marți, 28 ianuarie 2014

Ezoteric: Profetia initialei tale

Astrologia nu poate fi niciodata deslusita in totalitate, iar ezotericul cu atat mai putin. Intotdeauna este ceva nou de aflat, ceva surprinzator care ne pune pe ganduri.

De multe ori am auzit o vorba care incepuse sa ma cam sacaie: "ce ti-e scris in frunte ti-e pus". Alesesem sa nu cred in lucruri de genul asta, sa nu cred intr-un destin scris undeva si sa cred ca destinul mi-l fac eu cu mana mea. Pana la urma suntem rezultatul alegerilor proprii pe care le-am facut mai mult sau mai putin constient.
Pentru ca acest subiect a inceput sa ma intereseze, am tot cautat explicatii pentru diferite lucruri care mi s-au intamplat. Asa am ajuns sa aflu ca vechii greci credeau foarte mult in astre si in puterea acestora de a ne influenta destinele. Mai mult de atat, se pare ca ei credeau foarte tare in onomantie, o arta care se preocupa cu analiza numelor.
Onomantia are numeroase ramuri, dar cea mai cunoscuta este cea care interpreteaza initiala prenumelui dezvaluind astfel trasaturile de caracter generale.

A - Fiind prima litera din alfabet impune putere, ambitie si curaj. Lideri innascuti, cei care au ca initiala litera A se implica in proiecte marete pe care le duc la bun sfarsit intr-o maniera spectaculoasa. Sunt persoane destinate succesului si reusitei. De asemena au o legatura deosebita cu natura si apreciaza foarte mult arta.
- Persoane discrete si modeste, cei care poarta un nume care incepe cu aceasta litera sunt adeseori retrasi si timizi. Sunt persoane ambitioase si harnice insa nu au stofa de lideri. In relatiile cu persoanele dragi sunt unele dintre cele mai afectuoase si mai loiale persoane.
C - Se definesc foarte bine printr-o abilitate extraordinara de comunicare. Reusec sa stabileasca imediat conexiuni cu cei din jur si asta ii face foarte placuti si apreciati. De asemenea sunt foarte spontani si inteligenti. Le place sa invete mereu lucruri noi si sa exceleze in ceea ce fac.
D - Cei care poarta aceasta initiala sunt persoane foarte organizate. In orice moment al zilei stiu exact unde sa caute ceea ce au nevoie fara sa stea prea mult pe ganduri. Sunt foarte buni oameni de afaceri pentru ca sunt orientati spre succes si sunt foarte ambitiosi.
E - "Cu rusinea mori de foame" asa ca cei care poarta initiala "E" sunt persoane indraznete care stiu exact ce vor si nu se gandesc de doua ori inainte sa spuna ceva. In acelasi timp sunt si foarte inventivi si orientati spre partea creativa a lucrurilor asa ca ar avea o cariera de succes in domeniul artei.
- Persoane rationale, cei care au aceasta initiala a prenumelui sunt in aceeasi masura si persoane inteligente. Pentru ca sunt foarte rationali si gandesc lucrurile foarte logic, sunt si foarte buni profesionisti in tot ceea ce fac. Sunt unii dintre cei mai buni prieteni.
- Sunt caracterizati de increderea in sine si in fortele proprii pentru ca stiu ca numai asa vor reusi sa faca tot ceea ce si-au propus. Sunt incapatanati si merg pana in panzele albe atunci cand convingerile lor sunt ferme si argumentate.
H - Sunt intr-o continua lupta pentru bani si putere. Sunt persoane carora le place sa detina controlul si sa conduca echipe de lucru. Sunt persoane care iubesc sportul, miscarea si natura pentru ca asa isi iau cel mai bine energia care ii caracterizeaza.
- Persoane spirituale si foarte emotive, cei care poarta aceasta initiala sunt de asemenea si romantici incurabili. Se definesc prin arta si tot ce tine de acest domeniu. Iubesc creatiile de orice fel si apreciaza creativitatea.
- Sunt unii dintre cei mai sinceri oameni pe care poti sa ii intalnesti. In acelasi timp sunt si foarte inteligenti si talentati. Ceea ce este mai frumos la acesti oameni este faptul ca isi fructifica talentele intr-o maniera incredibil de frumoasa.
- Sunt oameni carora le place sa ii inspire pe cei din jur si sa ii ajute sa isi descopere noi abilitati si sa si le dezvolte. Indreptati spre succes reusesc tot timpul sa il atinga si in acest fel castiga respectul si aprecierea celor din jur.
- Foarte sociabili din fire, cei care au aceasta initiala sunt foarte comunicativi si curiosi din fire. Tot timpul vor sa afle lucruri noi si sa le impartaseasca cu cei din jur. Sunt firi foarte rationale si nu prea se lasa purtati de emotie.
M - De cele mai multe ori o sa ii vezi cu zambetul pe buze pentru ca sunt firi optimiste. Pot sa iti vorbeasca ore in sir despre familie, camin, sentimente si liniste. Sunt foarte familisti si apreciaza loialitatea oferind afectiune si incredere.
N - Sunt persoane care nu pot sa traiasca singure. Intotdeauna sunt implicati in relatii sociale, amoroase, profesionale, de prietenie. Nu au stare si nu o sa ii gasesti niciodata stand in casa pur si simplu la un film. Au o activitate sociala intensa si asta ii defineste.
O - Persoane responsabile si hotarate in acelasi timp, cei care poarta aceasta initiala sunt caracterizati prin vointa si prin determinare. Persoane inteligente cu o sete de cunoastere inegalabila. Au nevoie de multa dragoste, dar nu le place sa le fie invadat spatiul intim.
P - Sunt oameni ce iubesc stabilitatea si cultura. Sunt de asemenea si foarte spirituali, indreptati catre arta si natura. Le place sa studieze foarte mult si sa se specializeze in diverse domenii de activitate . Cu toate astea sunt adesea firi inchise car nu socializeaza prea mult.
Q - Ca si litera ce reprezinta initiala prenumelui, cei din aceasta categorie sunt oameni cu adevarat speciali si ingeniosi. Sunt atrasi de subiecte si domenii controversate, le place misterul si tot ceea ce tine de sfera magica.
R - Sunt persoane foarte reflexive si foarte profunde cu un spirit analitic foarte bine dezvoltat. Usor de impresionat, purtatorii acestei initiale sunt deosebit de afectuosi cu cei din jur si gata oricand sa le sara in ajutor.
S - Cei care fac parte din aceasta categorie sunt persoane destul de sobre care nu obisnuiesc sa iasa din rutina zilnica. Trateaza toate lucrurile cu o seriozitate extraordinara pentru ca nu au o viata tocmai usoara si trebuie sa munceasca din greu pentru a obtine ceea ce vor.
T - Sunt oameni mereu in miscare si mereu in cautare de nou. Sunt tot timpul in alerta pentru ca se plictisesc repede si au tot timpul nevoie de ceva nou in viata lor care sa ii determine sa mearga mai departe catre culmi mai inalte.
U - Se cred superiori si au o atitudine sfidatoare de cele mai multe ori. De asemenea sunt firi artistice si sunt atrasi de lucrurile magice, supranaturale si de cunoastere absoluta. Tocmai din aceasta cauza sunt profesionisti desavarsiti.
- In aceasta categorie sunt oameni care isi definesc foarte bine obiectivele si fiecare pas ce duce la implinirea acestora. De obicei isi propun lucruri marete pe care reusesc sa le atinga cu multa munca si rabdare. Sunt caracterizati prin intuitie si inteligenta.
- Sunt persoane care se adapteaza foarte usor la nou si sunt foarte comunicative. Sunt foarte sociabili si prietenosi in acelasi timp. Isi fac tot timpul prieteni noi si se inconjoara de persoane de la care au ce invata.
X - Sunt lideri inascuti si firi creative. De asemenea au o senzualitate aparte si latura erotica foarte bine dezvoltata. Spiritul intreprinzator ii ajuta sa se descurce in orice situatie si sa reuseasca sa ajunga acolo unde si-au propus.
- Sensibilitatea si emotivitatea ii caracterizeaza pe cei din aceasta categorie, dar in acelasi timp pot fi foarte curajosi si intuitivi ceea ce ii ajuta la stabilirea legaturilor cu cei din jur. Romantici din fire, sunt vesnic indragostiti.
- Ultima litera din alfabet inspira la competitivitate (“cei din urma vor fi cei dintai”) si la incredere in fortele proprii. Cei din aceasta categorie cauta mereu sa se afirme si sa iasa in fata cu ceva nou care sa impresioneze.
Foto prima pagina: femeie care citeste, Shutterstock
Sursa: horoscop.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu