duminică, 3 august 2014

Vaccinurile NU Creaza Imunitate

Exista doar un singur tip de imunitate si aceea este imunitatea naturala, care se realizeaza prin lupta in sine cu bolile infectioase. Vaccinarea este doar artificiala,si aceasta poate declansa doar raspunsuri temporare la agentii patogeni. Vaccinurile sunt atat de nocive si periculoase incat lasa generatii de oameni fara aparare in fata diverselor virusuri. 

Vaccinurile nu ofera imunitate de lunga durata; doar temporara in cel mai bun caz, acesta fiind un antigen care este injectat in corp, pentru a produce o reactie a sistemului imunitar care va raspunde eliberand anticorpi, anticorpi ce nu confera imunitate. Oamenii continua sa contacteze bolile impotriva carora sunt vaccinati. Prin efectuarea unui vaccin, raspunsurile normale care activeaza celulele imunitare, pot declansa o supraproductie, fapt ce va duce la deteriorarea tesuturilor si organelor, putand chiar sa opresaca inima sau sa blocheze caile respiratorii. 

Vaccinurile nu ar trebui sa fie numite imune, pentru ca este un termen impropriu. Imunitatea si vaccinurile sunt doua subiecte cu totul diferite. Cea mai puternica imunizare la copil se realizeaza prin laptele matern. Prin intermediul laptelui matern copilul dobandeste imunitatea mamei, pe tot parcursul administrarii...adica, in cazul in care mama, de exemplu, a facut rubeola sau rujeola, copilul nu le va face, chiar daca va intra in contact cu ele. 


Efectele vaccinurilor rezista doar pentru un timp foarte scurt. Efectele care nu se vad insa, dureza si 30 de ani, efecte care nu vor fi asociate de catre noi niciodata cu vaccinul. Imunizarea prin vaccin contribuie la scaderea imunitatii organismului, impreuna cu raspandirea bolilor autoimune cum ar fi artrita sau chiar SIDA. 

Cercetarile arata in mod clar, ca aluminiu amestecat cu vaccinurile are implicatii serioase asupra autoimunitatii, inflamarea creierului pe termen lung, si complicatii neurologice ulterioare ce poate avea complicatii profunde si raspandite negative asupra sanatatii. Multe vaccinuri contin atat aluminiu cat si urme de mercur. Cand se amesteca, aceste doua metale, provoaca o toxicitate extrema in organism. Ele distrug procesul de imunitate naturala, accelerand procesul de boli autoimune. 

Decesele cauzate de rujeola in anul 1900 au fost de 13 persoane la 100.000. In anul 1948 scaderea a fost drastica....la mai putin de o persoana. Vaccinarea contra rujeolei s-a introdus in 1963, insa prin introducerea ei rujeola nu a fost eliminata. 

Un studiu recent, efectuat asupra vaccinului Bachmair arata ca rata de alergie la copii vaccinati este mai mult decat dubla fata de rata celor nevaccinati. Copii vaccinati sunt, de asemenea, de aproape opt ori mai predispusi sa dezvolte astm sau bronsita cronica decat cei nevaccinati. Mai mult decat atat, copii care au trecut prin etapele vaccinarilor continue, cele la nastere, apoi la 1 luna, 2 luni, 4 luni...samd, sufera mai mult de: neurodermatita, herpes, otita medie, hiperactivitate, scolioza, epilepsie si convulsii, migrene, boli tiroidiene - decat copiii nevaccinati. Copiii vaccinati au istoric, de asemenea, ca avand mai multi rujeola decat copii nevaccinati . 

Medicul va va spune ca vaccinurile au redus incidenta multor boli infectioase, insa el nu are nici o dovada reala. De fapt, toate dovezile epidemice arata ca ratele de boala cresc dupa efectuarea vaccinurilor. Ar trebui sa avem incredere in ei, in cuvantul lor? 

Avand in vedere cele relatate, incearca sa iei o decizie bine informata cu privire la sanatatea ta si a copilului tau! 


Sursa: www.secretele.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu