duminică, 3 august 2014

Cancerul se Poate Vindeca ACUM , Un Documentar pe care NU trebuie sa-l Ratati!

Industria cancerului este o industrie de multe miliarde de euro. Acest documentar combina informatiile de la mai multi experti din intreaga lume, acestia facand un front comun pentru a spune adevarul despre cancer, si modul in care acesta poate fi vindecat

Pot spune cu mana pe inima ca aceasta boala, Cancer, nu mai este o boala, este o adevarata industrie, o industrie de 100 de miliarde de euro. Cancerul este curabil, asa cum dezvaluie Marcus si Sabrina Freudenmann, in documentar, DVD ce a aparut in urma cu trei ani. Documentarul cumuleaza o masa de informatii de la mai mult de 30 de experti in vindecarea holistica si medicina naturista, care si-au folosit toata pasiunea si priceperea in domeniul tratamentelor alternative de cancer, printre ei regasindu-se medici, oameni de stiinta, cercetatori si scriitori din intreaga lume. 


Cu toate acestea, factorii de decizie au actualizat acum cel mai vandut documentar din istorie , si au adaugat mult mai multe detalii. Documentarul prezinta acum in detaliu cauzele care produc aceasta boala, si modul in care se poate indeparta fiecare cauza care conduce la aparitia bolii. Sunt detaliate mult mai multe tratamente, tocmai pentru a va ajuta sa preveniti si sa scapati de aceasta cumplita boala. 

Acesta este disponibil pe YouTube, deci este disponibil pentru toata lumea pentru a-l putea viziona (video complet este mai jos). 

Acesta incepe cu o imagine de ansamblu a problemei, si acopera problemele majore ale oncologiei. Se trece apoi la interviuri date de experti, care explica modul de tratament fizic, psihic, emotional si spiritual al bolii. 

Documentarul explica unele dintre tratamentele holistice folosite in clinicile de top din intreaga lume; cum ar fi terapia cu ozon, terapia cu oxigen hiperbaric, tratamente efectuate de medicii de top ale acestor clinici, medici care explica in detaliu modul in care functioneaza fiecare tratament in parte. 

Acest documentar, nu contine numai o multime de informatii pretioase, el este de fapt prezentat in asa fel incat sa poata fi inteles de oricine, indiferent daca acesta constientizeaza adevaratele cure naturale, sau daca este pentru prima data cand a auzit ca exista alt remediu in afara curelor clasice, care implica radioterapia sau chimioterapia. Documentarul este unul lung, destul de bogat in informatii pe care, suntem siguri ca, unii oameni, vor dori sa-l revada de nenumarate ori. 

Asa cum este prezentat chiar la inceputul acestui documentar, in urma cu aproape un secol Thomas Edison a spus: "Doctorul viitorului nu va da nici un medicament, dar va informa pacientii sai, sa aiba mare grija la dieta zilnica, pentru a preveni orice aparitie a bolilor cronice”. Industria farmaceutica a facut contrariul, si face tot ce poate pentru a discredita informatiile prezentate in acest documentar, insa ce nu poate face este ca, nu poate elimina natura si tot ceea ce ne inconjoara. 

Nutritia VINDECA! Trebuie avuta in vedere o dieta sanatoasa, bazata pe legume si fructe organice crude, pentru pastrarea organismului cat mai sanatos, evitandu-se sarea rafinata, zaharul si alimentele procesate.

Mediul in care traim ne bombardeaza cu tot felul de toxine care provoaca cancer, adaugate in produsele alimentare, pesticide si materiale plastice folosite la ambalarea oricarui aliment, si multe altele, asta numai pentru a numi doar cateva dintre ele. 

Acest documentar ne ajuta sa ne informam cum sa fim sanatosi si sa ramanem sanatosi. 

Documentarul va schimba viata si conceptia de viata a multor oameni care il vor privi, si cu siguranta informatia primita nu va ramane doar pentru ei. 

Aici este "Cancer Is Curable NOW" documentarul complet, pe care va invit cu mare placere sa-l vizionati, si cu parere de rau asupra faptului ca nu am posibilitatea sa vi-l furnizez cu subtitrare in limba romana.



https://www.youtube.com/watch?v=Caw5Vgq3QcE # t = 62

Sursa: www.secretele.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu