duminică, 29 decembrie 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 28, 29 decembrie 2013

28 decembrie 2013 


shanghai
China a aprobat sâmbătă o formă mai lejeră a ”legii copilului unic” și abolirea sistemului lagărelor de muncă, ca parte a reformelor propuse de regimul de la Beijing.
Conducerea Partidului Comunist a anunțat aceste măsuri luna trecută, după o reuniune care a trasat obiectivele pentru următorul deceniu.
Potrivit noii politici demografice, cuplurile vor putea avea doi copii, dacă unul dintre părinți a fost unicul copil în familie. Vechea formă a legii prevedea că un cuplu putea face al doilea copil, dacă ambii membri ai cuplului au fost singuri la părinți.
Planul a fost luat în calcul în urmă cu cinci ani, pe fondul îngijorărilor că limitarea sporului demografic pune în pericol creșterea economică și duce la o îmbătrânire rapidă a populației, cu consecințe financiare nesustenabile.
COMENTARIU SFATUITOAREA:

Era o masura legitima, atata timp cat populatia Chinei nu mai traieste strict in granitele tarii, ci a inceput de mult timp "invadarea lumii" pe cale pasnica, economica.


29 decembrie 2013 

Prin această relaţionare Rusia-Germania, se cutremură şi se va cutremura puternic, din nefericire pentru noi!


"În baza acestui simbol - Hodorkovski - care se va dezvolta în continuare, o să vedem o altă abordare a relaţiilor reciproce dintre Rusia şi Germania, lucru care, pentru geopoliticieni, va însemna mult în analizele lor pentru că lumea de sorginte euroatlantică, prin această relaţionare Rusia-Germania, se cutremură şi se va cutremura puternic, din nefericire pentru noi, care ne-am orientat foarte puternic euroatlantic de abia în ultima vreme Traian Băsescu şi administraţia reprezentată de către el a avut o abordare mai inteligentă şi mai pragmatică legată de Germania, ceea ce va însemna mult şi pentru noi", încheie consultantul politic. 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cozmin-gusa-hodorkovski-a-trait-o-drama-ce-implica-gratierea-oligarhului_1345464.html#ixzz2otj5KkkZ 


COMENTARIU SFATUITOAREA:

Rusia a aplicat in cazul lui Mihail Hodorkovski o metoda veche a serviciilor secrete si anume cea a implantarii "conservelor", reprezentata de "asa-zisii" dizidenti, ei urmand sa faca politica tarii din care proveneau si pe care o blamau in fata lumii intregi. In acest caz, Rusia isi continua procesul de cucerire economica a Europei. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu