marți, 28 ianuarie 2014

Horoscop elemental. Apa, Aerul, Pamantul si Focul dezvaluie caracterul fiecarei zodii

element1
In functie de zodia in care te-ai nascut, te incadrezi intr-unul din cele patru elemente esentiale, Foc, Pamant, Aer si Apa, care sunt componente de baza ale astrologiei si care iti dezvaluie personalitatea amoroasa si nu numai.

Horoscopul elemental face totodata referire la caracterul fiecarei persoane si la felul in care se ghideaza in viata, in functie de pornirile instinctive.

Asadar, iata care sunt elementele ce guverneaza zodiile si ce spun acestea despre nativi.

FOCUL – Berbec, Leu si Sagetator

Persoanele nascute sub semnul Focului sunt persoane capabile sa “aprinda motorul” in diferite aspecte ale vietii.
Cauta mereu sensul vietii si sunt percepute ca avand mare capacitate de actiune si decizie.
Sunt, insa, predispuse exceselor, sunt ghidate de dorinta si uneori prea multa pasiune.
Trebuie sa invete sa o lase mai usor in multe aspecte ale vietii si sa-si canalizeze atentia si spre calatorii, sport si diverse hobby-uri.


PAMANT – Taur, Fecioara si Capricorn

Sunt persoane care pun mare pret pe obiectivitate si pe lucruri materiale. Au nevoie imperioasa sa castige multi bani si sa se dezvolte cat mai mult in plan profesional pentru a se simti cu adevarat realizati.
Trebuie sa invete sa profite de talentele lor native pentru a-si pune in practica ideile si planurile.
Se pricep de minune sa-si duca la bun sfarsit proiectele in care sunt implicate. Pamantul ii face sa fie mereu conectate la ceea ce este palpabil, nu sa viseze sau sa-si faca iluzii.

AER – Gemeni, Balanta, Varsator

Nativii acestor zodii sunt persoane care se axeaza foarte mult pe ebergia intelectuala. Prefera sa descopere lucruri si sa se avante fara niciun fel de urma de frica in orice este nou, incercand de fiecare data sa dea randamentul cel mai mare.

Sunt persoane visatoare care nu se sfiesc sa-si urmeze pasiunile in viata si multi dintre ei au sanse de izbanda in acest sens. Cu toate acestea, sunt totodata si persoane predispuse la depresie, care obosesc la multa vreme dupa ce au consumat toata energia ce ii ghideaza.

Insa, pe cat de greu pica in depresie adanca, pe atat de usor reusesc sa iasa din ea si de multe ori se ridica cu puteri inzecit mai mari.

Pe plan amoros, acestor nativi le place foarte mult sa experimenteze si sa “devoreze” cat mai multi parteneri. Iar acest lucru se intampla din simplul fapt ca nativii acestor zodii sunt persoane foarte curioase care isi cauta jumatatea necontenit. Cand o gasesc, isi redirectioneaza energia amoroasa catre lucruri creative. In viata au mari sanse de izbanda si succes financiar.

APA – Rac, Scorpion, Pesti

Nativii acestor zodii, guvernate de apa, sunt in general persoane care nu se deschid prea mult. Prefera sa isi tina gandurile pentru ei si sa duca o viata introvertita, desi pe dinafara nu lasa sa se vada acest lucru.

Isi petrec majoritatea vietii cautand succesul pe care deseori il gasesc insa nu realizeaza acest lucru. Tocmai de aceea este riscant ca de multe ori sa piarda cam tot ce au si sa fie nevoiti sa o ia de la capat. Insa, datorita faptului ca sunt perosane destul de optimiste, reusesc sa treaca peste foarte multe praguri in viata.

Pe plan amoros nativii acestor zodii sunt mereu in cautarea pasiunii. Sunt predispusi sa insele fara sa aiba prea multe frustrari insa in ciuda acestui lucru, prefera viata alaturi de un partener stabil, puternic, care sa le asigure tot ceea ce isi doresc.
Sursa: http://lyla.ro/horoscop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu