miercuri, 18 iunie 2014

EVITATI CU TOATA PUTEREA MINTII GANDURILE, AFIRMATIILE SI SITUATIILE NEGATIVE


imagesDesi se crede ca mintea este un analizator al gandurilor, de fapt, aceasta este un emitator al acestora, astfel incat, calitatea vietii noastre si, implicit, starea de sanatate, depind de gandurile si trairile noastre. Desi majoritatea dintre noi nu suntem capabili sa ne fixam mintea , mult timp, pe o idee, pe care apoi sa o transpunem in realitate, putem cel putin sa evitam afirmatiile negative, afirmatii pe care  in mod inconstient, le scoatem pe gura in fiecare clipa.

Mai jos am facut o lista a celor mai importante afirmatii negative, sau situatii, pe care trebuie sa le excludem din comportamentul, mintea si vocabularul nostru.

1-NU POT-evitati sa spuneti nu pot.In final,veti sfarsi prin a atrage in aura voastra  energiile negative care va vor impiedica sa actionati.

2-SARACA/SARACUL DE TINE-Atunci cand cineva ni se plange privind o problema personala, obisnuim sa compatimim acea persoana dand aceasta replica, crezand ca facem bine, ca o putem ajuta, consola.Dimpotriva, nu facem decat sa atragem spre acea persoana saracia sineputinta.Cam la fel se intampla si aunci cand voi insiva sunteti apostrofati cu aceasta replica.
Ca atare: interziceti categoric altora sa va compatimeasca folosind aceasta expresie.

3-MI-E MILA DE TINE-Atunci cand spuneti ca va este mila de cineva, automat vi se deschide chakra inimii, care in mod involuntar va ceda din energie, dar va prelua si negativitatea persoaneicompatimite.Si nici  sa nu permiteti altora sa vi se adreseze cu expresia de mai sus.In afara de Ego-ul vostru  care se va simti “gadilat”, alte beneficii nu veti avea.Dimpotriva!  Psihic veti deveni mai slab, mai vulnerabil, lasandu-va la “mila” altora, iar energia voastra va deveni “vegetativa” in loc sa fie activa.

4-EVITATI SA VA IMPLICATI EMOTIONAL IN PROBLEMELE ALTORA-Persoanele hipersensibile sau instabile emotional, ar face bine sa comute telecomanda pe alt post de televiziune atunci cand se transmit stiri cu impact emotional.
Iar atunci cand o alta persoana va povesteste o intamplare trista/tragica, sau va vorbeste despre propriile neajunsuri,evitati sa va implicati emotional daca nu vreti sa preluati o parte din grijile si durerile aflate..si care vor patrunde in subconsientul vostru fara sa va dati seama, dar si in aura voastra energetica.

(im)posibil5-NU ANTICIPATI NICIODATA REZULATUL NEGATIV AL UNEI ACTIUNI-Deseori, cand avem cate o problema de rezolvat, obisnuim sa anticipam rezultatul negativ prin ganduri sau expresii precum: NU O SA REUSESC, ESTE IMPOSIBIL SA OBTIN…,NU O SA VREA/ACCEPTE,Etc.Odata emanate aceste ganduri veti crea un “zid” energetic negativ intre voi si persoana sau situatia respectiva si, in final ,chiar veti esua…

6-INCETATI CU SUPERSTIILE-Multi dintre noi dau crezare unor superstitii precum: daca te intorci din drum nu-ti va merge bine, daca iti apare in cale o pisica-in special neagra-vei avea ghinion, daca pleci la drum intr-o zi de 13(mai ales daca aceasta cade intr-o zi de vineri) veti intampina obstacole sau esecuri, precum si credinta ca in ziua de marti sunt trei ceasuri rele.

7-IGNORATI APRECIERILE NEGATIVE LA ADRESA VOASTRA-Cei din jurul nostru, din rautate, invidie, gelozie sau inconstienta, obisnuiesc sa ne jigneasca in mod direct cu expresii precum:” esti urat/a”, “esti prost”, “esti incapabil”,”nu esti bun de nimic”. Iar aceste aprecieri vin de cele mai multe ori in copilarie, din partea parintilor, sau chiar la maturitate, din partea partenerilor de viata sau prietenilor.
 Repetarea constanta a acestor expresii total negative sunt preluate de subconstient si, in final, veti crede ca sunteti exact asa cum vi se spune, adica urat, prost, incapabil.Insa nu numai subconstientul va v-a crea probleme ci si aura energetica care va suferi niste “gauri”, “fisuri”, ce vor permite energiilor negative sa se manifeste in voie, nedand voie energiilor universale sa va penetreze sistemul energetic(atentie! este diferenta intre aura energetica si sistemul energetic!), cu scopul de a va duce viata la parametrii optimi.

8-EVITATI SA VA PLANGETI-Atunci cand avem diverse probleme-de ordin material, sentimental, profesional, de sanatate, sufleteasca, relationala, etc-obisnuim sa ne plangem de mila sau altora, crezand ca prin aceasta ne vom elibera de durere si de energiile negative acumulate.
Numai ca situatia nu sta chiar asa.Atunci cand va plangeti singur de mila prin expresii de genul:” vai ce amarat/a sunt”, “ce nefericit/a sunt”, “ce lipsit de noroc si sansa sunt”,”ce bolnav sunt”, “ce obosit sunt”, etc.. nu faceti decat sa atrageti spre voi ceea ce ganditi sau pronuntati cu voce tare, adica: amaraciunea, nefericirea, nenorocul, boala si oboseala…lucruri enuntate in expresiile de mai sus.

Iar atunci cand va plangeti altora-in speranta ca va veti elibera, ca veti fi ajutati sau compatimiti-nu faceti decat sa va extindeti problema cu care va confruntati si s-o faceti sa persiste.Pe langa asta, nu toti cei carora le veti impartasi problema voastra se vor intrista sincer, dimpotriva, s-ar putea sa aveti dusmani ascunsi care sa se bucure de ceea ce vi se intampla, sau persoane apropiate care prin ingrijorarea manifestata sa amplifice energetic problema/situatia cu care va confruntati.

images (1)-Multi dintre noi ne confruntam cu un sentiment acut de teama: de intuneric, spatii inchise, aglomeratie, singuratate, inaltime, saracie, durere, responsabilitate etc. Desi teama sta ghemuita in subconstientul si uneori in sufletul nostru, abia asteptand sa se manifeste, ea va iesi la suprafata la momentuloportun.Sa luam un exemplu: va este teama sa zburati cu avionul dar aveti de facut o calatorie cu acesta, neexistand un alt mijloc de transport pana la destinatie. Cum este si firesc, in ajunul plecarii va veti framanta sufleteste, va veti intreba daca veti ajunge cu bine la destinatie sau daca veti suporta calatoria, iar unora le va trece prin minte si ideea ca avionul s-ar putea prabusi…ceea ce s-ar si putea intampla cu adevarat daca gandul emis va atrage din Univers o cantitate mare de energii negative.
Leacul pentru vindecarea de frica maladiva fata de ceva, consta in a infrunta, in a intra cu curaj in acel ceva, in acea situatie, problema.

10-EVITATI ASOCIEREA CU PERSOANE NEGATIVISTE
Se spune ca extremele se atrag.Este adevarat, dar nu si in cazul in care trebuie sa pornesti la drum/intr-o actiune sau asociere, cu o persoana negativista, prapastioasa. Prin natura sa, omul are tendinta de a gandi negativ mult mai rapid si mai usor decat de a gandi pozitiv, astfel incat, energiile negative, stagnante, sunt eliberate mult mai usor, mult mai repede si intr-o cantitate mult mai mare decat cele pozitive.Din aceasta cauza, persoana negativista va v-a “invalui”,iar actiunea va esua din start.Daca se intampla sa aveti alaturi-in viata de zi cu zi sau  in afaceri- o asemenea persoana, va voi invata o mica smecherie.Ea se numeste MANIPULARE…insa una in sens si cu final pozitiv. Daca traiti alaturi de o persoana negativista, in timp ce aceasta doarme profund…adica pe la orele 2:00-3:00 din noapte,mergeti langa patul sau si rostiti cu voce tare cateva “formule magice” pozitive.
Sa luam cateva exemple practice:

Traiti langa un sot caruia ii este frica de saracie.Repetati cu voce tare de 20 de ori urmatoarea formula” incepand de astazi nu-ti va mai fi frica de saracie.Vei uita ce este saracia si vei actiona cu curaj ori de cate ori aceasta ne ameninta”.

Daca aveti un asociat care, orice i-ati spune sau i-ati propune, el vine cu contra argumente cu tenta negativa, procedati intr-un mod similar privind ora de “actiune”M.
Imaginati-va acea persoana dormind, vizualizandu-i corpul si pozitia in somn(cu ochii mintii), si imaginandu-va ca sunteti langa patul sau, concepeti o formula pozitiva pe care s-o repetati cu voce tare de 20 de ori.
Formula o concepeti in functie de situatie si de rezultatul dorit.
Insa: va avertizez! nu cautati sa manipulati pe cineva in acest mod doar pentru a o domina, a o subjuga in beneficiul vostru exclusiv.Nu uitati de Legea Rezonantei care va actiona de 3 ori impotriva voastra.Durata acestei proceduri nu este “standard”…o practicati pana cand veti obtine rezultate pozitive.

miracolul-gindirii-pozitive111-NU VA EXPUNETI PLANURILE PANA CAND NU LE REALIZATI
Am sa vorbesc pe scurt despre acest subiect.Atunci cand avem in minte un plan, o dorinta de realizat…si chiar cand suntem pe punctul de a inchega o relatie cu cineva, avem tendinta sa trancanim in stanga si in dreapta,si sa vorbim despre planurile noastre oricui este dispus sa ne asculte. Unii o fac din naivitate, altii ca sa se laude.Mare greseala!
Un plan sau o dorinta draga inimii este ca o samanta, ca un germene care va da nastere unei plante.Dar nu numai atat: planul sau dorinta voastra sunt impregnate cu energia voastra, si le putem compara cu un ou pus la clocit-voi fiind gaina.:))). Alimentand cu cat mai multa energie psihica  acel plan/dorinta, exista sansa reala sa capete finalitate.
In momentul in care veti vorbi si altora despre planul/dorinta voastra, automat, energia voastra psihica interfereaza cu energia persoanei sau persoanelor carora le veti vorbi despre micul vostru secret, iar aceasta interferenta va avea ca rezultat niste energii amestecate/incompatibile, de slaba calitate, ceea ce va conduce la esec.Este ca si cum voi va dati cu parfum de iasomie si vine unul care va stropeste cu parfum de trandafir.Va rezulta un parfum greu, nedefinit ca miros.Sapresupunem ca va veti impartasiti  planul/dorinta, parintilor vostrii.La incepu se vor bucura dar dupa aceea vor incepe sa-si puna intrebari privind reusita planului vostru.
Aceste intrebari reprezinta de fapt grijile pe care si le fac, si care vor emite energii negative ce va vor distorsiona campul energetic propriu, influentandu-va in mod direct sau indirect, si care vor conduce fie la esec, fie la renuntare.
Acelasi plan expus prietenilor/cunostiintelor are acelasi rezultat.Unii se vor bucura sincer, altii se vor indoi de reusita voastra, iar cei din urma va vor invidia in sinea lor.
Rezultatul va fi acelasi.Asa ca..procedati precum gaina…”clociti” in liniste planul/dorinta voastra, si expuneti-le doar atunci cand ele s-au concretizat, cand au capatat forma.

12-EVITATI SA SPUNETI “ITI TIN PUMNII STRANSI”
Nu stiu de ce, romanii au nesanatosul obicei ca atunci cand trebuie sa sustina pe cineva,dau replica” am sa-ti tin pumnii stransi”!? .Aceasta replica si uneori concretizata in actiune, trebuie eliminata din start, pentru ca, a tine pumnii cuiva, inseamna a-i bloca energiile fizice si psihice, energii care se interfereaza cu starea emotionala a sustinatorului..iar rezultatul nu poate fi decat negativ.

Nu toti ce va sustin in actiunea voastra gandesc pozitiv, nu toti au viziunea unei reusite, astfel incat, marea majoritate  va transmit  starile lor tensionate, pesimismul si lipsa de incredere intr-un rezultat pozitiv.
sursa-ph-online.ro
http://astrodeva.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu