american Georgia. Scopul bancherilor era acela de a pune la punct un plan prin care să distrugă structura financiară a Americii. Pentru a reuşi aceasta, ei l-au propulsat pe Woodrow Wilson în scaunul de preşedinte al SUA; în realitate, Wilson nu era decât o simplă păpuşă în mâinile „Iluminaţilor”. Într-adevăr, el nu s-a dezis de acest rol şi în 1913 a semnat actul de condamnare a Americii la sclavie: legea de înfiinţare a Rezervei Federale şi a sistemului de impozitare (Fiscul american).
În anul 1921 aceiaşi bancheri înfiinţează Comitetul de Relaţii Externe (CFR). Unul dintre grupurile de studiu a politicii finanţelor şi a relaţiilor externe din cadrul CFR devine parte a Departamentului de Stat American în anul 1941. Scopul secret al acestui grup de studiu format din bancheri „Iluminaţi” era acela de a condiţiona Congresul american şi populaţia SUA pentru a permite înfiinţarea Naţiunilor Unite. Această organizaţie, iniţiată în 1945, care în realitate nu îşi propune deloc să promoveze pacea în lume şi cooperarea, a reprezentat primul pas către formarea unui guvern mondial. De atunci înainte, acesta a fost servit lumii întregi sub numele şi conceptul de „Noua Ordine Mondială”.

La rândul lui, Comitetul pentru Relaţii Externe (CFR) este controlat de Organizaţia Mesei Rotunde, un grup de britanici elitişti, care nu sunt altceva decât urmaşii ordinului „Iluminaţilor”. Ei sunt de fapt aceia care controlează evenimentele la nivel global sau cel puţin se străduie să facă aceasta prin toate mijloacele. În primul rând, prin intermediul şantajului, a corupţiei şi a fricii, ei controlează liderii mondiali ai principalelor state-puteri ale lumii, precum şi finanţele care susţin economiile acestor țări prin intermediul băncilor şi mai ales al Băncilor Centrale pe care ei le stăpânesc în totalitate în aceste ţări. 
Membrii acestei elite satanice sunt cei care aleg cine să fie preşedinţii de stat şi tot ei sunt cei care dispun ca aceştia să fie ucişi, dacă evenimentele nu se desfăşoară în conformitate cu planurile lor. Exemple în această direcţie sunt numeroase: Kennedy, Anwar el-Sadat, Reagan şi chiar Papa Ioan Paul al II-lea (ultimii doi doar cu rol de avertisment, deoarece ei au scapat atentatelor asupra vieții lor) etc. De asemenea, elita sau cabala criminală este cea care hotărăște împingerea omenirii într-un război mondial şi chiar a făcut-o de două ori până acum, însă strădaniile lor de a declanşa şi cel de al Treilea Război Mondial s-au lovit pentru prima dată de un zid de oţel, care nu a putut şi nici nu va putea fi străpuns. Pentru aceste fiinţe satanice, care se autodenumesc „elita mondială”, nu există nicio valoare umană. Deşi planurile lor au fost ţinute în cel mai mare secret, totuşi ele au fost făcute cunoscute pe diferite căi în ultimii 2000 de ani.



Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu