duminică, 3 august 2014

Document FBI strict SECRET: O specie EXTRATERESTRĂ ne vizitează din ALTA DIMENSIUNE

Un document desecretizat, care poartă amprenta FBI, arată cu guvernul american știa despre vizitele extraterestre pe Terra încă din 1947. Este vorba despre o specie extraterestră venită dintr-o altă dimensiune spațiu-timp, care vizitează frecvent omenirea.

Extraterestri printre noi
Documentul în cauză a fost un avertisment pe care FBI-ul îl trimitea oamenilor de știință, cadrelor militare, dar și agenților secreți cu privire extratereștrii giganți proveniți dintr-o altă dimensiune.
Extratereștrii au devenit brusc interesați de tot ceea ce însemna specia umană, motiv pentru care autoritățile americane au intrat în alertă și au emis avertizarea în cauză.
Chiar dacă pare de-a dreptul șocant, se pare că americanii s-au și întâlnit și au comunicat cu această specie de extratereștri pentru că se oferă numeroase detalii impresionante.
Străinii veniți dintr-o dimensiune necunoscută nouă nu dețin formă fizică și sunt creați dintr-un alt tip de materie. Ei devin vizibili odată cu vibrațiile planetei și posedă o inteligență ieșită din comun.
Nivelul lor tehnologic este infinit peste al nostru, posedă nave spațiale capabile să dispară fără urmă. Aceste nave sunt comandate de la distanță și în acest fel nu au nevoie de echipaj. Extratereștrii folosesc un sistem de radar care le permite să capteze locurile de trecere de la o dimensiune la alta.

Mai multe pe Efemeride.ro


Sursa: www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu