duminică, 29 decembrie 2013

2014-2020. Vor fi schimbări de neconceput

spatiuDin punct de vedere economic vor fi schimbări de neconceput în momentul de față. Treptat organismul nu va mai tolera alimentația denaturată, omul fiind nevoit să se alimenteze corect. Marii procesatori de alimente denaturate se vor prăbusi spectaculos… oricât ar încerca unii să creeze o altă impresie ( folosindu-se de publicitatea agresivă ) oamenii vor constata că sănătatea lor este strâns legată de consumul alimentelor naturale neprocesate. Organismul uman, treptat, nu va mai tolera decât alimente care au fost cultivate în zona în care conviețuiesc. Cerealele, fructele, legumele, semintele, produsele apicole etc. prosuse pe o rază de maxim 700 km față de locul în care trăim vor fi compatibile cu organismul fizic și bine asimilate din punct de vedere bio-energetic. Acest lucru va dinamiza agricultura și industria locală.
Medicina alopată împreuna cu tot sistemul aferent va dispărea pas cu pas. Vor rămâne doar unitătile de urgență și cele de diagnostic. Va apărea și se va dezvolta spectaculos medicina energetică. Industria farmaceutică va fi practic dărâmată. Vorbim de prăbușirea unor mari sectoare economice  la nivel planetar. Sistemul bancar va cunoaște și el schimbări majore. Economia mondială se va desfășura pe mai multe planuri, cu mai multe viteze și mai multe sisteme financiare.
Din punct de vedere demografic vor fi scimbări foarte mari. Modificările de climă vor determina devierea traseelor unor uragane către zone aglomerate din coastele oceanelor. Vor apărea numeroase probleme generate de întețirea fenomenelor meteorologice extreme. Toate acestea vor determina o serie de migrații ale populațiilor către zone mai sigure…
În aceste vremuri vom avea parte de scimbări si la nivelul conștiinței umane. Toți vor înțelege că bogătia este asemenea unei colivii de aur. Noile nevoi ale omenirii vor fi cu totul altele preocuparea de bază va fi fericirea… Mare majoritate a populației va fi atrasă de artă, cultură, știință, auto cunoaștere și auto dezvoltare, turism , explorări. Acestea vor devenii ocupările de bază. Cei care pătrund în interior si urmează un drum spiritual, sunt ajutați în aceste vremuri tulburi. Ceilalți… în  altă viață.
sursa(Chemarea Atlanților pag.322-326, R.R. Editura Deceneu)
Articol preluat de pe inforor.com

2 comentarii:

 1. Nu ai terminat articolul....il termin eu:
  "Inainte ca toate astea sa se intample, va curge mult sange vinovat si nevinovat"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa speram ca partea asta nu se va realiza si ca se vor intampla "minuni"!

   Ștergere