miercuri, 18 iunie 2014

21.06.2014 - CE VA URMA DUPA SOLSTITIUL DE VARA


Cu totii ne confruntam in aceste zile cu stari ciudate de oboseala, de dureri localizate in diferite zone, cu probleme legate de inima, ameteli si alte inconveniente fizice, dar si probleme din cele mai diverse legate de relatii, de socializare, care ar trebui sa ne puna pe ganduri. Toate au rolul "sa ne curete" blocajele, sa le sparga si sa ne ghideze spre rezolvarea conflictelor care au dus la aparitia acestor blocaje. Din pacate sunt putini cei care inteleg ce se petrece si si mai putini cei care sunt dispusi sa faca ceea ce este necesar pentru rezolvarea lor.
Ar trebui sa adaug ca, fenomenele extreme ar trebui sa ne puna de asemenea pe ganduri si sa incercam sa contabilizam semnele care ni se arata, caci nimic nu e intamplator.

Odata cu Solstitiu de vara, se vor activa in fiecare din noi energiile feminine, menite sa ne conduca catre starea perfecta de armonie. Poate vi se pare ciudat, dar trebuie sa recunosteti ca, in timpurile pe care le traim, pana si femeile sunt puternic masculinizate (doamnele sa nu se simta jignite si sa aiba putina rabdare), avand adanc inradacinata in minte dorinta de putere, suprematie, de lupta, etc. Aceste calitati au fost folositoare atat femeilor cat si barbatilor, pentru a invata lectiile de viata specifice dimensiunii 3D.  Pentru a putea face saltul catre dimensiunea 4D, este necesara activarea energiilor feminine, atat in femei, cat si in barbati, pentru a se unifica cu energiile masculine si a le armoniza si pentru a activa campul de lumina Merkaba, acest vehicol energetic, care va face posibila evolutia catre dimensiunle superioare. 

Toate acestea vor fi posibile cu ajutorul Zeitei Primordiale, care ne va ajuta pe toti sa primim update-rile necesare. Cine le va si accepta... asta este alta poveste, caci cei care nu vor reusi sa faca fata acestui val energetic, se vor trezi ca nu pot sa isi gestioneze valurile de furie sau de moliciune sau dorintele din cele mai ciudate, un exemplu fiind foamea nestavilita, apetitul sexual exagerat, stari de panica si frica nejustificate etc.
Va dati seama ca pentru un om obisnuit, toate acestea vor fi sacaitoare si greu de suportat. Intrebarea este, "Cum vor influenta mintile celor care au putere de decizie, care conduc destinele lumii?"

Ieri, in timpul meditatiei, Zeul Amon mi-a aparut si mi-a comunicat urmatorul mesaj:

"Razboiul va incepe din doua parti, iar Romania va fi prinsa la mijloc. Nu poti vedea lumina, pana nu vezi intunericul!"

'Ammon, "cel ascuns", rege al zeilor, în principal în timpul dinastiei XI, a apărut pe inscripțiile incintelor funerare încă din timpul dinastiei V. Pentru ptolemeici el este asociat cu Zeus. Sub numele de Amun Kematef a fost una din cele opt divinități străvechi. Era un zeu creator, capabil să se readucă singur la viață. '(http://ro.wikipedia.org/wiki/Ammon)

Mai multe detalii despre Amon aici:
https://secretelezeilor.wordpress.com/tag/amon/


Sincer, am simtit cum imi ingheata sangele in vine. Am cerut detalii si mi s-a spus ca se vor indeplini profetiile. 
Nu e de mirare, daca ne gandim ca in Ukraina se duc lupte acerbe si ca amestecul americanilor incepe sa fie din ce in ce mai vizibil. In Irak asa zisii patrioti au inceput sa omoare tot ce misca si nu si-au gasit alt nume, decat ISIS. Pentru mine asta este exact doar o facatura a celor care cauta cu orice chip sa porneasca o conflagratie mondiala, care sa  ajute sa supravietuiasca America si sa impiedice evolutia omenirii catre lumina si libertate.


Dar despre toate astea vom vorbi in cadrul CONFERINTA BUCURESTI - 21 IUNIE 2014 - SOLSTITIUL DE VARA - POARTA MARILOR TRANSFORMARI 

Mai multe detalii despre conferinta aici:

 http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/06/conferinta-bucuresti-21-iunie-2014.html





https://www.youtube.com/watch?v=_8u4VLk0iTI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu