duminică, 3 august 2014

7 METODE PENTRU A IESI DINTR-UN BLOCAJ ENERGETIC

RelaxationAi trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie? Este foarte posibil sa te afli in ceea ce se cheama ‘blocaj energetic”. Cum ne ajutam atunci cand suntem intr-o astfel de situatie? Alina Neagu ne arata cum sa ne vindecam spiritual si sa invingem blocajul energetic.
Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie? Este foarte posibil sa te afli in ceea ce se cheama ”blocaj energetic”. Cum ne ajutam atunci cand suntem intr-o astfel de situatie? Iata o sursa de inspiratie.

Cum sa te vindeci spiritual si sa iesi dintr-un blocaj energetic

Uneori, daca nu ne invadeaza total viata, problemele pot duce in mod indirect la evolutie spirituala, in sensul dobandirii intelepciunii si compasiunii pentru altii. Acest lucru se poate intampla daca ne aducem aminte ca viata este un amestec de circumstante, atat bune cat si rele si ca exista multi altii care se confrunta cu situatii similare, poate mult mai complexe decat ale noastre.
2nd-blog-relaxation27
  1. Recunoaste problema si durerea ta. Nu fugi de problema, ci experimenteaz-o pe deplin. Abia dupa ce ai inteles-o perfect si ai acceptat-o, abia atunci esti in masura in masura sa scapi de ea.
  2. Intelege ca durerea -, impreuna cu placerea – este un aspect fundamental al acestei lumi in care traim: este o afacere la pachet – au venit impreuna.
  3. Intelege ca o multime de oameni inaintea ta s-au simtit la fel de rau, daca nu mult mai rau, decat tine confruntandu-se cu exact aceeasi problema.
  4. Incearca sa empatizezi cu acei oameni care s-au confruntat cu o situatie similara si au rezolvat-o cu succes.
  5. Organizeaza o sedinta de meditatie in care iti poti imagina problema care iese din inima ta ca fum negru si gros, peste care sufli bunavointa, iubire si intelepciune- treptat, aceste sentimente vor risipi fumul si-l vor transforma intr-o lumina alba si placuta.
  6. Odata ce fumul negru a fost eliberat si risipit, acest lucru ar trebui sa conduca la o stare de bucurie si clarificare a situatiei- poate chiar aflarea solutiei. In cazul in care doresti, poti coordona aceasta vizualizare cu respiratia. Respira problema si inspira pace si fericire. Inspiri, numeri pana la cinci, expiri.
  7. Continua acest exercitiu pana cand ai un sentiment de revigorare. Este o practica minunata si poate ajuta la regasirea echilibrului interior. Si nu-ti face griji, aceasta tehnica nu are nici un fel de contraindicatii.
sursa- Lifestyle
http://astrodeva.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu