duminică, 29 decembrie 2013

Horoscop 2014: Afla previziunile astrale pentru anul viitor

horosocp - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Anul 2014 bate la usa. Afla care sunt previziunile astrale, pentru a sti cum iti va merge anul viitor.

Horoscop 2014: Berbec
Anul 2014 va fi pentru Berbeci mai usor decat a doua jumatate a lui 2012 si intregul an 2013. Berbecii vor regasi o bucurie sublima in fiecare rutina a zilei. Va exista o usoara indoiala in privinta banilor care, desi vin suficient de multi, Berbecii sunt usor nelinistiti ca nu vor mai veni. Este foarte posibila schimbarea locului de munca, iar jobul la care au visat toata viata sa se transforme, in sfarsit, in realitate. In relatii, este recomandat sa nu mai fie chiar atat de analitici si nu mai transforme totul intr-o afacere.
2014 este un an al realizarilor.

Horoscop 2014: Taur
Pentru Tauri, anul 2014 va fi unul dedicat familiei si intimitatii in cuplu. Pentru ca banii vor veni foarte multi si le vor asigura o stabilitate financiara solida, vor putea sa faca tot felul de aranjamente in casa: schimba mobila, redecoreaza caminul. Le mai raman bani si pentru investitii, chiar si in imobiliare.  Mai mult, ajuta si pe altii sa isi rezolve problemele financiare. Este recomandat sa nu fie prea duri cu ei insisi.
2014 este un an norocos.

Horoscop 2014: Gemeni
In anul 2014, la Gemeni vor suferi transformari majore la capitolele comunicare, emotii, studii, contacte sociale. Devin mai economi, au mai multa grija de finantelor lor, proprietati si bunuri, sunt mai prudenti. Comunicarea ii poate ajuta sa-si suplimenteze veniturile in 2014. Se anunta un an plin de calatorii de scurta durata. Anul 2014 inseamna pentru Gemeni largirea ariei de cunostinte si relatii, care sa-i poate ajuta in diverse probleme cu care se pot confrunta. Lunile septembrie si octombrie sunt bogate din toate punctele de vedere.
2014 este anul schimbarilor.


Horoscop 2014: Rac
Pentru Raci, 2014 inseamna recreere. Isi dau seama ca familia, copiii si timpul liber au mai multa importanta decat restul lucrurilor, asa incat intreaga lor energie se concentreaza doar asupra acestor aspecte. Vor reusi totusi sa echilibreze balanta munca-familie, astfel incat nimic sa nu umbreasca fericirea caminului. Septembrie este luna castigurilor substantiale din punct de vedere banesc, insa tot anul se bucura de o forta creatoare iesita din comun.
2014 este anul creativitiatii.

Horoscop 2014: Leu
Pentru Lei, anul 2014 se anunta abundent, in special dupa luna iulie. Parca fac bani din piatra seaca, pe orice pun mana, se transforma in bani. Intreaga atentie se indreapta spre cariera, reputatie, venituri, posesiuni. Se anunta sporirea responsabilitatilor, in special la job, iar noile schimbari ii incanta pentru ca le considera oportunitati de dezvoltare personala. Nici in plan sentimental lucrurile nu stau rau, cele mai prolifice luni in amor fiind aprilie si noiembrie.
2014 este anul constructiei.

Horoscop 2014: Fecioara
Anul 2014 are multe oportunitati de calatorii pentru Fecioare. Un an excelent pentru comunicare  si studii. Inveti si absorbi cat mai multe informatii din toate domeniile, in special cele care au legatura cu credintele si filosofiile personale. De asemenea, esti deschis sa impartasesti si celor mai tineri decat tine informatiile pe care le dobandesti. Dragostea si romantismul nu sunt capitole la care sa exceleze in 2014, intrucat isi concentreaza intreaga atentie pe cariera si studii. Insa, in lunile februarie, august si octombrie se intrevad intervale in care dragostea va fi la cote maxime.
2014 este anul dezvoltarii personale.

Horoscop 2014: Balanta
Pentru Balante anul 2014 se deschid cai de comunicare in mai multe directii. Apar in viata lor persoane din trecut cu care reinnoada firul prieteniei. Balantele isi largesc cercul de cunostinte si relatii care ii pot ajuta la un moment dat. De asemenea, persoanele respective le vor solicita ajutorul in diverse situatii.  Pentru ca numarul solicitarilor din partea celorlalti va fi mai mare decat numarul solicitarilor lor de ajutor, este recomandat ca Balantele sa invete si sa refuze atunci cand se poate. Din punctul de vedere al sanatatii si al fortei, Balantele vor fi in forma maxima dupa 24 septembrie.
2014 este anul reintalnirilor.
Horoscop 2014: Scorpion
Scorpionii sunt inclinati in 2014 sa acorde atentie detaliilor. In plan profesional le vor fi recunoscute calitatile si meritele. La inceputul anului se pot planta semintele unui proiect nou, ale carui roade se vor vedea abia spre sfarsitul anului. In mai, iunie si august se anunta luni prolifice din punct de vedere amoros. In lunie februarie (spre sfarsit) si aprilie (toata luna) se prevad perioade dificile din punct de vedere financiar. Cautarile interioare incepute in 2013 isi vor arata efectele anul viitor.
2014 este anul rezultatelor.

Horoscop 2014: Sagetator
Pentru Sagetatori 2014 este provocator din toate punctele de vedere si in sensul bun al cuvantului. Isi vor largi aria de prieteni, cunostinte, relatii. Afacerea va aduce beneficii majore datorita noului cerc de prieteni. Dintre noile cunostinte facute, unele persoane se vor detasa si se vor transforma in prieteni adevarati. Din punct de vedere amoros, cele mai bune luni vor fi martie, iunie, iulie, august. In 2014 se vor vedea rezultatele zbaterilor continue din ultimii 4-5 ani, cand au avut parte de multe suisuri si coborasuri in afaceri.

2014 este anul vestilor bune.

Horoscop 2014: Capricorn
Capricornii traiesc tot felul de transformari personale in 2014. Banii vin si achizitioneaza diverse obiecte pentru casa. Viata de familie este la cote maxime, Capricornii bucurandu-se de suportul familiei. Sunt sanse pentru achizitionarea unei case noi, iar pentru altii Capricorni se intrevede posibilitatea de a lucra de acasa. Cercul de prieteni se restrange pentru unii dintre Capricorni, insa cei care raman sunt prieteni adevarati. Din punct de vedere financiar, cele mai prospere luni sunt august si septembrie.
2014 este anul parteneriatelor.

Horoscop 2014: Varsator
Pentru Varsatori, anul 2014 este plin de transformari, asocieri si parteneriate. Pentru unii Varsatori se anunta cereri in casatorie, pentru unii Varsatori celibatari sunt sanse pentru intalnirea jumatatii, fie intr-un cabinet medical, fie intr-o institutie de invatamant. Lunile de maxima intensitate amoroasa sunt iunie, iulie si octombrie. Au loc, de asemenea, transformari de ordin financiar. Mintea le lucreaza si descopera tot felul de oportunitati care se transforma in bani.
2014 este anul viselor transformate in realitate.

Horoscop 2014: Pesti
Anul 2014 se anunta pentru Pesti a fi unul al eliberarilor spiritual. Intuitia lor cunoaste un nivel superior, care le confera optimism, speranta si protectie spirituala. Pestii gasesc resurse financiare care sa le confere stabilitate in familie. Din punct de vedere amoros, cele mai bune luni sunt februarie, martie si aprilie. Din punctul de vedere al carierei, o schimbare importanta se va produce in octombrie. Pestii vor mai avea de luat cateva decizii riscante,pe care nu au cum sa le ocoleasca, ci sa le infrunte cu intelepciune.
2014 este anul eliberarilor.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu