marți, 28 ianuarie 2014

Misterele din muntii Romaniei: 5 locuri unde te trec fiorii

caraiman.jpg
Pasionatii genului thriller pot avea parte de vacanta perfecta alegand ca destinatie unul din cei cinci munti din Romania, invaluiti in mister. Afla care sunt acele locuri despre care se spune ca dau fiori pana si celor mai curajosi turisti.

Muntii Buzaului sunt cunoscuti in mediile oculte, si in cele foarte "terestre", mai ales ale armatei, ca regiune unde se manifesta fenomene ciudate: disparitii de persoane, aparitii de Obiecte Zburatoare Neidentificate, ape vii, izvoare radioactive, defectari ale aparaturii electrice, voalarea filmelor fotografice.

Nu este de mirare ca in Muntii Buzaului stabilise generalul Ilie Ceausescu o subunitate cu un caracter ocult, pentru a "puncta" si antrena soldati pentru unitatea de paranormali pe care voia s-o infiinteze. Aceasta zona, ce pare din alta lume, este denumita de localnici "Tara Luanei", un taram al misterelor, mesajelor ocultate si manifestarilor paranormale, potrivit blogului templulsecretelor.Muntele tamaduitor 


De "Gura de Rai" din Muntii Bucegi a auzit cineva? Este o regiune de aproximativ 1 km situata sub Muntele Omu si Sfinx, undeva pe langa "Sapte Izvoare", unde pana si cei mai sceptici dintre oamenii care au ajuns acolo au realizat ca se intampla ceva ciudat. Anume ca organismul se refacea in totalitate dupa orice fel de efort la care fusese supus.

S-au adus in discutie campuri electromagnetice si alte anomalii, pentru ca refacerea functiilor organismului se facea la o rata mult prea mare ca sa poate fi explicata medical.

Apoi se mai vorbeste si despre cutremurele care au fost in 1993, in luna august. S-a discutat atat in presa, cat si in cercuri restranse despre presupusele tuneluri subterane ce se afla in interiorul Muntilor Bucegi. Se pare ca acele cutremure din 1993 se datoreaza tunelurilor subterane ce au fost facute de alte civilizatii. Legat de acest lucru, exista persoane ce cred cu tarie ca aici traiesc chiar extraterestri sau cel putin civilizatii necunoscute noua. Poate lucrul cel mai ciudat care s-a intamplat in legatura cu aceste tuneluri este ca armata romana si chiar masonii se preocupa de ele, potrivitproalpin.ro.

Pestera Polovragi
Pestera Polovragi
Blestemul lui Zamolxis 

Pe malul Oltetului, intr-o ambianta de vis, in mijlocul naturii ne priveste ochiul negru al unei pesteri in care a fiintat odinioara insusi Zamolxis, Zeul-Om atat de iubit de daci. Numita printre altele, pestera lui Zamolxis, Pestera lui Pahomie sau Pestera Polovragi, formatiunea carstica din muntii Olteniei ascunde taine nebanuite.

Zvonurile despre comorile dacice ascunse in Polovragi au atras sumedenie de rauvoitori si aventurieri lacomi. Toti acestia au avut parte de morti tragice in incercarile lor nesabuite de a tulbura linistea locului. Se spune ca blestemul lui Zamolxis inca vegheaza locul. Stau marturie zecile de cazuri, povestite in popor, despre ciobani carora le-au disparut oile, vacari care au ramas fara vacile din fata ochilor, nuntasi carora le disparea de pe mese bautura si mancarea - lasandu-i muti de spaima si bolnavi de nebunie. Entuziastii fenomenelor paranormale numesc zona "Triunghiul Bermudelor din Oltenia", potrivit descopera.ro.

Muntii Godeanu
Muntii Godeanu
Punte catre extraterestri

Miturile sumeriene, egiptene, mayase, chineze, ca sa citam numai pe cele mai cunoscute, vorbesc despre fluviul ceresc al creatiei, denumit cand coloana de sustinere a cerului, cand crocodil sau dragon. Cert este ca toate aceste denumiri se refera la cordonul ombilical care facea legatura dintre Cer si Pamant, fiind o poarta de legatura cu Universul, nimeni alta decat ceea ce anticii o denumeau Axis Mundi (Axa Lumii).

Conform unei teorii controversate, dar nu lipsita de argumente, prin axa lumii, favorizata de puternicul flux energetic au debarcat extraterestrii, creand Oamenii Primordiali. Dupa unii cercetatori, Axa Lumii trece prin maximul energetic al planetei, situat in Masivul Godeanu, dupa altii ar trece prin muntele sacru al dacilor – Kogaionon, scrie independent-al.ro.

Cele mai vechi scrieri din lume 

Muntii Neamtului par a fi o zona plina de mistere pe care istoria nu le-a elucidat inca. La poalele Ceahlaului, in zona denumita Vadu Rau, unele sapaturile arheologice au scos la iveala artefacte bizare, printre care o structura de piatra care seamana uimitor de tare cu ceea ce consideram astazi ca ar fi un OZN.

Piatra este de o duritate extrema, "nu este nici ciment, nici argila, nici vreun alt adeziv cunoscut si folosit de-a lungul istoriei, pana azi. Aici au mai fost gasite tablite din lut, imprimate cu pictograme care s-ar putea dovedi a fi forme ale celei mai vechi scrieri din lume, fiind datate cu aproximativ 1.000 de ani inaintea placutelor sumeriene, potrivit blogului dezvatatorul.


Sursa: http://www.dailybusiness.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu