miercuri, 23 octombrie 2013

Revista americana TIME MAGAZINE – exemplu al felului in care este controlata mass-media din SUA

Faptul că presa internaţională, precum şi posturile de televiuziune şi de radio din întreaga lume sunt controlate în mod direct sau indirect de cabala malefică a „Iluminaţilor”, nu mai este un secret decât pentru cei care nu văd pădurea din cauza copacilor. Totuși, parcă mai mult decât în alte părți ale lumii, această mascaradă a devenit din ce în ce mai evidentă in Statele Unite.



Deşi America pretinde de decenii ca reprezintă „tărâmul democraţiei” şi „ţara tuturor posibilităţilor”, s-a dovedit şi se dovedeşte în continuare că lucrurile sunt exact pe dos. A devenit chiar hilar să ne raportăm la realitatea americană ca fiind „pilonul democraţiei mondiale’’, când în realitate ea este un teatru de prost gust, despre care tot mai mulţi îşi dau seama că e fals. Alegeri măsluite şi puternic influenţate, corupţie la vârf, privarea drepturilor de acţiune liberă a propriilor cetăţeni, precum şi o mass-media integral vândută cabalei malefice sunt doar unele dintre aspectele importante pe care Amrica, deşi le ridică la rang de principii inalienabile pentru o societate modernă, este totuși prima care le încălca într-un mod flagrant şi totodată ruşinos.
Un exemplu semnificativ este numărul 12 din volumul 182, din 16 septembrie 2013, al revistei TIME MAGAZINE. O simplă alăturare a fotografiilor copertei principale a revistei care a apărut în SUA şi în alte regiuni ale lumii este edificatoare pentru a ne arăta cum manipulează şi prosteşte mass-media americană populaţia SUA. In iureșul actual al unei situații foarte tensionate pe plan mondial, legată mai ales de evenimentele din Siria si de acțiunile si intențiile marilor puteri ale lumii, în care Rusia joacă un rol predominant, revista TIME din America găsește de cuviință să prezinte cetățenilor țării o copertă desprinsă parcă din jocurile de copii. Ai spune ca sărmanii oameni nu știu pe ce lume trăiesc, dacă la putere nu s-ar afla de fapt cenzura grosolană si manipularea penibilă a populației.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu