miercuri, 18 iunie 2014

La cati ani va incepe fericirea ta reala in functie de zodie

Se crede ca in viata fiecarei persoane exista o perioada in care totul merge bine la munca, la studiu, in dragoste si bani …
zodii La cati ani va incepe fericirea ta reala in functie de zodie
Asta nu inseamna ca in restul timpului nu vei fii fericit, dar in aceasta etapa se presupune ca emotiile negative sunt reduse la minim. Sa ne imaginam ca viata este un cerc impartit in patru sectiuni de timp – copilarie, adolescenta, maturitate si batranete. In fiecare parte exista trei semne zodiacale. Si aceste semne zodiacale se vor simti mai fericite exact in perioada in care se refera sectiunea lor.
Sectiunea 1 : 0-21 ani
Zodii: Berbec, Gemeni, Taur
Aceste zodii sunt energice, impulsive, de multe ori egoiste, curioase si forta lor de conducere este intotdeauna in interes personal. Sunt la fel ca si copii. Pana la 21 de ani au nevoie sa profite la maximum de fiecare oportunitate. Nu va fie teama sa fiti voi insiva pentru ca va puteti confrunta cu critici. Tot ce va decideti, realizati cu usurinta. Obiectivele lor nu sunt mediocre, dar mici.
Sectiunea 2 : 22 – 40 ani
Zodii: Rac, Leu, Fecioara
Comunica in zadar, dar inteleg totul. Se simt ca tanarii care au dobandit de curand independenta. Ei au doua teluri – o dorinta de a suprima interesele altora pentru a-si proteja familia si prietenii intre 21-40 de ani. Aceste semne zodiacale se vor simti cu adevarat onorate, iubite si respectate. Nu sunt, in general fani ai obiectivelor mari.
Sectiunea 3: 41 – 53 ani
Zodii: Balanta, Scorpion, Sagetator
Sunt corecti, pot fii de incredere si tanjesc pentru un alt mod de viata. Dar ei sunt, de asemenea, usor aroganti, cu dorinta constanta de a fii mentori si de a invata lectii de viata. La fel ca o persoana mai matura, vede si invata multe. Forta lor de conducere este realizata de ambitii, dar, de asemenea, isi pastreaza ambitia (care este inca un concept abstract pentru toata lumea). La a 41-a aniversare (53 ani) vor simti armonie, succes, impliniti in munca si apreciati. Etapa de fericire are noi orizonturi si emotii.
Sectiunea 4: de la 54 de ani inainte
Zodii: Capricorn, Varsator, Pesti
Intelepti, adesea ingrijorati de ceva, uneori, plini de compasiune, uneori duri. La fel ca un om batran vad totul, experimentati in toate si decide cum sa actioneze intr-o anume situatie. Multi vor intelege in mod corect, au aceasta intelepciune si fac dreptate!
Puternici conducatori, aceste semne zodiacale au indeplinirea obiectivelor colective. In echipa, au talent si idei. Dupa varsta de 54 ani isi asteapta succesul, satisfactia si au foarte putin timp liber pentru a se dedica lor si familiei. Daca exista “batranete binecuvantata”, atunci le este data acestor trei semne zodiacale.
Sursa: http://bewoman.ro/

Un comentariu: