marți, 28 ianuarie 2014

Anul Calului de Lemn: cum sa atragi energia Feng Shui

Potrivit zodiacului chinezesc, odata cu ziua de 31 ianuarie, incepe anul Calului de Lemn, care simbolizeaza un nou inceput pe plan profesional, financiar si personal. Afla cum poti atrage energia Feng Shui a acestui an.

Trecerea in noul an reprezinta, pentru multe persoane, un nou inceput. Fiecare an chinezesc reprezinta unul dintre cele 12 animale astrologice si, implicit, o anumita energie. Potrivit zodiacului chinezesc, odata cu ziua de 31 ianuarie, incepe anul Calului de Lemn, an ce se va incheia pe 18 februarie 2015. Calul de Lemn simbolizeaza un nou inceput nu numai pe plan profesional si financiar, ci si pe cel personal.
Acest cal aduce o energie specifica elementului Lemn, o energie a renasterii si a dezvoltarii. Asadar este momentul propice pentru a va face planuri si a lua decizii importante, fiind un an in care totul se va petrece foarte rapid. 2014 este un an in care norocul domina, iar munca depusa, cat si determinarea au rezultate triumfatoare.
Anul Calului de Lemn este ocazia perfecta de a va transforma viata si de a o orienta catre o noua directie, deciziile financiare fiind cele mai avantajate. Pentru a intampina pe 31 ianuarie cum se cuvine anul Calului de Lemn, specialistii Feng Shui ne ofera cateva sfaturi in aceasta privinta.
1. Culoarea rosieAnul Calului de Lemn
In acest an, apeleaza la culoarea rosie, simbolul prosperitatii si al abundentei. Pentru a nu face investitii majore, achizitioneaza cateva accesorii rosii, precum un covor, perne decorative sau un fotoliu cu un imprimeu deosebit. De asemenea, poti vopsi unul dintre pereti in aceasta culoare, urmand sa o scoti in evidenta cu ajutorul unui mobilier alb.
Nu uita sa porti ceva rosu in acea zi!

2. Flori
Pentru a primi cum se cuvine noul an, este important sa ai in locuinta flori proaspete. Florile isi manifesta asupra noastra energiile si ajuta in obtinerea norocului, frumusetii si implinirii, asadar ele nu trebuie sa lipseasca din caminul tau.

3. Bani
Banii sunt un motiv recurent in arta Feng Shui. Pentru a avea parte de ei in acest an, specialistii ne sfatuiesc sa ii amplasam in plicuri rosii, urmand, apoi, sa le oferim cadou copiilor.

4. Atrage energiile
Anul Calului de Lemn
Acest an este perfect pentru a renunta la ce era vechi in viata ta si a te bucura un inceput fresh. Este foarte important sa profiti de energia pozitiva a acestuia; pana la miezul noptii de 31 ianuarie, nu uita sa deschizi o fereastra sau o usa din locuinta ori biroul tau, pentru a-i permite noii energii sa patrunda.

5. Noroc
Feng Shui-ul este practicat si cu scopul de a atrage norocul, indiferent ca ne referim la cel in dragoste, bani, profesie si nu numai. Ca sa ai noroc in acest an, ai nevoie de 5 portocale, pe care sa le amplasezi in locuinta: una va fi asezata in centrul acesteia, iar celelalte in cele 4 directii.

Sursa: condo.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu